Led Zeppelin. Πόσο αυθεντικοί ήταν;

audiokostas είπε:
Το φαντάστηκα. Τρελλάθηκα στο φτάρνισμα μες στ αμάξι.

Που να προσπαθούσες κιόλας..... ;D

Βρε συ Περικλή, τι "μουσικά" να αναλύσω;

Με το που τους άκουσα πορώθηκα και κόλλησα ανεπιστρεπτί.

Μετά άρχισα να ακούω τι έκαναν από πίσω.

Τώρα που μεγάλωσα προσπαθώ να ξανακούω με τα αυτιά που με πόρωναν και όχι αν βαράει στις άρσεις ο Bohnam και βοηθάει στις κόντρα μπασσογραμμές ο Jones, αν ανεβοκατεβαίνει 5 και δύο έκτα κλίμακες ο Plant και αν bendάρει σωστά ο Page.

Τι να κάτσω να δω; Τι "έκλεψαν" και τι είναι δικό τους; Τι τεχνικό έχουν άρτιο και που χωλαίνουν;

Με δουλεύεις;

Αφού το ξέρεις.

Punk και blues ακούω...... ;)  8) :P

(για αυτό και ξέρω μόνο τις δύο νότες που αναφέρεις)

Και δεν είναι τι η ιστορία απέδειξε ότι είναι πλέον κλασσικό και τι όχι.

Είναι τι γουστάρω (και βέβαια δεν απολογούμαι αλλά και βαριέμαι να εξηγώ το πως και το γιατί) να ακούω.

Πράγμα που όσες πραγματείες-σεντόνια, αναλύσεις κι εξηγήσεις να μου δώσεις και όσες παραθέσεις από το Youtube να βάλεις, ΔΕΝ το νοιώθω ούτε με ενέσεις για τους Aphrodite's Child.

Τα περί κολοκυθόπιτας, τα γνωρίζεις....
Καλα το καταλαβα οτι εισαι και καλα ''πανκιο''..εν πασει περιπτωσει μαλλον δεν διαβασες τα ποστ μου η τα διαστρεβλωνεις κατα το δοκουν.Που ειδες να γραφω για αναλυσεις και στο ταδε σημειο εκαναν λαθος η πως επαιζε ο bohnam η ο jones κλπ.Μαλλον εσυ θα μας τρελλανεις . ::)

Καλα λεγαμε που να εισαι να ακουσουμε καμια σοβαρη γνωμη τελος παντων ρε παιδι μου :P

Σου ειπε κανεις να μην ακους zep ; να τον μαλωσω !!Και εγω εχω το ιδιο κουσουρι με σενα ...αλλο το ενα  και αλλο το αλλο ομως. ;D

pericles είπε:
Νομιζω οτι το πραγμα εχει παρερμηνευτει (συνηθες φαινομενο στο φορουμ )

Αν δεν ειμαι ΣΑΦΗΣ παρακαλω να με διορθωσετε.

Α) Οι ZEPPELIN ηταν ενα από τα μεγαλύτερα γκρουπ της ροκ, αυτο ειναι δεδομενο .

Β) Ο Jimmy Page ηταν ενας πολυ καλος κιθαριστας / συνθετης αλλα οχι και ο κορυφαιος της Rock εγγλεζικης σκηνης .

Γ) Οντως οι zep εκλεψαν (όπως έκαναν οι περισσότεροι) αλλά το καναν καλά και το εξέλιξαν καλύτερα
Περικλή ας μείνουμε στα παραπάνω (με τις διορθώσεις μου) που συμφωνούμε αμφότεροι και μην το ζαλίζουμε παραπάνω.

Καταλαβαίνω και καταλαβαίνεις.

Και όποιος δεν καταλαβαίνει είτε να προσπαθήσει (αξίζει) είτε να το αφήσει γιατί είναι αργά.

1) Τα βίντεο τα έβαλα μόνο για ενημέρωση και εμπλουτισμό των γνώσεων (αυτών που ενδιαφέρονται) των μουσικών του φόρουμ.
Τρίχες κατσαρότατες καλέ μου φίλε.

Τρεις youtubeοπαραθέσεις χωρίς κανένα σχόλιο σου, σχετικά με το plagiarism των Zep, δεν συνιστά ενημέρωση. Αν ήθελες να γράψεις και να τοποθετηθείς, να το κανες. Αν βαριέσαι, μην το ξεκινάς.

Αλλά επιμένω, μπάχαλο ήθελες. ;)

Σβήστηκε ένας χαριτωμένος διάλογος, please hold your horses και αποφύγετε κάθε είδους προσωπικές επιθέσεις και χαρακτηρισμούς αν θέλετε να συνεχιστεί η κουβέντα.

Alchemist είπε:
Σβήστηκε ένας χαριτωμένος διάλογος, please hold your horses και αποφύγετε κάθε είδους προσωπικές επιθέσεις και χαρακτηρισμούς αν θέλετε να συνεχιστεί η κουβέντα.
Δεν υπήρχε τίποτε χαριτωμένο στο διάλογο.

Το μέλος απειλεί άλλα μέλη.

Πέφτουμε σε κάποιον τέτοιο κάθε πέντε χρόνια.

Μέχρι σήμερα είναι η μόνη παραβίαση κανονισμών που δεν συγχωρούσε η Διαχείριση.

Αν έχει αλλάξει αυτό, ας ενημερωθούμε.

Πήγα να σβήσω το σβησμένο που εν τω μεταξύ είχε προλάβει να φορτωθεί στον browser μου και έγινε κάτι σαν διαίρεση με το μηδέν και βγήκα στις απαρχές του ιντερνετ και είδα τον trolley με dial up να "δειγματοληπτεί" mp3 των led zeppelin από το napster.

Παρακαλώ κι εγώ για ηρεμία.

harilatron είπε:
Πήγα να σβήσω το σβησμένο που εν τω μεταξύ είχε προλάβει να φορτωθεί στον browser μου και έγινε κάτι σαν διαίρεση με το μηδέν και βγήκα στις απαρχές του ιντερνετ και είδα τον trolley με dial up να "δειγματοληπτεί" mp3 των led zeppelin από το napster.
Duuuuude, trippy......   ;D

harilatron είπε:
Endless loop!  xD

audiokostas είπε:
Τρεις youtubeοπαραθέσεις χωρίς κανένα σχόλιο σου, σχετικά με το plagiarism των Zep, δεν συνιστά ενημέρωση.
Κι' όμως. Οταν κάποιος FB friend μου παρουσίασε τα βιντεάκια, τα είδα και αξιολόγησα ότι θα 'πρεπε να γίνουν ευρύτερα γνωστά. Αν εγώ που είμαι κάποιας ηλικίας και μετά από τόσες ώρες πτ... μουσικών ακροάσεων δεν τα ήξερα, πόσο δε μάλλον νεότεροι ακροατές. Τώρα αν κάποιοι χάνουν τη ψυχραιμία τους, αυτό δεν καθιστά αυτόματα υπεύθυνο εμένα.  8)

Nestoras είπε:
Τώρα αν κάποιοι χάνουν τη ψυχραιμία τους, αυτό δεν καθιστά αυτόματα υπεύθυνο εμένα.  8)
Χμμμ... και ξανά χμμμμμμ...  :D

Αυτό σηκώνει μεγάλη κουβέντα διαβολέα που έβαλες φωτιά στο...χωριό ;D ;D ;D ;D ;D

Η αλήθεια της Ροκ είναι στο Κιθ Ριτσαρντς και τους Ρόλινγκ στόουνς ,οι Μπίλτις ήταν γκέουλες και οι Ζεπ ήταν νεούδια μπροστά τους .Άσε που ο Μπιλ Γουάιμαν έχει πάρει τα περισσότερα και τα καλύτερα μωρά της πιάτσας

Τέλος .Γουλιέλμος Τέλος  ;D ;D ;D

Έχασα τα καλύτερα ρε γμτ ,σβήστκαν  ;D ;D ;D

Επίσης θα ήθελα να ενημερώσω τους αγαπητούς συμφορουμίστες ,πως εξαιτίας της εμπέδωσης του Ροκ στη Ελλάδα τα τελευταία χρόνια μέσω ίντερνετ ,ο αντιπροσωπευτικότερος εκπρόσωπός της στη χώρα πλέον θα γενώ εγώ καθότι με τη βοήθεια του Περικλή που είναι σπουδαίος δράμερ κι εγώ μουναδικός κιζουκίστας ,θα ξεπεράσουμε το δύδυμο των βορειοελλαδιτών εξαδέλφων που απλά πουλάνε μούρη παριστάνωντας τους όμορφους γυρνώντας οβίδεα με ουραίες παρουσίες  ;D ;D ;D

samy paraga είπε:
Η αλήθεια της Ροκ είναι στο Κιθ Ριτσαρντς και τους Ρόλινγκ στόουνς ,οι Μπίλτις ήταν γκέουλες και οι Ζεπ ήταν νεούδια μπροστά τους .
Ρε Samy, νόμιζα ότι "βαφτίστηκες βλάχος" στον βοϊδομάτη. ;D

audiokostas είπε:
Τρίχες κατσαρότατες καλέ μου φίλε.

Τρεις youtubeοπαραθέσεις χωρίς κανένα σχόλιο σου, σχετικά με το plagiarism των Zep, δεν συνιστά ενημέρωση. Αν ήθελες να γράψεις και να τοποθετηθείς, να το κανες. Αν βαριέσαι, μην το ξεκινάς.

Αλλά επιμένω, μπάχαλο ήθελες. ;)
+1000

Μπράβο ρε ΑΚ...

(Αν δεν ενέδιδες και στον πειρασμό -σε προηγούμενο post σου- να αιτιολογήσεις,έστω και επιγραμματικά,γιατί οι Led Zeppelin είναι και θα είναι εσαεί "ιερά τέρατα",θα άγγιζες την τελειότητα.... ;D)

Κατά τα άλλα,διασκεδάζω αφάνταστα (καλύτερα να μην πω με τι...) με το συγκεκριμένο thread.  :D

samy paraga είπε:
Η αλήθεια της Ροκ είναι στο Κιθ Ριτσαρντς και τους Ρόλινγκ στόουνς
Νατονε παλι με τις γριες.. :D

Σιγα μην ειναι εκει η αληθεια..

Αυτοι τα παιζανε ιδια οπως στο στουντιο.. :P

Αταλαντοι απατεωνες... :P ;D

Παντως εχω την εντυπωση οτι ο Περικλης ακουστηκε πιο αυστηρος απ οτι ειναι και απ οτι πιστευει για τους Ζεππελιν. :)

μπάχαλο ήθελες. ;)
Πού το μεμπτον?

Αμα,εν ετει 2012, παρουμε μια κουβεντα για τους Ζεππελιν στα σοβαρα..ζητω που καηκαμε..

Προτιμω να γελαω και να περναω καλα Κωστα.

Και συ νομιζω. ;)

Νεστορα,ψαξε βρες καμια κλεψα απο Pink Floyd.Eχω να τους σουρω... ;D

Α πα πα πα...  ;D ;D ;D

Δηλαδή αν καταλαβαίνω καλά από τα συμφραζόμενα, ο Nestor Apos είναι... Μπαχαλάκης;  :o :o :o :o :o :o ;D ;D ;D

fusiongtr είπε:
Ρε Samy, νόμιζα ότι "βαφτίστηκες βλάχος" στον βοϊδομάτη. ;D
Στο Κρίκελο με έριξαν ,είναι ο πιο κρύος εν ελλάδει ,σα τα ζαμπονάκια  ;D

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Α πα πα πα...  ;D ;D ;D

Δηλαδή αν καταλαβαίνω καλά από τα συμφραζόμενα, ο Nestor Apos είναι... Μπαχαλάκης;  :o :o :o :o :o :o ;D ;D ;D
Δεν έχεις καταλάβει τόσο καρό ότι δεν ξέρει να παίζει μπουθάρα?Παραμόρφωση παίζει συνοδία κιζουκίου ο ακαμάτης ,μπάχαλο δλδ  ;D ;D ;D

samy paraga είπε:
Η αλήθεια της Ροκ είναι στο Κιθ Ριτσαρντς και τους Ρόλινγκ στόουνς.
H αληθεια βρισκεται στους Sex Pistols.Γκεκε? ;D ;D

samy paraga είπε:
Δεν έχεις καταλάβει τόσο καρό ότι δεν ξέρει να παίζει μπουθάρα?Παραμόρφωση παίζει συνοδία κιζουκίου ο ακαμάτης ,μπάχαλο δλδ  ;D ;D ;D
Γιατί ο Page κσέρει; ;)

Ωραία... Τι ωραία δηλαδή, εξαιρετικά  ;D

Το γυρίσαμε ξανά στο σουρεαλισμό  ;D

Αυτό σημαίνει ότι η ηρεμία επέστρεψε στο γαλατικό χωριό του Noiz  ;D

asterix-01.jpg

Trending...

Νέα θέματα

Back