Λαμπατος για blues και metal

Status
Not open for further replies.
metalmike είπε:
Peavey classic 30, blues με τον ενισχυτη και metal με τα αντιστοιχα πεταλια (εξαλλου ειναι γνωστο το ποσο καλος πεταλοενισχυτης ειναι, αν μπορουμε να χρησιμοποιησουμε αυτον τον ορο :P). Δυστυχως οπως καταλαβες για μερικους εδω μεσα για να παιξεις metal πρεπει να εχεις mesa boogie και ανω (???) και 4x12 καμπινα, καταλαβες; Καλυτερα θα μπορουσες να πεις οτι θελει ο φιλος σου να παιξει blues και metal, αλλα το 2ο με τη χρηση πεταλακιων...αν και παλι θα ειχες μερικους μουσικαρες να σου γραφουν οτι metal πιο καλα με το distortion του ενισχυτη...παρε το αυγο και κουρευτο ενα πραγμα...

Δες τι ηχο μπορεις να βγαλεις με εναν epiphone so-cal 50 (που δεν ειναι μεταλοενισχυτης) και ενα line6 uber metal (ψηφιακο πεταλι), ο οποιος προσωπικα μου αρέσει, αν και ο τυπος χρησιμοποιει 4x12 καμπινα, πραγμα που ερχεται αντιθετο με αυτο που ειπα πιο πανω, oμως αυτο που θελω να σου πω πως δεν χρειαζεται να παρεις μεταλοενισχυτη για να παιξεις "metal δωματιου", μπορεις να το πετυχεις με τη βοηθεια πεταλιων (χρησιμοποιωντας και καποιον απο τους ενισχυτες που ανεφερες).

http://www.youtube.com/watch?v=IhBFBKb36Bk

Φιλικα,

Μεταλομιχαλιος  ;D
Φιλε μεταλομικε, αυτο τον ογκο που εχει στο βιντεο αμα δεν εχεις 4x12 δεν τον βγαζεις ουτε το Θεο μπαρμπα. Δεν πα να βαλεις μπροστα απο τον καλλιτερο ενισχυτη το καλλιτερο πεταλι, τον ΟΓΚΟ αυτο δεν τον βγαζεις παρα μονο με τη γνωστη και επιπονη μεθοδο. Οποτε δεν παραθετεις ενισχυτη αλλα καμπινα ουσιαστικα.

Η δικη μου γνωμη για το συνδυασμο blues-metal (aderfo leei metal zwon kalo, hoxi? :D) ειναι γνωστη. Make your fuckin choice

(Ρε παιδι μου ενω μου αρεσουν και τα δυο, ο συνδυασμος τους με τρελλαινει)

Εχεις δικιο φιλε playloud, οντως τετοιο ογκο δεν βγαζεις αλλιως, απλα εγω δεν ηθελα να σταθω εκει αλλα να τονισω πως δεν χρειαζεται να εχεις εναν super duper high gain ενισχυτη για να βγαλεις metal ηχο και οτι μπορεις να το πετυχεις με χρηση πεταλιων. Εξαλλου δεν νομιζω οτι ειναι πολλα τα ατομα που μπορουν να παρουν μια κεφαλη και μια καμπινα 4x12 για χρηση στο σπιτι, εκτος αν θελουν να κατεδαφισουν καμια πολυκατοικια ;D

ρωτησε για τον kustom και τον epiphone 30 του ειπαν δεν υπαρχει απο thomann

δεν θελει να αγορασει,ο peavey classic 30 ειναι ακριβος αρα τι μενει?αν παρει εναν 15αρι θα εχει αρκετη ενταση για προβα με ντραμς?

Φιλε εννοω πως δεν θελει να αγορασει γενικα απο καταστηματα του εξωτερικου

15 watt ειναι υπεραρκετα για οποιαδηποτε χρηση. 100% στο λεω αυτο.

Από epiphone μόνο αυτόν βρήκα εδώ αλλά αν του το ζητήσεις πολύ πιθανόν να σου φέρει

και τον Blues Custom 30 με τιμή Thomann ή λίγο παραπάνω (10-20 Ευρώ).

http://www.gpanagopoulos.com/eshop/epiphone-socal50.html

και για τον Defender από ότι διάβασα εδώ μάλλον τον φέρνει ο Κουρμπής στα 400 Ευρώ.

http://www.noiz.gr/index.php?topic=162980.10

Προφανώς ο φίλος σου δεν το έψαξε και πολύ.

ibanez21 είπε:
Φιλε εννοω πως δεν θελει να αγορασει γενικα απο καταστηματα του εξωτερικου
Κακό στην τσέπη του θα κάνει ειδικά όταν το DV247 έχει τέτοιες τιμές  ;)

Superfunk είπε:
δεν γινονται τετοια πραγματα,ειναι σαν να ζητας απο τη φιλη σου να παντρευτειτε υπο τον ορρο να βγαινεις οποτε γουσταρεις με τους..."φιλους" σου στο στριπτιτζαδικο της γωνιας. ;D ;D

παντως απο τους ενισχυτες που αναφερεις δεν κανει ΚΑΝΕΝΑΣ για μεταλ οποτε αυτο ειναι καλο για τον φιλο σου μια και θα αναγκαστει να ωριμασει γρηγοροτερα και να μη παιζει βλακειες... ;D ;D ;D
Είναι πολύ ανώριμο πάντως να κατακρίνεις είδη μουσικής που μπορεί να μην σου αρέσουν..Ένας καλός μουσικός παίζει πάντα αυτό που θέλει χωρίς να κατακρίνει αυτό που αρέσει στον άλλο να παίζει

Deep_perplikos είπε:
Είναι πολύ ανώριμο πάντως να κατακρίνεις είδη μουσικής που μπορεί να μην σου αρέσουν..Ένας καλός μουσικός παίζει πάντα αυτό που θέλει χωρίς να κατακρίνει αυτό που αρέσει στον άλλο να παίζει
70% χιουμορ - 30% κυριολεξια  ;D

φιλε παρε τον blues junior που ειναι τελειος στα blues και αν θες heavy βαλε πεταλι.ειναι καλη λυση

δεν υπαρχει λογος φιλε metalmike να ζητας συγνωμη εγω φταιω που δεν το ανεφερα απο την αρχη,επειδη εχω ενα φιλο με καταστημα μουσικων οργανων

θελω να τον αγορασουμε απο εδω,ο Κουρμπης ειναι αντιπροσωπος των kustom?

μετα απο πολυ ψαξιμο και τηλεφωνα οι ενισχυτες που μπορουν να βρεθουν ειναι οι εξης:peavey valveking 112-peavey windsor-laney vc-lc 15,αυτες ειναι οι επιλογες τα 15 watts ειναι αρκετα?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Deep_perplikos είπε:
Εγω δεν ειμαι καν.. μουσικος και ειμαι και ΚΑΚΟΣ ;D ;D ;D (πολυ κακος ...)

Deep_perplikos είπε:
Βρε αρχηγε μου δεν βλεπεις  το  ;D που εχει βαλει ο ανθρωπος!! Πρεπει να εχεις κ λιγο χιουμορ κ ο SF εχει αρκετο, λιγο καυστικο καποιες φορες αλλα δεν προσβαλλει οπως εσυ που μιλας για ανωριμοτητα κλπ!( κ παλι με χιουμορ σου απανταει!) Χαλαρωσε λιγο γιορτες ερχονται! Αντε κ εισαι κ Deep purrloβιος!!!

Superfunk είπε:
Deep Purple rules!!! :)
Eτσι μπραβο , οχι ενα γκλιγκι γκλιγκι με ενα τονο delay k αλλο ενα τονο εφε να το λεμε μουσικη!!! :D :D Αλλα θα μαθεις που θα παει , μικρος εισαι ακομα! ;D ;D

ibanez21 είπε:
peavey windsor studio

kustom defender

epiphone blues custom 30

laney vc15

blackheart handsome devil

συγχωρεστε με για τις πολλες ερωτησεις.

δεν υπαρχει λογος φιλε metalmike να ζητας συγνωμη εγω φταιω που δεν το ανεφερα απο την αρχη,επειδη εχω ενα φιλο με καταστημα μουσικων οργανων

θελω να τον αγορασουμε απο εδω,ο Κουρμπης ειναι αντιπροσωπος των kustom?

μετα απο πολυ ψαξιμο και τηλεφωνα οι ενισχυτες που μπορουν να βρεθουν ειναι οι εξης:peavey valveking 112-peavey windsor-laney vc-lc 15,αυτες ειναι οι επιλογες τα 15 watts ειναι αρκετα?
Θα γινω κακός τώρα αλλά γιατί δεν το λες ρε φίλε από την αρχή ότι θα αγοράσει μόνο από ένα συγκεκριμένο μαγαζί φίλου σου που έχει 3-4 ενισχυτές να σου πούμε ποιόν θα διαλέγαμε απο αυτούς και να μην προτείνει ο καθένας το δικό του εδώ και 4 σελίδες.

Τέλος πάντων εγώ από τους 3 θα διάλεγα τον Laney.

Ο LC15 δεν έχει 10" μεγάφωνο; Εγώ θα πήγαινα για 12" στάνταρ.

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back