Είχα ακούσε τον Princeton stereo chorus μαζί με τον hot rod deluxe, αλλά o princeton reverb πρέπει να παίζει σε άλλη κατηγορία
Τόσο στα χρήματα όσο και, φαντάζομαι, στον ήχο.
Ο alchemist είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση. Εϊναι θα έλεγα σε σωστά λεφτά γι αυτά που δίνει. Έχει ωραία καθαρά ("δικά" του καθαρά), ακούγεται η στρατ και η λάμπα "σωστά", έχει ένα κάρο επιλογές για βρώμικα, eq, boost, κουμπάκια, διακοπτάκια... ό,τι θες. Ο ήχος του δεν είναι αυτός που έψαχνα επειδή είχε κολλήσει στο μυαλό μου αλλά αναρωτιέμαι αν έπρεπε να τον είχα αγοράσει απ' τη πρώτη φορά που τον άκουσα και να μη συνέχιζε αυτή η χρονοβόρα διαδικασία του άκου-ψάξε-ρώτα κτλ. Όμως, και δε ξέρω πώς θα το πάρετε, μου βγαζε ένα προαίσθημα ότι κάτι δε θα πήγαινε καλά, που δε μπορώ να το εξηγήσω ή να το δικαιολογήσω. Μπορεί να ήταν και απλά βλακεία μου
Ο vht special, κι από fender ο super champ x2 κι ο excelsior, φαίνονται ενδιαφέρουσες περιπτώσεις. Με σταματάνε τα μεταφορικά. Όχι σαν κόστος, αλλά σαν ένα κουτί που θα το παραγγείλω κι όταν έρθει και το ανοίξω, θα 'ν' η πρώτη επαφή. Προτιμώ το try before you buy και δεν θα μπορέσω να αγοράσω 4-5 και να κρατήσω το 1. Ένα λέω να πάρω κι ελπίζω να μη χτυπάω το κεφάλι μου με αυτό ;ρρρ