La Cabronita Project

matawan είπε:
Πωπω αυτο το χρωματακι ειναι λαχταριστο... Αντε με το καλο :)

Excellent taste!
Να 'σαι καλά παίχτη!

Η δικιά σου πάντως σχίζει!

Ήρθαν τα πρώτα parts!! Θα βάλω αύριο φωτογραφίες!

Για όποιον φίλο ενδιαφέρεται για cabronita body 1 pu ή 2 pu δημοπρασία παραθέτω ενεργά links

http://cgi.ebay.com/Replacement-Body-Aged-Nitro-Fin-4-Fender-Cabronita-/280625120078?pt=Guitar&hash=item41568f834e

http://cgi.ebay.com/Replacement-Body-Aged-Nitro-Fin-4-Fender-Cabronita-/280625585897?pt=Guitar&hash=item4156969ee9

τα λέμε εν καιρώ. Μίλησα με alderbody και θα ρελικάρω τα μεταλλικά μέρη μόνος μου...για να δούμε...

Έφτασε το pickguard και η γέφυρα με όλα τα συναφή (βίδες κλπ κλπ) το κόστος μεχρι στιγμης ειναι 700 και λείπουν μόνο τα knobs για τα οποια όμως έχω spares στο συρτάρι!

Έκανα μόνος το relicing της γεφυρας του Callaham

όταν άρχισα

05022011696.jpg

και τώρα έιναι 'ετσι (με λίιιιγο σκουρια)

05022011697.jpg

05022011701.jpg

θα συνεχίσω με όλα τα hardware

αν εχει κανεις καμια ιδεα πως να παλιωσω το pickguard περισσοτερο ας μου πει. Ειναι ηδη parchment white αλλα μου χουν πει οτι αν το βαλεις κατω απο μια λάμπα αντιστασεως κιτρινίζει ακομη περισσοτερο

θα δουμε ...απο Δευτερα ερχεται και το σωμα

Θέλοντας να παλαιώσω τα άσπρα πλαστικά μέρη μιας strat, δοκίμασα το κόλπο του καφέ:

Βούτηξα (δοκιμαστικά ένα) άσπρο καπάκι από μαγνήτη σε μια κούπα με καφέ (δοσολογία 2 κουταλιές σε ζεστό -όχι καυτό- νερό) και το άφησα 12ώρες να...μουλιάσει  :lol:  :lol:

Το αποτέλεσμα:

aged_covers_01.jpg

aged_covers_02.jpg

Εντυπωσιακό!!!

Φαντάζομαι ότι αν το άφηνα κι άλλες ώρες, θα κιτρίνιζε περισσότερο, αλλά δεν το ήθελα αυτό ;)

Απομένει να κάνω και τα υπόλοιπα πλαστικά ;)

;)

Χρήσιμο!! (Αλλά τι καφέ? ΝΕΣ γαλλικο ελληνικό>>??)

Δεν αστειεύομαι σοβαρά ρωτάω!! ??? ???

μάλλον για αχτύπητο ΝΕΣ μιλάμε...

Τι γίνεται; Προχωράει;

RayDTutto είπε:
Τι γίνεται; Προχωράει;
Κάθε ΠΣΚ προλαβαίνω να ασχοληθώ μόνο  :(

μεχρι στιγμής πεπαλαίωσα το pickguard και περιμένω το σώμα αύριο μεθαύριο να τα κουμπώσω... ο μαγνήτης ακόμα φτιάχνεται οπότε έχουμε δρόμο!

06022011703.jpg

06022011704.jpg

Η καβρονίτα προχωράει!

12022011710.jpg

12022011711.jpg

12022011712.jpg

12022011713.jpg

12022011717.jpg

12022011719.jpg

12022011720.jpg

12022011721.jpg

12022011722.jpg

Μένει να παλαιώσω λίγο τα υπόλοιπα μεταλλικά μέρη , να βάλω μαγνήτη ποτεσνιόμετρα το μανίκι και είμαστε έτοιμοι!

Ψήσου να ψεκάσεις και κανένα stencil νομίζω θα δώσει χαρακτήρα  ;)

mpikoz είπε:
Ψήσου να ψεκάσεις και κανένα stencil νομίζω θα δώσει χαρακτήρα  ;)
Λέω για αρχή να της κάνω waterslide το tramp stamp που έχει και η original και ίσως από μπροστά αν διάλεγα stencil θα έβαζα τους blues bros

Ενώ δεν έχουν φτάσει ακόμη καινούρια πράγματα και ενώ αλλάζω το σώμα της SRV tribute μου με ένα φοβερό ρέλικ του Mark Jenny είπα να βάλω το μανίκι στο σώμα της Καβρονίτας και δε σας κρύβω ότι μου άρεσε πολύ και με rosewood. Το καλύτερο απ΄όλα έιναι ότι ταιριάζει γάντι μανίκι-σώμα...δε βλέπω την ώρα να έρθει και  το maple relic!

Enjoy

19022011739.jpg

Το πρότζεκτ έδωσε χθες μια πρώτη γεύση!

Ήρθε ο TV Jones (Powertron τελικά όπως στην ορίτζιναλ καβρονίτα), οπότε τον βίδωσα τον συνέδεσα και μπορώ να πω ότι ροκάρει ανελέητα. Κρατάει σκάσιμο αλλά έχει ΖΖτοπισμό μεγάλο!! Στο live χθες με τις Σταγόνες στο Malt 'n' Jazz η κιθάρα έδωσε ρέστα!! Το greasebucket θέλει λίγο να το συνηθίσει κανείς ,αλλά ειδικά για drive και έναν μόνο μαγνήτη είναι ό,τι πρέπει.

Η κιθαρα τώρα έχει προσωρινά ένα rosewood strat μανίκι. Σε μια δυο βδομάδες έρχεται και το δικό της maple relic από τον Mark Jenny οπότε τότε και θα βγουν οι τελικές φωτοζ.

Μια μικρή γεύση!!

Εμενα παντως και το rosewood και εμφανισιακα και ηχιτικα μου αρεσει στην κιθαρα σου.

Νice turtle! ;)

rocka cola είπε:
Εμενα παντως και το rosewood και εμφανισιακα και ηχιτικα μου αρεσει στην κιθαρα σου.

Νice turtle! ;)
Να 'στε καλά παίδες! Είμαι κι εγώ στο διλλημα rosewood / maple γιατί όντως και με το rosewood μια χαρά φαίνεται και ακούγεται! Μόλις έρθει το maple θα κάνω τη σύγκριση και βλέπουμε! Πάντως η κιθάρα είναι ΠΑΝΑΛΑΦΡΗ!! και ζύγισε και ωραία σώμα μανίκι!

Αυτά ως την επόμενη φορά!

Κάτι θα ξέρει ο John Mayer που τη δικιά του την έχει με Rosewood... συμφωνώ... Αν έρθει και δεν ταιριάζει θα μπει σε μελλοντικό πρότζεκτ... πρέπει να αντιγράψω και την thinline του superfunk! Όταν και όποτε!

argytar είπε:
Κάτι θα ξέρει ο John Mayer που τη δικιά του την έχει με Rosewood... συμφωνώ... Αν έρθει και δεν ταιριάζει θα μπει σε μελλοντικό πρότζεκτ... πρέπει να αντιγράψω και την thinline του superfunk! Όταν και όποτε!
Κοίτα μην μπερδεύεσαι. Εν προκειμένω τόσο τον Mayer όσο και στον Mr Nick, δεν σε (μας) θαμπώνουν οι rosewood ταστιέρες σε σχέση με το main χρωματάκι, αλλά το ότι είναι ομορφόπαιδα! :D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back