- Πόντοι
- 898
Να 'σαι καλά παίχτη!matawan είπε:Πωπω αυτο το χρωματακι ειναι λαχταριστο... Αντε με το καλο
Excellent taste!
Η δικιά σου πάντως σχίζει!
Να 'σαι καλά παίχτη!matawan είπε:Πωπω αυτο το χρωματακι ειναι λαχταριστο... Αντε με το καλο
Excellent taste!
Θέλοντας να παλαιώσω τα άσπρα πλαστικά μέρη μιας strat, δοκίμασα το κόλπο του καφέ:
Βούτηξα (δοκιμαστικά ένα) άσπρο καπάκι από μαγνήτη σε μια κούπα με καφέ (δοσολογία 2 κουταλιές σε ζεστό -όχι καυτό- νερό) και το άφησα 12ώρες να...μουλιάσει :lol: :lol:
Το αποτέλεσμα:
![]()
![]()
Εντυπωσιακό!!!
Φαντάζομαι ότι αν το άφηνα κι άλλες ώρες, θα κιτρίνιζε περισσότερο, αλλά δεν το ήθελα αυτό
Απομένει να κάνω και τα υπόλοιπα πλαστικά![]()
Κάθε ΠΣΚ προλαβαίνω να ασχοληθώ μόνοRayDTutto είπε:Τι γίνεται; Προχωράει;
Λέω για αρχή να της κάνω waterslide το tramp stamp που έχει και η original και ίσως από μπροστά αν διάλεγα stencil θα έβαζα τους blues brosmpikoz είπε:Ψήσου να ψεκάσεις και κανένα stencil νομίζω θα δώσει χαρακτήρα![]()
Να 'στε καλά παίδες! Είμαι κι εγώ στο διλλημα rosewood / maple γιατί όντως και με το rosewood μια χαρά φαίνεται και ακούγεται! Μόλις έρθει το maple θα κάνω τη σύγκριση και βλέπουμε! Πάντως η κιθάρα είναι ΠΑΝΑΛΑΦΡΗ!! και ζύγισε και ωραία σώμα μανίκι!rocka cola είπε:Εμενα παντως και το rosewood και εμφανισιακα και ηχιτικα μου αρεσει στην κιθαρα σου.
Νice turtle!![]()
Κοίτα μην μπερδεύεσαι. Εν προκειμένω τόσο τον Mayer όσο και στον Mr Nick, δεν σε (μας) θαμπώνουν οι rosewood ταστιέρες σε σχέση με το main χρωματάκι, αλλά το ότι είναι ομορφόπαιδα!argytar είπε:Κάτι θα ξέρει ο John Mayer που τη δικιά του την έχει με Rosewood... συμφωνώ... Αν έρθει και δεν ταιριάζει θα μπει σε μελλοντικό πρότζεκτ... πρέπει να αντιγράψω και την thinline του superfunk! Όταν και όποτε!