• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

La Cabronita Project

argytar είπε:
Κάτι θα ξέρει ο John Mayer που τη δικιά του την έχει με Rosewood... συμφωνώ... Αν έρθει και δεν ταιριάζει θα μπει σε μελλοντικό πρότζεκτ... πρέπει να αντιγράψω και την thinline του superfunk! Όταν και όποτε!
Κοίτα μην μπερδεύεσαι. Εν προκειμένω τόσο τον Mayer όσο και στον Mr Nick, δεν σε (μας) θαμπώνουν οι rosewood ταστιέρες σε σχέση με το main χρωματάκι, αλλά το ότι είναι ομορφόπαιδα! :D

LK είπε:
Κοίτα μην μπερδεύεσαι. Εν προκειμένω τόσο τον Mayer όσο και στον Mr Nick, δεν σε (μας) θαμπώνουν οι rosewood ταστιέρες σε σχέση με το main χρωματάκι, αλλά το ότι είναι ομορφόπαιδα! :D
Σωστό και αυτό!! Άλλωστε αλλάζει τόσες πολλές σε ένα live που είναι σαν να κάνει διαφήμιση!! (βλ φένδερ)

Ω ρε μανα μου!! και φαινεται και ακουγεται απιθανη! ο ηχος με το tone καπως κλειστο με ενθουσιασε... Επισης, τα σεβη μου για το εξαιρετικο πουκαμισο!

Celf είπε:
Καλη δουλεια, ωραιο παιξιμο!

Ω ρε μανα μου!! και φαινεται και ακουγεται απιθανη! ο ηχος με το tone καπως κλειστο με ενθουσιασε... Επισης, τα σεβη μου για το εξαιρετικο πουκαμισο!
Παίδες να είστε καλά σας ευχαριστώ πολύ!! Καφεδάκι Κυριακάτικο πρωί και περνάω την Καβρονίτα μια βόλτα απ ' τα πετάλια μου και με τα overdrive και distortions απλά παίρνει κεφάλια , πολύ ωραίος οργανικός ήχος! ( O powertron δανείζεται ηχητικά στοιχεία από PAF)....

Άλλο ένα βίντεο με τον Marshall 2061x .. άραγε ταιριάζει το στρατομάνικο???

Εγώ λέω να αφήσεις το rosewood και να ξεκινήσεις κανένα άλλο πρότζεκτ με το maple  :)

mpikoz είπε:
Εγώ λέω να αφήσεις το rosewood και να ξεκινήσεις κανένα άλλο πρότζεκτ με το maple  :)
Tough call.. Το θέμα είναι ότι αυτό θα επιστρέψει στη Σρατ SRV απ΄την οποία έφυγε όταν έρθει το ρέλικ σώμα της... Θα δείξει... Θα βάλω και το maple και βλέπουμε. Ίσως πάρω αν δε μ αρεσει ένα αφινίριστο all parts rosewood tele neck να της βάλω!

ierissiotis είπε:
Mεγειές Αργύρη.Κελαιδάει! ;)
Να 'σαι καλά πατριωτάκι! Η ηχογράφησή σας μου άρεσε πάρα πολύ!

In random order:

Κούκλα-ωραίο παίξιμο-πολύ καλός ήχος!!!
Χίλια θενξ!! Το μανίκι έρχεται Παρασκευή ! Αν προλάβω να το βιδώσω θα το βάλω σε ψηφοφορία! LOL το θέμα είναι ότι με το δανεικό μανίκι έκατσε πάρα πολύ καλά και με μισή καρδιά θα το επιστρέψω στη Στρατ.... Πάντως ευχαριστώ πολύ ω μοδιουλέιτορ  ;D ;D

Argytar είσαι πάνω στ'αλογο...

Σε ζηλεύω (με την καλή έννοια).

Περιμένω να δω κι εγώ το maple...

RayDTutto είπε:
Argytar είσαι πάνω στ'αλογο...

Σε ζηλεύω (με την καλή έννοια).

Περιμένω να δω κι εγώ το maple...
Kαημπόης ??

Άντε να 'ρθει και βλέπουμε!

Τελικά ήρθε το στρατ σώμα που περίμενα από τον Mark Jenny για την SRV tribute που έφτιαξα πρόπερσυ και έπαθα μεγάλη  πλάκα με το πόσο πειστικό relic κάνει ο παίχτης.

Γι' αυτό ,και ενώ έμαθα ότι το cabronita maple neck είναι ήδη εδώ (θα το πάρω από βδομάδα για να τελειώσει και το θρεντ) έβγαλα το rosewood μανίκι από την Καβρονίτα και το έβαλα στην SRV. Νομίζω ότι εδώ ταιριάζει απείρως καλύτερα , έτσι δεν είναι???

05032011756.jpg

05032011755.jpg

To σώμα ζυγίζει 3lbs 13oz είναι ένα κομμάτι και έκανε την κιθάρα πιο ελαφριά και πιο αέρινη μιας και το προηγούμενο ήταν κάπως πιο βαρύ (αλλά ίσως πιο ροκ). Τώρα έχει γίνει blues machine! Eπόμενη αλλαγή : golden distressed hardware και lefty tremolo conversion!

Tα λέμε απο εβδομάδα για την ολοκλήρωση του project!!

Πολυ προσγμενη η δουλεια στην SRV!!!

Στα live δεν νομιζω να μπορεσει κανεις να καταλαβει οτι δεν ειναι η CS. (Εκτος απ' το πολυυυ εμπειρο ματι!)

Όντως, η κανονική SRV είναι ξύλο από ναυάγιο, κανονικά. Σε λίιιγο καλύτερη κατάσταση από την Gallagher.

Αλλά το ρέλικ που βλέπω με κάνει πολύ χαρούμενο γιατί πρόκειται για εξαιρετική δουλειά.

Και ναι, αυτό το rosewood μανίκι πάει εκεί, σωστά.

Πρώτα από όλα δεν τέλειωσε αυτό το πρότζεκτ

Ας πούμε ότι είναι η #1 στα πρώτα της χρόνια με τον SRV

(Η τελική της μορφή δεν μπορώ να πω ότι μ αρεσει πολύ με τα golden pearl schaller tuners και 1 ply pickguard)

Δεν πήγαινα για ακριβές αντίγραφο και ΝΑΙ την έχω δει και παίξει την custom shop αλλά ήθελα και μια κιθάρα στα μέτρα μου. (πχ 22 τάστα 10" ραδιους)

γι ' αυτό και έιπα SRV tribute και όχι 'clone'... από κει και πέρα πιστεύω ότι με λίγο touch από το δικό μου παίξιμο θα φτάσει το ρέλικ εκεί που πρέπει!! (θα είναι το workhorse για κάποια live) Πάντως είναι πολύ λεπτό και καταστρέφεται πολύ εύκολα! Π.χ στις παρακάτω φωτοζ φαίνονται οι ...'πενιές' που προσέθεσα!!! (πανω απ το pickguard α λα frusciante SRV J Mayer κλπ)

Άλλα συστατικά που κάνουν αυτή την κιθάρα πολύ καλή

Callaham /Frallin cryogenic SRV/hendrix pickup set

όλα τα hardware είναι Callaham

εκτός από τα dunlop strap locks και gotoh vintage staggered tuners (no string tree)

show us the ass?? o-cake!

05032011757.jpg

05032011758.jpg

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back