Fender La Cabronita - Εχει κανεις αποψη?

dimitrioszouzou είπε:
πολυ ενδιαφερουσα σκεψη.
και σωστη... ;)

βεβαια πρεπει να ξερεις τι ζητας και τι κανεις,εγω ας πουμε που εχω φαει τις τελε με την...κουταλα χρησιμοποιω ουσιαστικα μονο αυτες που εχω φτιαξει μονος μου

62798720375eb6bcd0ace37b4c4eaa4ce9a198a92a50d93402e3c8e3804df7fc770dee51.jpg

μια και συνδιαζουν χαρακτηριστικα που απλα η Φεντερ δεν προσφερει..

απο την αλλη το ονομα FENDER εγγυαται σταθερη ,η και ανερχομενη,εμπορικη αξια κατι που καμμια partscaster δεν μπορει να κανει και ας ειναι θεωρητικα καλυτερη κιθαρα....

Superfunk είπε:
και σωστη... ;)

βεβαια πρεπει να ξερεις τι ζητας και τι κανεις,εγω ας πουμε που εχω φαει τις τελε με την...κουταλα χρησιμοποιω ουσιαστικα μονο αυτες που εχω φτιαξει μονος μου

62798720375eb6bcd0ace37b4c4eaa4ce9a198a92a50d93402e3c8e3804df7fc770dee51.jpg

μια και συνδιαζουν χαρακτηριστικα που απλα η Φεντερ δεν προσφερει..

απο την αλλη το ονομα FENDER εγγυαται σταθερη ,η και ανερχομενη,εμπορικη αξια κατι που καμμια partscaster δεν μπορει να κανει και ας ειναι θεωρητικα καλυτερη κιθαρα....
Πολυ ομορφες κιθαρες. Θα φανταζομουνα οτι θα ειχες και μια με maple. Ομως ειναι κουκλες. Ονοματακια, εχουνε ή απλα ειναι η Κοκκινη, η σανμπερστ και η γουαιτμπλοντ? :)

Θα φανταζομουνα οτι θα ειχες και μια με maple.
γενικα ταστιερα επιλεγω παντα με γνωμονα να ταιριαζει με το...χρωμα της κιθαρας,στις συγκεκριμενες δεν ταιριαζει... :)

εχω ομως και maple.... :)

Φιλε superfank, τελικα δε κρατηθηκα, πιεσα και πηρα μια καλη προσφορα και αγορασα μια.

Καλοπαιχτη,αγοραζοντας Fender εχεις εξασφαλισει οτι η μελλοντικη μεταπωλητικη της αξια θα ειναι σταθερη (και μαλλον και ανοδικη για αυτο το σπανιο μοντελλο)

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back