• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

La Cabronita Project

argytar

Δυνατό μέλος
Πόντοι
898
Είπα να μπω και γω στο club των μιμητών της Καμπρονίτας μιας και μου αρεσουν πολυ οι φιλτερτρονς και το λουκ της.

Αρχισα με αυτό!

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rt=nc&nma=true&item=280616080547&si=SpWZCOKl0LOb1VanTy4%252FenGs5oc%253D&viewitem=&sspagename=STRK%3AMEWNX%3AIT

στοίχησε 220 μαζί με τα μεταφορικά

όσοι δεν ξερουν τον Μαρκ Jenny τον προτείνω ανεπιφυλλακτα. Ειδικα τις δημοπρασίες του στο ebay οπου δινει ετοιμα σωματα και μπορεις να τα πετυχεις σε φοβερες τιμες

το κακο εδω ειναι οτι ειχε 2 3/16 spacing αντι για το 2 1/16 της cabronita οποτε θα παω σε callaham vintage hardtail αντι για αmerican standard hardtail.

μαγνητης tv jones classic bridge (ειπα να προτιμησω αυτον μιας και μ αρεσει περισσοτερο και ειναι δοκιμασμενος)

τα υπόλοιπα εν καιρώ

τα λεμε!

προϋπολογισμος περίπου  700+ ευρω

Cabronita_argytar.jpg

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
το πιο εντυπωσιακο με την καμπρονιτα ειναι οτι ειναι σα πουπουλο.

Το νεκ επισης δεν ειναι οσο χοντρο το φανταζεσαι, οταν λενε large c , ειναι καπως μικρουλη σε σχεση με nocaster τουλαχιστον. Αρα με το custom project, εχεις το καλο οτι μπορεις να το κανεις ακριβως οπως θελεις.

Ευγε. Αντε βαλε και καμια φωτο οταν τελειωσεις.

marathon είπε:
Καλή αρχή...μ' αρέσεις!!!! Πήρες και το "κοντό" pickguard?
Εννοείται! Δίνει το vibe μιας ''αρχαϊκής'' τέλε!!

Επισης παρήγγειλα  το ανάλογο allparts tmo fat μανικι με αρκετό ρελικινγκ που βγηκε στα 245 με μεταφορικα, ο MJ βάζει κατευθείαν aged vintage tuners πανω!!

το σώμα αναμένεται από βδομάδα! Για να δούμε!!

Τα σωματα του Μαρκ σκιζουν (πουπουλα και με το καλυτερο relicing που υπαρχει),τα μπρατσακια του θελουν ενα fret leveling αν παιζεις με χαμηλο action αλλα καμμια φορα μπορει και να σου ερθουν jet... ;)

το κακο εδω ειναι οτι ειχε 2 3/16 spacing αντι για το 2 1/16 της cabronita οποτε θα παω σε callaham vintage hardtail αντι για αmerican standard hardtail.
αυτο δεν ειναι κακο,καλο ειναι.... ;D

Επισης παρήγγειλα  το ανάλογο allparts tmo fat μανικι
δεν ειναι..αναλογο η πραγματικη Carbonita εχει το...μισο σε παχος μπρατσο.... ;D,αρα και εκει κερδισμενος εισαι...

κριμα που δεν εφτιαξες μια με 2 μαγνητες,ειναι πολυ πιο ευελικτη.....

argytar είπε:
προϋπολογισμος κατω απο 700 ευρω
Oι Tele βγαίνουν πάντα φτηνές...αν δεν κάνεις τις βλακείες που κάνω εγώ ;D

Superfunk είπε:
Τα σωματα του Μαρκ σκιζουν (πουπουλα και με το καλυτερο relicing που υπαρχει),τα μπρατσακια του θελουν ενα fret leveling αν παιζεις με χαμηλο action αλλα καμμια φορα μπορει και να σου ερθουν jet... ;)

αυτο δεν ειναι κακο,καλο ειναι.... ;D
Συμφωνώ 100%!! (χαρηκα πολυ που εγινε ετσι)

Απλά δεν ευθυγραμμιζονται εντελως οι χορδες με τους πόλους του μαγνητη που πάλι διορθωνεται με ρύθμιση του υψους των βιδών οποτε όλα καλα!

(και σε αμερικαν στανταρντ να ητανε παλι καλαχαμ saddles θα εβαζα ειναι πιο ωραιες και εχουν καλυτερο ηχο)

Superfunk είπε:
κριμα που δεν εφτιαξες μια με 2 μαγνητες,ειναι πολυ πιο ευελικτη.....
Έχω ρούτερ στο σπίτι και bits με ball bearings !  ;)

Eίπα να δοκιμάσω την αλητεία πρώτα και μετά θα σκάψω για τον δευτερο!

Θα βάλω και greasebucket να δούμε τι κανει.

Απλά διάλεξα vintage klusons γιατι τα Sperzel με την πέρλα ...ε δε μου κάθονται σε ρελικ οργανο...

το μανικι ειναι αυτο που εβαλα και στην προηγουμενη τελε μου και δεν το αλλαζω είναι ...κορμός!

Ωραία πράγματα! !!! Αλλο πραμα η τελε με TV Jones, πως να το κανουμε  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

marathon είπε:
Τα υπόλοιπα parts τα έχεις βρεί παλαιωμένα?

Ρίξε και μία ματιά εδώ

http://www.emma-music.com/boutique/fiche_produit.cfm?ref=MR-771-262-204&type=155&code_lg=lg_fr&num=31

ή εδώ

http://www.axetremecreations.com/products/77/174/telecaster_relic_hardware_kit_1/

ΥΓ Αυτό το κάνω για να σου αυξήσω τον προϋπολογισμό ;D ;D ;D

αλλά αξίζει!
wow! μιλαμε για σκουρια οχι αστεία!!  :)

Η καμπρονιτα ομως ειναι γυμνή! Μόνο knobs και bridge θέλει ! Α και ο μαγνητης θέλει λίγο ρελικινγκ (που εισαι Αλντερμπόντυ?)

Θενξ για το λινκ μαραθον!

@Mike _ rhd  ... το βλέπω στο άβαταρ σου! NICE!!

argytar είπε:
Η καμπρονιτα ομως ειναι γυμνή! Μόνο knobs και bridge θέλει !
...Βίδες, Strap Buttons, Jack Cup, String Tree...ή κάνουμε σωστή δουλειά ή παίζουμε... ;D

marathon είπε:
...Βίδες, Strap Buttons, Jack Cup, String Tree...ή κάνουμε σωστή δουλειά ή παίζουμε... ;D
Μόλις έκανα bookmarked το site στον υπολογιστή μου! Θενξ! (έχεις δίκιο)

Και ωραίο χρώμα! Το Surf Green έχει γίνει το αγαπημένο μου τον τελευταίο καιρό.

Καλή συνέχεια! Περιμένουμε και τις πρώτες φωτό!  :D

myster_maze είπε:
Και ωραίο χρώμα!
+1

Και surf green, και relic, και χοντρό μπράτσο και κάτω απο 700 ευρώ.

Θα μας τρελάνετε γιατρέ ;D

Είχα φάρδος στη δημοπρασία για το σώμα  και το δολλάριο είναι 1,37 ... τι να κάνω! ?  ::)

είναι περίπου εδώ τα πράγματα

σωμα- πικγκαρντ  220+20=240

μανίκι συν κουρδιστήρια και νατ 245

μαγνήτης  tv jones115

κάλαχαμ 100 (γεφυρα νεκ πλαϊτ ελεκτροσόκετ κλπ)

Ουπς μάλλον είναι 700 κάτι αν βάλεις και τα ποτς κανα 20αρι

Σόρρυ διόρθωση οπότες--------- προϋπολογισμός  720 ευρώ

οπότε είναι το 1/3 της τιμής μιας custm shop καμπρονίτας με εμφάνιση όπως τη θέλω και υλικά πολύ καλά! (χάνει σιγουρα σε μεταπωλητική αξία αλλά τι να κάνεις, ελπίζω να είναι keeper)

Συναρμολόγηση θα κάνω μόνος οπότε γλιτώνουμε κι από κει κάποια $$

argytar είπε:
Σόρρυ διόρθωση--------- προϋπολογισμός  720 ευρώ
+κανένα 40-50 τα υπόλοιπα...είσαι στα όρια για Tele partcaster...αλλά χαλάλι γιατί θα βγεί και πολύ ωραία και πρωτότυπη. Μεγειά προκαταβολικά. ;)

marathon είπε:
+κανένα 40-50 τα υπόλοιπα...είσαι στα όρια για Tele partcaster...αλλά χαλάλι γιατί θα βγεί και πολύ ωραία και πρωτότυπη. Μεγειά προκαταβολικά. ;)
ΘΕνξ!! ;D ;D

Θα βάλω φωτοζ μόλις αρχίσουν να έρχονται!

To τελικό αποτέλεσμα θα είναι καααααααααααααααααααπωςςςς έτσι

cabronitasurf.jpg

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back