Να υπόθεσω ότι τους έδωσες χθες ανώνυμα.... ;DSuperfunk είπε:Σημερα ξαναπηγα στο σουβλατζιδικο και ΔΕΝ ΚΑΠΝΙΖΕ ΚΑΝΕΙΣ...
Ωραιο πραγμα ο ΝΟΜΟΣ. ;D ;D ;D
Να υπόθεσω ότι τους έδωσες χθες ανώνυμα.... ;DSuperfunk είπε:Σημερα ξαναπηγα στο σουβλατζιδικο και ΔΕΝ ΚΑΠΝΙΖΕ ΚΑΝΕΙΣ...
Ωραιο πραγμα ο ΝΟΜΟΣ. ;D ;D ;D
στα παλια μου τα υποδηματα τους γραφω τους....αντιρουφιανους ;D...σου εχω δωσει την εντυπωση οτι με ενδιαφερει εντονα η γνωμη των Ελληναραδων ή οτι εστω με χαλαει αν ειναι αρνητικη ? ;Datreu73 είπε:Sf κάποιοι μπορεί να σε πούνε ρουφιάνο. Τι απαντάς σ' αυτούς;
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ...Να υπόθεσω ότι τους έδωσες χθες ανώνυμα..
Ο κ@λοέλληνας δε γουστάρει τη ρουφιανιά, για ένα απλό λόγο: αν ρουφιανέψει αυτός κάποιον, αυτομάτως κινδυνεύει να ρουφιανέψει κάποιος τον ίδιο. Όποτε λειτουργεί με "μεταξύ κατεργαρέων εντιμότητα": δε θα σε ρουφιανέψω για την παρανομία σου, δε θα με ρουφιανέψεις για τη δικιά μου.ΠΑΟΚιτο είπε:Όταν εφαρμόζεται ο νόμος και δε μας βολεύει ο άλλος είναι ρουφιάνος.
Άρα να μην πούμε τίποτα για τον άλλον που π.χ. παίρνει επίδομα τυφλού ενώ στην πραγματικότητα βλέπει. Θα ήταν ρουφιανιά.
Που παίρνεις τηλ.; Πες μας να ξέρουμε. 1142 για όλες τις περιπτώσεις;Superfunk είπε:στα παλια μου τα υποδηματα τους γραφω τους....αντιρουφιανους ;D...σου εχω δωσει την εντυπωση οτι με ενδιαφερει εντονα η γνωμη των Ελληναραδων ή οτι εστω με χαλαει αν ειναι αρνητικη ? ;D
να με κρινει κανενας ΣΟΒΑΡΟΣ ανθρωπος δε λεω, να προβληματιστω..αλλα να χαλασω τη ζαχαρενια μου για τον καφρο που φυσαει τον καπνο στη μαπα του παιδιου μου λιγο...χλωμο το κοβω...
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ...γινεται δε ΠΟΛΥ ευκολα τωρα με τα...ΚΙΝΗΤΑ...βγαινεις λιγο ΕΞΩ για να ΠΑΡΕΙΣ ΑΕΡΑ και επ ευκαιρια κανεις και ενα τηλεφωνακι...
τα παιδια στη γραμμη κανουν πολυ ..παθιασμενα τη δουλεια τους πραγματικα εντυπωσιαστηκα.
εκτός καζίνο, μπουζουκλεries,δημόσιους χωρους άνω των 300τμ και δεν ξέρω 'γω ποιές ακόμα εξαιρέσεις.ΠΑΟΚιτο είπε:Που παίρνεις τηλ.; Πες μας να ξέρουμε. 1142 για όλες τις περιπτώσεις;
ΠΑΟΚιτο είπε:Που παίρνεις τηλ.; Πες μας να ξέρουμε. 1142 για όλες τις περιπτώσεις;
Αφού λοιπόν κατεβάζουμε παράνομα από το ίντερνετ τότε να κάνουμε και όποια άλλη παρανομία θέλουμε. Καλή λογική. Βέβαια εσύ δε θα πάθεις καρκίνο επειδή εγώ κατεβάζω αλλά κλάιν μάιν.atreu73 είπε:Gdevelek να θυμίσω ότι πολλοί κατεβάζουν μουσική παρανόμως από τα ιντερνέτ.
Πρόσεχε φίλε μου. Πάνω από όλα η νομιμότητα.
Είναι φανερό και από τα σχόλια άλλωστε.trolley είπε:...
Με αυτό το ρυθμό, ξέρετε για ποιο λόγο η χώρα είναι περίπου 30 χρόνια πίσω.
...
Εννοείται φίλε μου, εννοείται. Επίσης, όπως κι εσύ πιστεύω, διασχίζω τους δρόμους μόνο απο τις διαβάσεις πεζών, και εφόσον το φανάρι δείχνει το Γρηγόρη.atreu73 είπε:Gdevelek να θυμίσω ότι πολλοί κατεβάζουν μουσική παρανόμως από τα ιντερνέτ.
Πρόσεχε φίλε μου. Πάνω από όλα η νομιμότητα.
Η εμπειρία μου έχει διδάξει ότι δυο λογιών άνθρωποι υπάρχουν στον κόσμο. Αυτοί που ξέρουν ότι παρανομούν συστηματικά και αυτοί που κάνουν πως δεν το ξέρουν ή τελοσπάντων θεωρούν ότι ο σουβλατζής που επιτρέπει το κάπνισμα στο μαγαζί του διαπράττει μεγαλύτερο αδίκημα.ΠΑΟΚιτο είπε:Αφού λοιπόν κατεβάζουμε παράνομα από το ίντερνετ τότε να κάνουμε και όποια άλλη παρανομία θέλουμε. Καλή λογική. Βέβαια εσύ δε θα πάθεις καρκίνο επειδή εγώ κατεβάζω αλλά κλάιν μάιν.
Μπραβο σου,ασε μας ομως αν θες να διδαχτουμε και απο τις ΔΙΚΕΣ μας εμπειριες & να ζουμε συμφωνα με τις δικες μας αξιες και πιστευω.Η εμπειρία μου έχει διδάξει
ειπαμε : ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ και οπου δεν χωραει αυτη επιβολη μεσω του νομου,οσο πιο ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ και οργανωμενη ειναι μια χωρα τοσο περισσοτερο υπερισχυει η πρωτη και δεν χρειαζεται η δευτερηΤο να είναι κάποιος νομιμόφρων, δε σημαίνει απαραίτητα πως συμφωνεί με το ισχύον καθεστώς και τον τρόπο που εφαρμόζονται οι νόμοι, αλλά και τούμπαλιν...
Καταλαβαινεις βεβαια την ΟΡΓΗ του Tom Robinson αν εβλεπε οτι το τραγουδι του χρησιμοποιουνταν για να δικαιολογηθει το ξεφυσιμα του καπνου στα προσωπα μικρων παιδιων..Power in the darkness
Περιέργο που έφερες το παραπάνω παράδειγμα γιατί έχω υποστεί τις συνέπειες ηλίθιου πεζού που σκέφτηκε ότι δεν τρέχει τίποτα αν περάσει μέσα από το δρόμο κι ανάμεσα σε λεωφορεία και μηχανάκια.gdevelek είπε:Εννοείται φίλε μου, εννοείται. Επίσης, όπως κι εσύ πιστεύω, διασχίζω τους δρόμους μόνο απο τις διαβάσεις πεζών, και εφόσον το φανάρι δείχνει το Γρηγόρη.