- Πόντοι
- 36
Ξεχνάτε και κάποιους άλλους που βρίσκονται μέσα στους χώρους αυτούς οι οποίοι δεν έχουν την επιλογή να βγούν έξω ούτε να κάτσουν για λίγο και σε καμία περίπτωση να πάνε αλλού, τους εργαζόμενους. Αν υποθέσουμε ότι έχει προβλεφθεί στον νόμο να υπάρχουν μαγαζιά στα οποία επιτρέπεται το κάπνισμα, με τους άτυχους εργαζόμενους σ' αυτά τι θα γίνει; Και μην ξεχνάτε ότι αυτοί τρώνε στην μάπα όλη την ημέρα και για όλες τις μέρες που δουλεύουν τον καπνό των άλλων σε αντίθεση με τους θαμώνες που εκτίθενται μόνο όσο βρίσκονται στο μαγαζί και όχι σχεδόν κάθε μέρα.freerock1974 είπε:Γιατι να μην υπαρχουν μαγαζια που δεν χρειαζεται να βγει εξω?
Εγω αυτο δεν καταλαβαινω.
Κάνεις λάθος. Όταν ρωτάς τον υπάλληλο αν μπορείς να ανάψεις το τσιγάρο σου ενώ ξέρεις ότι κανονικά δεν θα έπρεπε να ρωτάς καν αφού πρόκειται για παραβίαση νόμου, δεν παρανομεί μόνο ο μαγαζάτορας αλλά και εσύ. Γι' αυτό άλλωστε μπορείς να φάς πρόστιμο.Για το κουρελιασμα του νομου δε φταινε οι καπνιστες.
Αυτο το ξερουν και οι πετρες.![]()
ΑυτόΤον μη καπνιστη, το ενοχλει το τσιγαρο του αλλου που δεν θελει να το καπνισει
Τον καπνιστη τον ενοχλει η σταση του πρωτου ως αντικαπνιστη
Συγνωμη, αλλα στο πρωτο μιλαμε για την υγεια μας, στο δευτερο για τον εγωισμο μας
Ειναι ξεκαθαρο νομιζω ποιος εχει δικιο...
Έλα ντε.ασε που δεν καταλαβαινω γιατι επειδη υπαρχουν καφροι στη χωρα μου οι οποιοι δε σεβονται την κοινη λογικη και τους βασικους κοινωνικους νομους θα πρεπει να φυγω εγω...ΑΥΤΟΙ να φυγουν και να πανε αλλου![]()