Κριση - Καπνισμα: 0-1

freerock1974 είπε:
Γιατι να  μην υπαρχουν μαγαζια που δεν χρειαζεται να βγει εξω?

Εγω αυτο δεν καταλαβαινω.
Ξεχνάτε και κάποιους άλλους που βρίσκονται μέσα στους χώρους αυτούς οι οποίοι δεν έχουν την επιλογή να βγούν έξω ούτε να κάτσουν για λίγο και σε καμία περίπτωση να πάνε αλλού, τους εργαζόμενους. Αν υποθέσουμε ότι έχει προβλεφθεί στον νόμο να υπάρχουν μαγαζιά στα οποία επιτρέπεται το κάπνισμα, με τους άτυχους εργαζόμενους σ' αυτά τι θα γίνει; Και μην ξεχνάτε ότι αυτοί τρώνε στην μάπα όλη την ημέρα και για όλες τις μέρες που δουλεύουν τον καπνό των άλλων σε αντίθεση με τους θαμώνες που εκτίθενται μόνο όσο βρίσκονται στο μαγαζί και όχι σχεδόν κάθε μέρα.

Για το  κουρελιασμα του  νομου δε φταινε οι καπνιστες.

Αυτο το ξερουν και  οι  πετρες. ;)
Κάνεις λάθος. Όταν ρωτάς τον υπάλληλο αν μπορείς να ανάψεις το τσιγάρο σου ενώ ξέρεις ότι κανονικά δεν θα έπρεπε να ρωτάς καν αφού πρόκειται για παραβίαση νόμου, δεν παρανομεί μόνο ο μαγαζάτορας αλλά και εσύ. Γι' αυτό άλλωστε μπορείς να φάς πρόστιμο.

Τον μη καπνιστη, το ενοχλει το τσιγαρο του αλλου που δεν θελει να το καπνισει

Τον καπνιστη τον ενοχλει η σταση του πρωτου ως αντικαπνιστη

Συγνωμη, αλλα στο πρωτο μιλαμε για την υγεια μας, στο δευτερο για τον εγωισμο μας

Ειναι ξεκαθαρο νομιζω ποιος εχει δικιο...
Αυτό

ασε που δεν καταλαβαινω γιατι επειδη υπαρχουν καφροι στη χωρα μου οι οποιοι δε σεβονται την κοινη λογικη και τους βασικους κοινωνικους νομους  θα πρεπει να φυγω εγω...ΑΥΤΟΙ να φυγουν και να πανε αλλου  ;)
Έλα ντε.

Superfunk είπε:
Σημερα ξαναπηγα στο σουβλατζιδικο και ΔΕΝ ΚΑΠΝΙΖΕ ΚΑΝΕΙΣ...

Ωραιο πραγμα ο ΝΟΜΟΣ.  ;D ;D ;D
Να υπόθεσω ότι τους έδωσες χθες ανώνυμα.... ;D

Όταν εφαρμόζεται ο νόμος και δε μας βολεύει ο άλλος είναι ρουφιάνος.

Άρα να μην πούμε τίποτα για τον άλλον που π.χ. παίρνει επίδομα τυφλού ενώ στην πραγματικότητα βλέπει. Θα ήταν ρουφιανιά.

atreu73 είπε:
Sf κάποιοι μπορεί να σε πούνε ρουφιάνο. Τι απαντάς σ' αυτούς;
στα παλια μου τα υποδηματα τους γραφω τους....αντιρουφιανους  ;D...σου εχω δωσει την εντυπωση οτι με ενδιαφερει εντονα η γνωμη των Ελληναραδων  ή οτι εστω με χαλαει αν ειναι αρνητικη ?  ;D

να με κρινει κανενας ΣΟΒΑΡΟΣ ανθρωπος δε λεω, να προβληματιστω..αλλα να χαλασω τη ζαχαρενια μου για τον καφρο που φυσαει τον καπνο στη μαπα του παιδιου μου λιγο...χλωμο το κοβω...

Να υπόθεσω ότι τους έδωσες χθες ανώνυμα..
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ... ;) γινεται δε ΠΟΛΥ ευκολα τωρα με τα...ΚΙΝΗΤΑ...βγαινεις λιγο ΕΞΩ για να ΠΑΡΕΙΣ ΑΕΡΑ και επ ευκαιρια κανεις και ενα τηλεφωνακι... :D

τα παιδια στη γραμμη κανουν πολυ ..παθιασμενα τη δουλεια τους πραγματικα εντυπωσιαστηκα.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
ΠΑΟΚιτο είπε:
Όταν εφαρμόζεται ο νόμος και δε μας βολεύει ο άλλος είναι ρουφιάνος.

Άρα να μην πούμε τίποτα για τον άλλον που π.χ. παίρνει επίδομα τυφλού ενώ στην πραγματικότητα βλέπει. Θα ήταν ρουφιανιά.
Ο κ@λοέλληνας δε γουστάρει τη ρουφιανιά, για ένα απλό λόγο: αν ρουφιανέψει αυτός κάποιον, αυτομάτως κινδυνεύει να ρουφιανέψει κάποιος τον ίδιο. Όποτε λειτουργεί με "μεταξύ κατεργαρέων εντιμότητα": δε θα σε ρουφιανέψω για την παρανομία σου, δε θα με ρουφιανέψεις για τη δικιά μου.

Κώδικας Τιμής (ή ατιμίας, ανάλογα πώς το βλέπει κανείς)

Superfunk είπε:
στα παλια μου τα υποδηματα τους γραφω τους....αντιρουφιανους  ;D...σου εχω δωσει την εντυπωση οτι με ενδιαφερει εντονα η γνωμη των Ελληναραδων  ή οτι εστω με χαλαει αν ειναι αρνητικη ?  ;D

να με κρινει κανενας ΣΟΒΑΡΟΣ ανθρωπος δε λεω, να προβληματιστω..αλλα να χαλασω τη ζαχαρενια μου για τον καφρο που φυσαει τον καπνο στη μαπα του παιδιου μου λιγο...χλωμο το κοβω...

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ... ;) γινεται δε ΠΟΛΥ ευκολα τωρα με τα...ΚΙΝΗΤΑ...βγαινεις λιγο ΕΞΩ για να ΠΑΡΕΙΣ ΑΕΡΑ και επ ευκαιρια κανεις και ενα τηλεφωνακι... :D

τα παιδια στη γραμμη κανουν πολυ ..παθιασμενα τη δουλεια τους πραγματικα εντυπωσιαστηκα.
Που παίρνεις τηλ.; Πες μας να ξέρουμε. 1142 για όλες τις περιπτώσεις;

ΠΑΟΚιτο είπε:
Που παίρνεις τηλ.; Πες μας να ξέρουμε. 1142 για όλες τις περιπτώσεις;
εκτός καζίνο, μπουζουκλεries,δημόσιους χωρους άνω των 300τμ και δεν ξέρω 'γω ποιές ακόμα εξαιρέσεις.

Να σας πω μια μικρή ιστορία;

Σε ένα μέρος της Ελλάδας κάποτε δυο παλικάρια με παπάκι γυρνούσαν μεθυσμένα ξημερώματα. Επαρχιακός δρόμος, ανηφορικός γύρω από πλαγιά. Τους σταματάει ένας αστυνομικός για αλκοτέστ και τους βρίσκει σουρωμενους. Τον παρακαλανε να μην τους γράψει γιατί είχε γενέθλια ο ένας, συν ότι όχι μακρυά είναι το σπίτι τους.

Ο αστυνομικός τους αφήνει (δεν κάνει την δουλειά του έστω να μην τους αφήσει να οδηγήσουν)

Ξεκινάνε και λίγο πιο κάτω τους φεύγει το παπάκι και πέφτουν στο κενό στα βράχια και σκοτώνονται επι τοπου...

Τώρα τα συμπεράσματα δικά σας για την τυπικότητα, τη ρουφιανιά ή την κακή ή κακές στιγμές...

Κάπνισμα / Παράνομο Λογισμικό / Παράνομα Μουσικά Downloads / Grenglish / Ξύλα

Σε περίπου 15 χρόνια, λύσαμε ένα από τα προβλήματα του noiz.gr.

Με αυτό το ρυθμό, ξέρετε για ποιο λόγο η χώρα είναι περίπου 30 χρόνια πίσω.

Ντροπή επιτέλους.

Gdevelek να θυμίσω ότι πολλοί κατεβάζουν μουσική παρανόμως από τα ιντερνέτ.

Πρόσεχε φίλε μου. Πάνω από όλα η νομιμότητα.

atreu73 είπε:

Αφού λοιπόν κατεβάζουμε παράνομα από το ίντερνετ τότε να κάνουμε και όποια άλλη παρανομία θέλουμε. Καλή λογική. Βέβαια εσύ δε θα πάθεις καρκίνο επειδή εγώ κατεβάζω αλλά κλάιν μάιν.

trolley είπε:
...

Με αυτό το ρυθμό, ξέρετε για ποιο λόγο η χώρα είναι περίπου 30 χρόνια πίσω.

...
Είναι φανερό και από τα σχόλια άλλωστε.

atreu73 είπε:

Εννοείται φίλε μου, εννοείται. Επίσης, όπως κι εσύ πιστεύω, διασχίζω τους δρόμους μόνο απο τις διαβάσεις πεζών, και εφόσον το φανάρι δείχνει το Γρηγόρη.

Το να είναι κάποιος νομιμόφρων, δε σημαίνει απαραίτητα πως συμφωνεί με το ισχύον καθεστώς και τον τρόπο που εφαρμόζονται οι νόμοι, αλλά και τούμπαλιν...

Power in the darkness

Frightening lies from the other side

Power in the darkness

Stand up and fight for your rights

Freedom... we're talking bout your freedom

Freedom to choose what you do with your body

Freedom to believe what you like

Freedom for brothers to love one another

Freedom for black and white

Freedom from elitism, intimidation

Freedom for the mother and wife

Freedom from Big Brother's interrogation

Freedom to live your own life... I'm talking 'bout

Power in the darkness

Frightening lies from the other side

Power in the darkness

Stand up and fight for your rights

(Voice from The Other Side:) "Today, institutions fundamental to the British system of Government are under attack: the public schools, the house of Lords, the Church of England, the holy institution of Marriage, even our magnificent police force are no longer safe from those who would undermine our society, and it's about time we said 'enough is enough' and saw a return to the traditional British values of discipline, obedience, morality and freedom.

Freedom from the reds and the blacks and the criminals

Prostitutes, pansies and punks

Football hooligans, juvenile delinquents

Lesbians and left wing scum

Freedom from the niggers and the Pakis and the unions

Freedom from the Gipsies and the Jews

Freedom from long-haired layabouts and liberals

Freedom from the likes of you..."

ΠΑΟΚιτο είπε:
Αφού λοιπόν κατεβάζουμε παράνομα από το ίντερνετ τότε να κάνουμε και όποια άλλη παρανομία θέλουμε. Καλή λογική. Βέβαια εσύ δε θα πάθεις καρκίνο επειδή εγώ κατεβάζω αλλά κλάιν μάιν.
Η εμπειρία μου έχει διδάξει ότι δυο λογιών άνθρωποι υπάρχουν στον κόσμο. Αυτοί που ξέρουν ότι παρανομούν συστηματικά και αυτοί που κάνουν πως δεν το ξέρουν ή τελοσπάντων θεωρούν ότι ο σουβλατζής που επιτρέπει το κάπνισμα στο μαγαζί του διαπράττει μεγαλύτερο αδίκημα.

Στον ρουφιάνο που θα σε δώσει το λοιπόν να λες ευχαριστώ γιατί αν μη τι άλλο θα σου έχει ανοίξει τα μάτια.

Θα καταλάβεις ότι το να είσαι εντάξει έχει τόσες ερμηνείες όσες και διαβαθμίσεις.

Η εμπειρία μου έχει διδάξει
Μπραβο σου,ασε μας ομως αν θες να διδαχτουμε και απο τις ΔΙΚΕΣ μας εμπειριες & να ζουμε συμφωνα με τις δικες μας αξιες και πιστευω.

Το να είναι κάποιος νομιμόφρων, δε σημαίνει απαραίτητα πως συμφωνεί με το ισχύον καθεστώς και τον τρόπο που εφαρμόζονται οι νόμοι, αλλά και τούμπαλιν...
ειπαμε : ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ και οπου δεν χωραει αυτη επιβολη μεσω του νομου,οσο πιο ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ και οργανωμενη ειναι μια χωρα τοσο περισσοτερο υπερισχυει η πρωτη και δεν χρειαζεται η δευτερη

elementary Watson,elementary...

Power in the darkness
Καταλαβαινεις βεβαια την ΟΡΓΗ του Tom Robinson αν εβλεπε οτι το τραγουδι του χρησιμοποιουνταν για να δικαιολογηθει το ξεφυσιμα του καπνου στα προσωπα μικρων παιδιων.. ;)  

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back