- Πόντοι
- 1,788
Με πήρες δώρο κάνα ασημένιο δαχτυλίδι μπας και αρραβωνιαστώ;freerock1974 είπε:Εγνατια,Κοζανη-Γιαννενα με τσιγαρο
Με πήρες δώρο κάνα ασημένιο δαχτυλίδι μπας και αρραβωνιαστώ;freerock1974 είπε:Εγνατια,Κοζανη-Γιαννενα με τσιγαρο
Ειπα να σε φερω μια γαρδουμπα αλλα εισαι και Βετζετερανος...LK είπε:Με πήρες δώρο κάνα ασημένιο δαχτυλίδι μπας και αρραβωνιαστώ;
Ναι βρε Νοιζυ, αλλα ενα επιχείρημα που να μην αφορα μονο την εαυτάρα του καπνιστή δεν ειπες ;D Θελει το τσιγαρακι του, αισθάνεται αμηχανία, δε μπορει να κανει δρομολογια....NoIzY είπε:Άλλη μια συζήτηση για κάπνισμα και δικαιώματα λοιπόν.. Βαριέμαι να συντάξω δομημένο κείμενο, είμαι και χαρμάνης ;D , συνεπώς θα καταθέσω σκόρπιες σκέψεις.....
- Τώρα, σε μια συναυλία για παράδειγμα, μην έχετε απαίτηση ο άλλος να σβήσει το τσιγάρο. Είμαι σίγουρος ότι αν το άναβε ο κιθαρίστας δε θα είχατε κανένα πρόβλημα. Ούτε με smoke machines κλπ, βεβαίως. Εκεί, θα ανεχτείτε κι εσείς τον καπνό του άλλου -εφόσον δεν έχετε πρόβλημα υγείας- γιατί πράγματι, δε γίνεται αλλιώς. Και σόρρυ αλλά αν πάτε σε μια blues συναυλία που ο μουσικός κάνει κατάθεση ψυχής και μπορεί οι στίχοι του να μιλάνε για χίλια δυο προβλήματα και να έχουν βαρύ συναισθηματικό περιεχόμενο, το θέμα σας είναι αν θα μυρίζει μετά το ρουχαλάκι?
- Μου έχουν τύχει πολλές περιπτώσεις φίλων που δεν καπνίζουν και πάντα μου λένε τα ίδια επιχειρήματα που λένε οι μη καπνιστές. Ε λοιπόν, όταν σε κάποιο μπαρ δοκίμασαν για πρώτη φορά τσιγάρο (χωρίς απαραίτητα να γίνουν καπνιστές), δε σκέφτηκαν ούτε στιγμή τους γύρω τους. Πού να ήταν και εθισμένοι.
- Τέλος, όταν σε ένα μπαρ κάποιος καπνίζει και η εξώπορτα είναι στα δυο βήματα, δεν είναι ότι δε βγαίνει απο γαιδουριά. Το τσιγάρο είναι συνυφασμένο με κοινωνικές περιστάσεις και είναι χρήσιμο στον καπνιστή όταν αυτός συμμετέχει σε κουβέντες, χωρίς αυτό είναι πιθανό να νιώθει αμηχανία. Εντέλει, δε βγήκε να πιει το ποτό του για να κάνει δρομολόγια μέσα-έξω.
;D ;D ;D ;D ;D ;Dfreerock1974 είπε:Ειπα να σε φερω μια γαρδουμπα αλλα εισαι και Βετζετερανος...
Δεν πιστευω να μιλας σοβαρα...
Και ομως...ΚΑΠΝΙΖΟΥΝ σαν φουστηδες... ;DΒεβαια..μιλας για τον πιο μορφωμενο-πειθαρχημενο λαο του πλανητη τωρα..
Fanta σκέτη? ???freerock1974 είπε:Παιδια...
Εγνατια,Κοζανη-Γιαννενα με τσιγαρο,Lynyrd Skynyrd και Fanta.Απολαυση λεμε!Ακινδυνα κι ωραια!
Eκπλησσομαι,ειλικρινα.Superfunk είπε:Στα μπαρ επιτρεπεται παντως οπως και στα εκατονταδες τζαζ κλαμπ.Επισης επιτρεπεται και στα ξενοδοχεια και αυτο ειναι οντως ΑΗΔΙΑ (δε βρηκα ουτε ενα ξενοδοχειο που να μη μυριζει σαν τασακι)
Ασφαλης οδηγηση φιλως...Fanta σκέτη? ???
Αν δεν έχει vodka το μισό μπουκάλι .....
Εγνατία (νομίζω) πριν 8-9 χρόνια, Καβάλα-Αλεξανδρούπολη, η γυναίκα μου κοιμάται, τσιγάρα, μπύρες ανάμεσα στα πόδια, motorhead τέρμα (η γυναίκα μου μια κοιμάται μια ξυπνάει, κάνει ένα τσιγάρο και ξανακοιμάται), με 180 χλμ. (δεν υπήρχε άλλο όχημα στον ορίζοντα), καλοκαίρι, ο αέρας να μου παίρνει τα μαλλιά.... είπες τίποτα για απόλαυση?freerock1974 είπε:Ασφαλης οδηγηση φιλως...
Τι?Επειδη εχουμε καλους δρομους? ;D
... and his chicks for free, κατα τον LK (του οποίου το περιωνυμο ποστ πρεπει να γίνει sticky, btw)atreu73 είπε:Ο καπνιστής δεν είναι μειοψηφία στην Ελλάδα. Ο καπνιστής στην Ελλάδα βγάζει κυβέρνηση. ...
Aυτα ειναι...fusiongtr είπε:Εγνατία (νομίζω) πριν 8-9 χρόνια, Καβάλα-Αλεξανδρούπολη, η γυναίκα μου κοιμάται, τσιγάρα, μπύρες ανάμεσα στα πόδια, motorhead τέρμα (η γυναίκα μου μια κοιμάται μια ξυπνάει, κάνει ένα τσιγάρο και ξανακοιμάται), με 180 χλμ. (δεν υπήρχε άλλο όχημα στον ορίζοντα), καλοκαίρι, ο αέρας να μου παίρνει τα μαλλιά.... είπες τίποτα για απόλαυση?8)
Τι μου θύμισες αλιήτη! :'(
Γεια σου ρε freerock, καλλιτέχνη.freerock1974 είπε:Aυτα ειναι...
Δε μπα να λενε οι συγκοινωνιολογοι και οι γιατροι... ;D
Τουτη η γη που την πατουμε... ;D
Η δική μου φιλοδοξία, είναι να το ελαττώσω πολύ, στο σημείο που πραγματικά να απολαμβάνω το κάθε ένα (όπως κάποτε), και όχι να γίνονται όλα μηχανικά, να καπνίζω και να αηδιάζω.cos_dr είπε:Παντως πρεπει να το κοψουμε το καπνισμα, τερμα. Δεν παει αλλο.
Dinosp είπε:το επιτρέπει επιβάλλει η ώρα και η στιγμή...
;D ;D ;D ;D ;DΑν δεν έχεις μπει σε μισθωμένο από το σόι του γαμπρού πούλμαν, που ανέλαβε να μεταφέρει το συγγενολόι στο χωριό της νύφης για να παρακολουθήσει το μυστήριον, και ο οδηγός να ΠΙΝΕΙ μπύρες χωραφίσιες (τη μια πίσω από την άλλη) και φυσικά να ΚΑΠΝΙΖΟΥΝ όλοι μέσα ….συγνώμη δεν ξέρς τι θα πει ροκ εντ ρολλ.. ;D ;D ;D
Y.Γ. Το soundtrack ΔΕΝ ήταν Skynyrd ούτε Motorhead.;D
Και μενα η ματαιοδοξια μου ειναι να μην το κοψω αλλα να μην παθω ποτε τιποτα... ;D ;D ;DΗ δική μου φιλοδοξία, είναι να το ελαττώσω πολύ, στο σημείο που πραγματικά να απολαμβάνω το κάθε ένα (όπως κάποτε), και όχι να γίνονται όλα μηχανικά, να καπνίζω και να αηδιάζω.
και ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ λόγω εθισμούfusiongtr είπε:τότε που ήταν συνειδητό (και όχι "μηχανικό") το κάπνισμα καθενός από αυτά.
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;Dfreerock1974 είπε:
Ε ναι..τωρα που κοιμηθηκαν και οι ηλικιωμενοι..Ας τα πουμε τα νιατα μεταξυ μας... ;D ;D ;D
;D ;D ;D ;D ;D
Αυτο φιλως δεν ειναι ρ'ν'ρ'..
Αυτο ειναι Ο ΟΡΙΣΜΟΣ του μεταλ.
Και μενα η ματαιοδοξια μου ειναι να μην το κοψω αλλα να μην παθω ποτε τιποτα... ;D ;D ;D
Έχω, εσύ δεν τα έβαλες στην παράθεση.. Συνεπώς, ξέρεις ότι έχω και ξέρεις και ποια είναι.neeq είπε:Ναι βρε Νοιζυ, αλλα ενα επιχείρημα που να μην αφορα μονο την εαυτάρα του καπνιστή δεν ειπες ;D
Αρχικά, γιατί χρησιμοποιείς χαρακτηρισμούς (π.χ. νταγλάρι)? Αν εγώ έλεγα "οι ξενέρωτοι" θα έπεφταν όλοι να με φάνε..Αλλα ο μη καπνιστης να κανει δρομολογια, να ερθει σε αμηχανια λεγοντας στο νταγλάρι να σβήσει το τσιγάρο κτλ κτλ.
Γι αυτό έκανα λόγο πριν για στοιχειώδεις κανόνες συμπεριφοράς. Ο καπνιστής που θα τον γράψει στα παλιά του τα παπούτσια είναι προφανώς μ@λ@κας αλλά αμφιβάλλω αν θα συνεχίσει να καπνίζει αν ο άλλος του ζητήσει ευγενικά να σταματήσει να καπνίζει δίπλα του, ειδικά αν του εξηγήσει ότι έχει πρόβλημα υγείας. Θα μου πεις "γιατί να μπεί στη διαδικασία?". Θα σου πω, γιατί το ζήτημα είναι λεπτό και είναι η μόνη λύση ώστε να λήξει το θέμα χωρίς να βγει ριγμένος ένας απ τους δύο.Το μονο δεδομένο στην Ελλάδα είναι ότι κανείς καπνιστής δε στερείται τίποτα. Ολοι καπνιζουν παντου. Ενας με σοβαρο ασθμα δε μπορει να βγει πουθενα. Αυτο είναι κοινωνικός αποκλεισμός...οχι το να μην καπνίσεις...
Είμαι εθισμένος στο τσιγάρο. Όχι σε πολύ μεγάλο βαθμό είναι η αλήθεια, ωστόσο δε λέει κάτι αυτό. Αν δεν είναι ρατσιστικό το να λες ότι ο καπνιστής δε χρησιμοποιεί επιχειρήματα σε αντίθεση με τον μη καπνιστή, τότε τι είναι? Βάζεις τον εαυτό σου a priori στη θέση του λογικού της συζήτησης, απλά επειδή δεν καπνίζεις κι αυτό είναι προσβλητικό για το συνομιλητή σου. Εντέλει, αν δεν περιμένεις λογική απάντηση, γιατί μου απευθύνεις το λόγο?Απλά η συζήτηση με καποιον εθισμένο σε κάτι δε μπορει να βασιστεί 100% στη λογική.