- Λύσεις
- 2
- Πόντοι
- 1,123
Yeap, μερικά το κάνουν ακόμα.Superfunk είπε:...τα Κουρελια τραγουδανε ακομα .... ;D
Πάντως νομίζω ότι η κουβέντα δεν έχει και τόσο αξία αφού αργά ή γρήγορα το κάπνισμα σε χώρους με άλλους ανθρώπους θα σταματήσει, είναι μοιραίο αποτέλεσμα της κοινής λογικής, ακόμα κι αν το αρνούνται κάποιοι. Ήδη σε κάποιους χώρους δεν νοείται να καπνίζει κάποιος κυρίως γιατί η απαγόρευση είχε εφαρμοστεί απ' τους ιδιοκτήτες πρίν απ' τον νόμο, π.χ. στους κινηματογράφους.gdevelek είπε:και στην τελική ας κρίνουμε αυτό που προτείνει κάποιος και όχι τις απίθανες και ξεχειλωμενες προεκτάσεις του που ΔΕΝ προτείνει.
Γιατί;theoctapus είπε:LK έχω την αίσθηση ότι προσπαθείς να βρείς κενά εκεί που δεν υπάρχουν.
Η ίδια λογική είναι αλλά κανείς ποτέ δεν είπε ότι κάτι τέτοιο θα γίνει οπότε τι σκουζεις;LK είπε:Γιατί;
Γιατί να πληρώνω ίδιες ασφαλιστικές εισφορές με έναν παχύσαρκο ή με έναν με κακή διατροφή;
Γιατί να πληρώνω ίδιες ασφαλιστικές εισφορές με έναν πότη;
Γιατί να πληρώνω ίδιες ασφαλιστικές εισφορές με έναν που κάνει extreme sports;
Δεν θέτει κάποιος έτσι εαυτόν σε περισσότερους κινδύνους από εμένα , και συνεπώς "πληρώνω" εγώ για τα νοσήλειά του;
Φυσικά δεν συμφωνώ με αυτό, το ξανα λέω για χιλιοστή φορά, αλλά η ίδια λογική είναι.
Γιατί είπε κάποιος ότι δεν θα γίνει;theoctapus είπε:Η ίδια λογική είναι αλλά κανείς ποτέ δεν είπε ότι κάτι τέτοιο θα γίνει οπότε τι σκουζεις;![]()
![]()
Καλα κατσε να γινει και τα λεμε τοτε,επι του προκειμενου παντως αυτα που λεει ο Χταποδης αργα ή γρηγορα θα γινουν οποτε καπνιστε τωρα που μπορειτε γιατι μετα ΠΑΠΑΛΑ.... ;DLK είπε:Γιατί είπε κάποιος ότι δεν θα γίνει;
Μα εξηγώ ξανά ότι δεν έθεσα εγώ το θέμα.Superfunk είπε:Καλα κατσε να γινει και τα λεμε τοτε,επι του προκειμενου παντως αυτα που λεει ο Χταποδης αργα ή γρηγορα θα γινουν οποτε καπνιστε τωρα που μπορειτε γιατι μετα ΠΑΠΑΛΑ.... ;D
Δυστυχώς την κοινή λογική ακόμη την ψάχνουμε στο Ελλαδιστάν, σε πλήθος θεμάτων...theoctapus είπε:είναι μοιραίο αποτέλεσμα της κοινής λογικής,
Ειδικα στην Ελλαδα που καπνιζουν ΟΛΟΙ θελουν δε θελουν (μια και το παθητικο καπνισμα ειναι αδυνατον να το γλυτωσεις εκτος κι αν πας στην κορυφη του Υμηττου κατω απο τις κεραιες.. ;D)..θα ηταν ΠΟΛΥ δυσκολο να εξακριβωθει ποιος καπνιζει και ποιος δεν καπνιζει ετσι κι αλλοιως...(η γυναικα μου ας πουμε που δεν εχει καπνισει ποτε οταν εκανε εξετασεις πριν απο λιγα χρονια εφαγε χοντρο βρισιδι απο το γιατρο επειδη τα πνευμονια της ειναι μαυρα απο το τσιγαρο....μια και ζουσε με τα τυπικα ελληνικα ΖΩΑ-γονεις που καπνιζουν μεσα στο σπιτι)LK είπε:Ήταν η απάντηση στην πρόταση να πληρώνουν οι καπνιστές παραπάνω ασφάλιστρα από τους μή καθώς και (απάντηση) στην αιτιολογία της απόφασης για την προστασία των ασφαλιστικών ταμείων.
Μη κρίνεις όλους τους καπνιστές έτσι.Τουλάχιστον εγώ δεν λειτουργώ έτσι.gdevelek είπε:θα σεβαστεί την υγεία του άγνωστου διπλανού του;"
1ον Δεν μπαίνω στη διαδικασία να σκεφτώ πως θα γίνει τεχνικά (η διαπίστωση αν είναι κάποιος καπνιστής , προκειμένου να πληρώνει αυξημένα ασφάλιστρα), μιας και το σενάριο είναι ΥΠΟΘΕΤΙΚΟ, τέθηκε απλά από κάποιους συνομιλητές και απάντησα.Superfunk είπε:Ειδικα στην Ελλαδα που καπνιζουν ΟΛΟΙ θελουν δε θελουν (μια και το παθητικο καπνισμα ειναι αδυνατον να το γλυτωσεις εκτος κι αν πας στην κορυφη του Υμηττου κατω απο τις κεραιες.. ;D)..θα ηταν ΠΟΛΥ δυσκολο να εξακριβωθει ποιος καπνιζει και ποιος δεν καπνιζει ετσι κι αλλοιως...
Εκτος κι αν περιμενεις να το ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ στη δηλωση του προς το...κρατος και τα ασφαλιστικα ταμεια οι..Ελληνες πολιτες οποτε συμβαινουν δυο τινα:
1.εισαι τρελλος
2.νομιζεις οτι ζεις στην Ιαπωνια
;D
Χμμμ... υπάρχουν στοιχεία για το πόσοι καπνίζουν, πόσοι εξ' αυτών έχουν πρόβλημα στην υγεία τους και αντίστοιχα για αυτούς που κάνουν extreme sports (που είναι δεν είναι 1000 άτομα στην Ελλάδα).LK είπε:Γιατί;
Γιατί να πληρώνω ίδιες ασφαλιστικές εισφορές με έναν παχύσαρκο ή με έναν με κακή διατροφή; (πιθανές καρδιαγγειακές ασθένειες ή και καρκίνος κ.λ.π)
Γιατί να πληρώνω ίδιες ασφαλιστικές εισφορές με έναν πότη; (πιθανές βλάβες ύπατος κ.λ.π)
Γιατί να πληρώνω ίδιες ασφαλιστικές εισφορές με έναν που κάνει extreme sports;(πιθανά κατάγματα κ.λ.π)
Δεν θέτει κάποιος έτσι εαυτόν σε περισσότερους κινδύνους από εμένα , και συνεπώς μπορεί να κλειθώ εγώ για να "πληρώσω" για τα νοσήλειά του;
Φυσικά δεν συμφωνώ με αυτό, το ξανα λέω για χιλιοστή φορά, αλλά η ίδια λογική είναι.
Δεν κρίνω ΟΛΟΥΣ τους καπνιστές έτσι, μόνο αυτούς που είναι διατεθιμένοι να βρίσουν ή και να έλθουν στα χέρια μ' αυτόν που θα τους ζητήσει να σταματήσουν να καπνίζουν σε κλειστό χώρο, και είναι πάρα πολλοί αυτοί.samy paraga είπε:Μη κρίνεις όλους τους καπνιστές έτσι.Τουλάχιστον εγώ δεν λειτουργώ έτσι.
Κι εγώ λέω ότι δε μπορεί να υπάρχει σύγκριση γιατί ένα ΠΟΛΥ μεγάλο ποσοστό των Ελλήνων καπνίζουν, ενώ ελάχιστοι κάνουν extreme sports για να επηρρεάζουν τα ασφαλιστικά του γενικού πλυθησμού... Το ίδιο (νομίζω) και με το αλκοόλ και ΟΧΙ το ίδιο με το φαγητό (που είναι τεράστιο πρόβλημα).LK είπε:Όλα νόμιμα είναι και ο καπνός, και το αλκοόλ και το φαγητό......και τα extreme sports.
Για 6η φορά, ήταν η απάντηση στο ΥΠΟΘΕΤΙΚΟ σενάριο της πληρωμής extra ασφαλίστρων από τους καπνιστές.
Μικρή σημασία έχει στην παρούσα φάση τι πραγματικά ισχύει, γιατί δεν τίθεται κάποιο θέμα (περί αυξημένων ασφαλίστρων).Nikolas είπε:Κι εγώ λέω ότι δε μπορεί να υπάρχει σύγκριση γιατί ένα ΠΟΛΥ μεγάλο ποσοστό των Ελλήνων καπνίζουν, ενώ ελάχιστοι κάνουν extreme sports για να επηρρεάζουν τα ασφαλιστικά του γενικού πλυθησμού... Το ίδιο (νομίζω) και με το αλκοόλ και ΟΧΙ το ίδιο με το φαγητό (που είναι τεράστιο πρόβλημα).
Νομίζω...