+1000 ;D ;D ;Datreu73 είπε:Να απαγορευτεί και ο τζόγος. Σκεφτείτε μόνο ότι ο εθισμένος κάνει κακό και σε άλλους εκτός από τον εαυτό του.
Είναι αρρώστια ο τζόγος και πρέπει να αντιμετωπιστεί.
Μα η λύση μας κοιτά κατάματα σαν ροδαλό κορίτσι.
Για να σας διευκολύνω και να μη βρωμάνε τα σπίτια σας, λέω να πάρω το Κιθ και το Λαγκαβούλιν σπίτι μου, τη γαλοπούλα θα τη χαρίσω στο συσσίτιο της ενορίας.Dinosp είπε:Ε..., συγνώμη...,
η καπνιστή γαλοπούλα επιτρέπεται?
το Lagavulin?
ο Keith Richards?
Μήπως ξέρει κανείς?
Τέτοια γράφεις και θα σε στείλουν για εξαμηνιαία αποτοξίνωση στην Τεχεράνη (μαζί και τον προαγωγό).samy paraga είπε:Για να σας διευκολύνω και να μη βρωμάνε τα σπίτια σας, λέω να πάρω το Κιθ και το Λαγκαβούλιν σπίτι μου, τη γαλοπούλα θα τη χαρίσω στο συσσίτιο της ενορίας.
Εντάξει τώρα?
Πρόσεχε μόνο με τον Κιθ μήπως εκτός από καπνό αρχίζει να μυρίζει το σπίτι και φορμόλη.. α χα χα χα. Αστειεύομαι. Αποκλείεται να μυρίζει καπνό ο Κιθ.samy paraga είπε:Για να σας διευκολύνω και να μη βρωμάνε τα σπίτια σας, λέω να πάρω το Κιθ και το Λαγκαβούλιν σπίτι μου, τη γαλοπούλα θα τη χαρίσω στο συσσίτιο της ενορίας.
Εντάξει τώρα?
Όταν ανάγεται η πολιτεία σε προστάτη τα πράγματα γίνονται επικίνδυνα.Mike G είπε:Εντωμεταξύ, δεν ξέρω αν θα αναφέρθηκε και αυτό κάπου, ο νόμος κάνει κυρίως καλό στους ΚΑΠΝΙΣΤΕΣ. Σας βοηθά να το κόψετε όχι? Οπότε καλή ευκαιρία να ξεκινήσετε. Ένα παραπάνω κίνητρο.
Το ίδιο ισχύει και για τα ναρκωτικά;LK είπε:Όταν ανάγεται η πολιτεία σε προστάτη τα πράγματα γίνονται επικίνδυνα.
Πάει περίπατος η ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ επιταγή για ελεύθερη ανάπτυξης της προσωπικότητας.
Κατανοώ ότι ΔΕΝ πρέπει να φουμάρω μπροστά σε ΚΑΝΕΝΑΝ που δεν το επιθυμεί, αλλά ΕΓΩ , χωρίς να ενοχλώ κανένα, μπορώ να φουμάρω όσο θέλω, και δεν θέλω κανέναν να με ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙ να το κόψω.
Αν το αποφασίσω , θα το κάνω μόνος μου.
+1.LK είπε:Όταν ανάγεται η πολιτεία σε προστάτη τα πράγματα γίνονται επικίνδυνα.
Πάει περίπατος η ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ επιταγή για ελεύθερη ανάπτυξης της προσωπικότητας.
Κατανοώ ότι ΔΕΝ πρέπει να φουμάρω μπροστά σε ΚΑΝΕΝΑΝ που δεν το επιθυμεί, αλλά ΕΓΩ , χωρίς να ενοχλώ κανένα, μπορώ να φουμάρω όσο θέλω, και δεν θέλω κανέναν να με ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙ να το κόψω.
Κάποια στιγμή μπορεί να βγει νόμος που να απαγορεύει τους απλούς υδατάνθρακες και τα λιπαρά......για το καλό μας.
Δεν μπορει να ζησει ο οργανισμος χωρις υδατάνθρακες και λιπαρά.LK είπε:Όταν ανάγεται η πολιτεία σε προστάτη τα πράγματα γίνονται επικίνδυνα.
Κάποια στιγμή μπορεί να βγει νόμος που να απαγορεύει τους απλούς υδατάνθρακες και τα λιπαρά......για το καλό μας.
Τα ναρκωτικά θεωρούνται στη χώρα μας παράνομα. Ο καπνός, όχι.RayDTutto είπε:Το ίδιο ισχύει και για τα ναρκωτικά;
Και ποιος είναι ο ρόλος της πολιτείας αν όχι η προστασία του πολίτη(αυτού που δεν καπνίζει); Και στο κάτω κάτω εγώ δεν το ανέφερα από αυτήν τη σκοπιά.Ο απαγορευτικός νόμος μπορεί να λειτουργήσει σαν κίνητρο. Δε σου επιβάλλει να κόψεις το κάπνισμα αλλά αν μη τι άλλο αν το πάρεις θετικά μπορεί να σε βοηθήσει. Ο πατέρας μου προσπαθεί να το κόψει χρόνια και το ότι το απαγορεύουν στη δημόσια υπηρεσία που δουλεύει τον έχει βοηθήσει πολύ.Ζήτημα να κάνει 3 τσιγάρα την ημέρα.Ζορίστηκε στην αρχή αλλά τα κατάφερε.Και καπνίζει από 16 χρονών. Ξέρω ότι είσαι δικηγόρος αλλά μη συχγέεις το νομικό της υπόθεσης με το προσωπικό συμφέρον (όσον αφορά τουλάχιστον την υγεία).LK είπε:Όταν ανάγεται η πολιτεία σε προστάτη τα πράγματα γίνονται επικίνδυνα.
Για "απλούς" υδατάνθρακες μίλησα. Άντε φάε και Ω3cos_dr είπε:Δεν μπορει να ζησει ο οργανισμος χωρις υδατάνθρακες και λιπαρά.
Εκεί η πολιτεία δεν ανάγεται σε προστάτη;LK είπε:Τα ναρκωτικά θεωρούνται στη χώρα μας παράνομα. Ο καπνός, όχι.