- Πόντοι
- 38
Αφού παρήγγειλε 2 καταλόγους ο μικρός θεούλης!!!Haris είπε:Μετά ήρθε ο Μεσαλίωνας σαν κυκλώνας, και το τραπέζι δεν ξανάδειασε μέχρι να φύγουμε. ;D

Αφού παρήγγειλε 2 καταλόγους ο μικρός θεούλης!!!Haris είπε:Μετά ήρθε ο Μεσαλίωνας σαν κυκλώνας, και το τραπέζι δεν ξανάδειασε μέχρι να φύγουμε. ;D
Και εσυ αν εκανες κοντα 300 ευρω ζημια "υπομονετικη" θα ησουν ;DHaris είπε:Δε λες τίποτα. Προσωπικά σκιάχτηκα προς στιγμήν, σαν να μας έλεγε το παλικάρι "βγάλτε το σκασμό μη φωνάξω τη Φράου Χέλγκα!" ;D Ευτυχώς που η κυρία Ελένη ήταν γλυκύτατη και πολύ υπομονετική.
Πάντα τέτοια!
Παρεξηγησατε....Εγω παρηγγειλα σκεφτομενος οτι θα κερασει ο Μανωλης επειδη φευγει να γινει david bowie ;D ;D ;DΜα τι λες τώρα; Εγώ 15 σουβλάκια παρήγγειλα μόνο, στην αρχή για ...ορεκτικά.
Μετά ήρθε ο Μεσαλίωνας σαν κυκλώνας, και το τραπέζι δεν ξανάδειασε μέχρι να φύγουμε. ;D
Έλα βρε υπερβολικέ... ένα φιλικό debate ήταν, που οι γηραιότεροι μάθαμε από τον νεότερο ότι για να παίξεις φανκ μπάσο, πρέπει να ακούς... Panteramessalion είπε:Ηταν ισως απο τις καλυτερες συνευρεσεις που εχουμε κανει (και συμετεχω φυσικα) - απειρο γελιο και πολυ μπυρα με ευχαριστες θυληκες παρουσιες οι οποιες προς μεγαλη μου εκπληξη ειχαν "γνωση" περι "piu" πραγματος (πλακωνωταν) συζητουσαν ο Τερυς με τον Μανωλη 8) cool ;D ;D
Παντα τετοια
Φωτος soon
Φιλικό, ξεφιλικό το άκουσε όλη η γειτονιά.Terry RoscoeBeck5 είπε:Έλα βρε υπερβολικέ... ένα φιλικό debate ήταν
Αυτό κι αν έχει ενδιαφέρον!Με το που ήρθε ο στεντόρειος Νέστορας τα ντεσιμπέλ πήγανε στα 110 και αναπόφευκτα για να ακουστούν και οι υπόλοιποι... καταλαβαίνετε! Πες μου τον ενισχυτή σου να σου πω πως μιλάς!audiokostas είπε:Ίσως την επόμενη φορά να κάνουμε μια κοινωνιολογική μελέτη για την συνάρτηση ένταση φωνής στην καθημερινή κουβέντα σε σχέση με είδος μουσικής και εντάσεις που παίζουμε.
Rivera 55 combo.yameth είπε:Με το που ήρθε ο στεντόρειος Νέστορας τα ντεσιμπέλ πήγανε στα 110 και αναπόφευκτα για να ακουστούν και οι υπόλοιποι... καταλαβαίνετε! Πες μου τον ενισχυτή σου ...
Ο Ανέστης ? ;D ;D ;D ;DTerry RoscoeBeck5 είπε:Ένα μόνο έχω να πω... Φωτό δύο
Που κοιτάω; Ποιος καθόταν προς τα εκεί; Τι μου έλεγε και είχα πάθει... κονιόκο;
Και γιατί τα κρασιά στο καπάκι;
;D ;D ;D ;D ;D
Ε, όχι ακριβώς...messalion είπε:Ο Ανέστης ? ;D ;D ;D ;D
Ώστε αυτά σκέφτεσαι για εμάς... ;Dyameth είπε:;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Άσε νέος...εκείνη την ώρα δεν άκουγες!Terry RoscoeBeck5 είπε:ΥΓ: Όχι freddy mercury βρε...
...με τις βλακείες που παίζεις...δεν το γυρνάς στο metal? 8) :-*Αν δεν ήταν κι αυτά δεν θα με καλούσαν πουθενά αλλού!![]()
Διαμαρτύρομαι εντόνως. Ουδόλως θα χρησιμοποιούσα εκφράσεις του συρμού όπως «α πάγαινε».yameth είπε:Με σενα γελάω κυρ Αστακέ μου! Πολύ πετυχημένο το συννεφάκι σου! Σε νοιώθει ο Haris, ωστόσο για μένα δεν το πολυ-πετυχε. Αν δεν ήταν κι αυτά δεν θα με καλούσαν πουθενά αλλού!![]()
Αναγκαστικά, γιατί η μέση ταβέρνα/ψησταριά συνήθως δεν έχει μοναστηριακές...chris gti είπε:Όλα όμορφα και ωραία, πάντα τέτοια κτλ....αλλά αυτή τη Heineken πώς μπορείτε και την πίνετε ρε παιδιά??? ;D
Με σενα γελάω κυρ Αστακέ μου! Πολύ πετυχημένο το συννεφάκι σου! Σε νοιώθει ο Haris, ωστόσο για μένα δεν το πολυ-πετυχε. Αν δεν ήταν κι αυτά δεν θα με καλούσαν πουθενά αλλού!![]()
Θα ήθελα εδώ να επισημάνω ότι παρότι τα πρόσωπα είναι υπαρκτά, οι σκέψεις και οι διάλογοι είναι φανταστικοί, και ουδέ μία σχέση έχουν με το τι πραγματικά ειπώθηκε εκείνο το βράδυ (εντάξει, ίσως μια μικρή σχέση ;D).Διαμαρτύρομαι εντόνως. Ουδόλως θα χρησιμοποιούσα εκφράσεις του συρμού όπως «α πάγαινε».Είναι συνωμοσία του τομαροκρούστη ;D ;D ;D