- Πόντοι
- 198
Αναγκαστικά, γιατί η μέση ταβέρνα/ψησταριά συνήθως δεν έχει μοναστηριακές...chris gti είπε:Όλα όμορφα και ωραία, πάντα τέτοια κτλ....αλλά αυτή τη Heineken πώς μπορείτε και την πίνετε ρε παιδιά??? ;D
Αν και η κυρία Ελένη μας είπε ότι την επόμενη φορά που θα πάμε θα έχει φροντίσει να προμηθευτεί, αρκεί να της υποσχεθούμε ότι δεν θα γκαρίζουμε σαν πωλητές στη λαϊκή! ;D
Με σενα γελάω κυρ Αστακέ μου! Πολύ πετυχημένο το συννεφάκι σου! Σε νοιώθει ο Haris, ωστόσο για μένα δεν το πολυ-πετυχε. Αν δεν ήταν κι αυτά δεν θα με καλούσαν πουθενά αλλού!![]()
Θα ήθελα εδώ να επισημάνω ότι παρότι τα πρόσωπα είναι υπαρκτά, οι σκέψεις και οι διάλογοι είναι φανταστικοί, και ουδέ μία σχέση έχουν με το τι πραγματικά ειπώθηκε εκείνο το βράδυ (εντάξει, ίσως μια μικρή σχέση ;D).Διαμαρτύρομαι εντόνως. Ουδόλως θα χρησιμοποιούσα εκφράσεις του συρμού όπως «α πάγαινε».Είναι συνωμοσία του τομαροκρούστη ;D ;D ;D
Και Τέρυ μου, το ξέρω ότι το επίπεδο και η παιδεία σου δεν σου επιτρέπουν να χρησιμοποιείς τέτοιες αγοραίες εκφράσεις, αλλά είναι κάποιες φορές που ο άνθρωπος φτάνει στα όριά του! ;D