- Πόντοι
- 38
Μια ιδέα την έχει.marathon είπε:Το ταβερνείο το ξέρει ή θα έχουμε λυποθυμίες?
Αλλά ότι και να πω ή να περιγράψω, κανείς μαγαζάτορας δεν θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί .............
Μια ιδέα την έχει.marathon είπε:Το ταβερνείο το ξέρει ή θα έχουμε λυποθυμίες?
...θα έχω ήδη φύγει...Terry RoscoeBeck5 είπε:Η βραδιά θα κλείσει με την ανάγνωση ποιητικής συλλογής, με τίτλο «Opus Fenderus».
To 38.000065,23.762933 στο Google maps δεν δουλεύει;marathon είπε:Για βάλτε ένα map γιατί δεν το έχει ούτε ο χάρτης...
Πραγματικά ήταν μια ωραία βραδιά...Μανώλης Χναράκης είπε:Ήτανε πολύ ωραία, όπως πάντα. Σας ευχαριστώ όλους.
Μουγγαμάρα!Terry RoscoeBeck5 είπε:Επίσης θα ήθελα να καταγγείλω ότι χθες το βράδυ έκανε την εμφάνιση της, αγνώστου ταυτότητος κορεατική... τάβλα ;D υπό την επωνυμία «Σπέκτορ», η οποία έφερε επί της ταστιέρας της ύποπτα και πιθανώς σατανιστικά;D σύμβολα.
Εγώ άλλον είδα, που ενώ είχαν σταματήσει όλοι, αυτός συνέχιζε ακάθεκτος. ;DΚαλά που ήταν ο Χναράκης...και έφαγε το φαί τους!
Δε λες τίποτα. Προσωπικά σκιάχτηκα προς στιγμήν, σαν να μας έλεγε το παλικάρι "βγάλτε το σκασμό μη φωνάξω τη Φράου Χέλγκα!" ;D Ευτυχώς που η κυρία Ελένη ήταν γλυκύτατη και πολύ υπομονετική.Terry RoscoeBeck5 είπε:Πάντως νομίζω νομίζω ότι το κλου της βραδιάς ήταν το: «να φωνάξω την κυρά Λένη» ;D ;D ;D ;D
Ναι πραγματικά... καθώς κάποια (ο) αγόρια (ι) την έτρεχαν (ε) συνέχεια με αλλεπάλληλες παραγγελίεςHaris είπε:;D Ευτυχώς που η κυρία Ελένη ήταν γλυκύτατη και πολύ υπομονετική.