- Πόντοι
- 38
Εγώ με τον Χρίστο θα είμαστε εκεί κατά τις 9 και κάτι λογικά 
(αν είναι στην ώρα του αυτή τη φορά
)

(αν είναι στην ώρα του αυτή τη φορά

...θα έχω ήδη φύγει...Terry RoscoeBeck5 είπε:Η βραδιά θα κλείσει με την ανάγνωση ποιητικής συλλογής, με τίτλο «Opus Fenderus».
To 38.000065,23.762933 στο Google maps δεν δουλεύει;marathon είπε:Για βάλτε ένα map γιατί δεν το έχει ούτε ο χάρτης...
Πραγματικά ήταν μια ωραία βραδιά...Μανώλης Χναράκης είπε:Ήτανε πολύ ωραία, όπως πάντα. Σας ευχαριστώ όλους.
Μουγγαμάρα!Terry RoscoeBeck5 είπε:Επίσης θα ήθελα να καταγγείλω ότι χθες το βράδυ έκανε την εμφάνιση της, αγνώστου ταυτότητος κορεατική... τάβλα ;D υπό την επωνυμία «Σπέκτορ», η οποία έφερε επί της ταστιέρας της ύποπτα και πιθανώς σατανιστικά;D σύμβολα.
Εγώ άλλον είδα, που ενώ είχαν σταματήσει όλοι, αυτός συνέχιζε ακάθεκτος. ;DΚαλά που ήταν ο Χναράκης...και έφαγε το φαί τους!
Δε λες τίποτα. Προσωπικά σκιάχτηκα προς στιγμήν, σαν να μας έλεγε το παλικάρι "βγάλτε το σκασμό μη φωνάξω τη Φράου Χέλγκα!" ;D Ευτυχώς που η κυρία Ελένη ήταν γλυκύτατη και πολύ υπομονετική.Terry RoscoeBeck5 είπε:Πάντως νομίζω νομίζω ότι το κλου της βραδιάς ήταν το: «να φωνάξω την κυρά Λένη» ;D ;D ;D ;D
Ναι πραγματικά... καθώς κάποια (ο) αγόρια (ι) την έτρεχαν (ε) συνέχεια με αλλεπάλληλες παραγγελίεςHaris είπε:;D Ευτυχώς που η κυρία Ελένη ήταν γλυκύτατη και πολύ υπομονετική.
Μα τι λες τώρα; Εγώ 15 σουβλάκια παρήγγειλα μόνο, στην αρχή για ...ορεκτικά.Terry RoscoeBeck5 είπε:Ναι πραγματικά... καθώς κάποια (ο) αγόρια (ι) την έτρεχαν (ε) συνέχεια με αλλεπάλληλες παραγγελίες;D
Τσάκω και 10 καλαμάκια, φέρε και τρεις πατάτες, α ναι... βάλε και μερικά ακόμα καλαμάκια... φέρε και κρασιά... και κάνα δυο μπύρες ακόμα... ;D ;D ;D
Όχι για εμένα... στην μέση, για τα παιδιά ;D
ΥΓ: Tip, το αγόρι είναι ντράμερ ;D ;D ;D