george956 είπε:
Μιλησα στο τηλεφωνο με τον Ναλμπαντη, πρσπαθησε να μου δικαιολογησει τα αδικαιολογητα οτι δηλαδη εκει στο customer care αργουνε λιγο (τρεις μερες+???) να απαντησουν.
Εκλεισε πολλες φορες για να συννενοηθει με τους συναδελφους του, εξετασαν τα email μου
και με διαβεβαιωσε οτι ολα τα εγγραφα που εχω στειλει απο χτες ειναι σωστα.
Στο ερωτημα ποτε θα μπορεσω να εχω την νεα κιθαρα στα χερια μου μου απαντησε οτι αν ειμαι τυχερος την επομενη Παρασκευη...
quotαρω τον εαυτο μου γιατι σημερα ο μιστερ Ναλμπαντης πηγε να με βγαλει τρελο....
Οπως βλεπετε την προπερασμενη Πεμπτη και αφου εξετασε ολα τα εγγραφα που ειχα στειλει με διαβεβαιωσε οτι την περασμενη Παρασκευη η το πολυ αργοτερο τη Δευτερα (σημερα) θα ειχα στα χερια μου την κιθαρα.
Σημερα λοιπον γυρω στισ 12 πηρα τηλ. στα ΕΛΤΑ να ρωτησω αν εχω καποιο δεμα απο Γερμανια και μου απαντησαν κατηγορηματικα ΟΧΙ.....
Αρχιζω λοιπον να τηλαφωνω στον Ναλμπαντη.... μετα απο πεντε προσπαθειες που το σηκωνε γερμανος και μου ελεγε να ξαναπαρω σε δεκα λεπτα, πετυχα τον ιδιο... του εδωσα τα στοιχεια μου και ο αθεοφοβος μου ειπε οτι ΤΩΡΑ θα λαβω ενα mail που θα μου εξηγει πως θα στειλω πισω τη σπασμενη κιθαρα... εννοειται οτι τα πηρα στο κρανιο ασκημα και με μεγαλη προσπαθεια να μη τον σκυλοβρισω του υπενθυμισα οτι με ειχε διαβεβαιωσει οτι μεχρι σημερα το αργοτερο θα ειχα την κιθαρα...
Το αρνηθηκε μπερδευοντας τα λογια του, εγω επεμεινα να μαθω γιατι δεν μου ειχαν στειλει αυτο το mail με τις οδηγιες για την επιστροφη της σπασμενης κιθαρας την προπερασμενη Πεμπτη, εκει δεν απαντουσε τιποτα....
Δηλαδη, εχω παει πισω αλλες δυο βδομαδες τουλαχιστον, εσε που δεν μπορω να παω και πουθενα γιατι ειμαι υποχρεωμενος να ειμαι εδω για την παραλαβη.....
Υπαρχει καπου καποιο σαιτ, φορουμ, οτιδηποτε τελος παντων που να μπορουμε να καταγγελουμε αυτες τις απαραδεκτες συμπεριφορες; ???