Κάτι γενικό:Αν εγώ ήμουν μάστορας και μου έφερναν μία κιθάρα για setup χωρις να μου πούνε ΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ το setup (π.χ. σε ποιό ύψος το action)' date=' θα έμενα με την εντύπωση ότι ο πελάτης δεν έχει και πολύ σοβαρές απαιτήσεις. :wink:[/quote']
Δε συμφωνω σε αυτο.Η σοβαρότητα του επαγγελματια και ο σεβασμος απεναντι στον πελατη καθοριζει την ποιότητα της εργασίας.Εμενα πχ με βολευει απιστευτα η default ρυθμιση και δεν ζηταω κατι εξεζητημενο,οταν παω στον peter και ειμαι παντα ικανοποιημενος.
Ναι μωρέ....αλλά του λές σε τι ύψος θέλεις τις χορδές ας πούμε. Η αν θέλεις να κατέβει το action από εκεί που είναι κλπ.
Οπως σε καφετερια ζηταμε καφε μετριο και δεν λεμε : θα βαλεις μιαμιση κουταλια καφε (nescafe gold blend)' date='μιαμιση ζαχαρη,λιιιιιγο νερο,θα τον χτυπησεις μεχρι να γινει ο αφρός κρεμ (FFCC66*),θα βαλεις 3 παγακια και ενα σπασμενο και θα γεμισεις στη συνεχεια αργα-αργα με μεταλλικό νερό,ωσπου το χρωμα να γίνει 663300 (*) .Στο τελος τοποθετησε καλαμακι με σπαστό λαιμό κλπ. :lol: :lol:
_____
*
:lol: :lol: Καλό. :lol:
Παρεπιπτόντως, (έπεσες στην περίπτωση :lol: ), όταν πάω σε καφετέρια, δεν παραγγέλνω "μέτριο" αλλά "2-1" (= 2 καφέ, 1 ζάχαρη).
ΟΚ, δεν λέω ΠΩΣ να μου φτιάξουν....μόνο τι να βάλουν μέσα. :wink: