Κουρμπής

Οπως σε καφετερια ζηταμε καφε μετριο και δεν λεμε : θα βαλεις μιαμιση κουταλια καφε (nescafe gold blend)' date='μιαμιση ζαχαρη,λιιιιιγο νερο,θα τον χτυπησεις μεχρι να γινει ο αφρός κρεμ (FFCC66*),θα βαλεις 3 παγακια και ενα σπασμενο και θα γεμισεις στη συνεχεια αργα-αργα με μεταλλικό νερό,ωσπου το χρωμα να γίνει 663300 (*) .Στο τελος τοποθετησε καλαμακι με σπαστό λαιμό κλπ. :lol: :lol:

_____

\[/quote']

:lol: :lol: Να σαι καλά, γαμάτο! :lol: :lol:

+1 8)

Κάτι γενικό:

Αν εγώ ήμουν μάστορας και μου έφερναν μία κιθάρα για setup χωρις να μου πούνε ΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ το setup (π.χ. σε ποιό ύψος το action)' date=' θα έμενα με την εντύπωση ότι ο πελάτης δεν έχει και πολύ σοβαρές απαιτήσεις. :wink:[/quote']

Αν εγώ πάλι ήμουν μάστορας θα ρώταγα τον πελάτη χωρίς τις σοβαρές απαιτήσεις πως το θέλει το σετάπ, και αυτό αν η κατάσταση της κιθάρας ήταν τέτοια που δε μου επέτρεπε να καταλάβω τι περίπου θέλει ο πελάτης.

Κάτι γενικό:Αν εγώ ήμουν μάστορας και μου έφερναν μία κιθάρα για setup χωρις να μου πούνε ΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ το setup (π.χ. σε ποιό ύψος το action)' date=' θα έμενα με την εντύπωση ότι ο πελάτης δεν έχει και πολύ σοβαρές απαιτήσεις. :wink:[/quote']

Δε συμφωνω σε αυτο.Η σοβαρότητα του επαγγελματια και ο σεβασμος απεναντι στον πελατη καθοριζει την ποιότητα της εργασίας.Εμενα πχ με βολευει απιστευτα η default ρυθμιση και δεν ζηταω κατι εξεζητημενο,οταν παω στον peter και ειμαι παντα ικανοποιημενος.
Ναι μωρέ....αλλά του λές σε τι ύψος θέλεις τις χορδές ας πούμε. Η αν θέλεις να κατέβει το action από εκεί που είναι κλπ.

Οπως σε καφετερια ζηταμε καφε μετριο και δεν λεμε : θα βαλεις μιαμιση κουταλια καφε (nescafe gold blend)' date='μιαμιση ζαχαρη,λιιιιιγο νερο,θα τον χτυπησεις μεχρι να γινει ο αφρός κρεμ (FFCC66*),θα βαλεις 3 παγακια και ενα σπασμενο και θα γεμισεις στη συνεχεια αργα-αργα με μεταλλικό νερό,ωσπου το χρωμα να γίνει 663300 (*) .Στο τελος τοποθετησε καλαμακι με σπαστό λαιμό κλπ. :lol: :lol:

_____

*
:lol: :lol: Καλό. :lol:

Παρεπιπτόντως, (έπεσες στην περίπτωση :lol: ), όταν πάω σε καφετέρια, δεν παραγγέλνω "μέτριο" αλλά "2-1" (= 2 καφέ, 1 ζάχαρη).

ΟΚ, δεν λέω ΠΩΣ να μου φτιάξουν....μόνο τι να βάλουν μέσα. :wink:

Και επειδή μου φαίνεται ότι το παρεξηγήσατε.....

Δεν είπα ότι είναι δικαιολογημένο να μην κάνουν σοβαρή δουλειά ή ότι εγώ θα αισθανόμουν δικαιολογημένος να "ξεπετάξω" την κιθάρα κάποιου που μου έδωσε την εντύπωση ότι δεν ξέρει τι ζητάει.

Απλά, αν ο μάστορας κάνει πατάτες, ίσως βοηθάει να του δείξεις ότι οι πατάτες δεν είναι το αγαπημένο σου πιάτο. Ένας τρόπος να το δείξεις αυτό είναι να είσαι ακριβής στις απαιτήσεις σου.

Απλά' date=' αν ο μάστορας κάνει πατάτες, ίσως βοηθάει να του δείξεις ότι οι πατάτες δεν είναι το αγαπημένο σου πιάτο. Ένας τρόπος να το δείξεις αυτό είναι να είσαι ακριβής στις απαιτήσεις σου.[/quote']
Ναι , έχεις δίκιο σ'αυτό.Όσο πιο συγκεκριμένες απαιτήσειεις έχεις , τόσα λιγότερα περιθώρια του αφήνεις να κάνει πατάτες.¶σε που του δίνεις να καταλάβει ότι δεν είσαι ο πρώτος τυχόν άσχετος που μπορεί να κοροιδέψει....

Παιδια μια ερωτηση..Επειδη πιθανοτατα θα χρειαστει να παω ενα οργανο στο Λογοθετη ειστε ευχαριστημενοι απο το service?Γινεται απο τον ιδιο?προκειται για ενα Warwick μπασο

Παιδια μια ερωτηση..Επειδη πιθανοτατα θα χρειαστει να παω ενα οργανο στο Λογοθετη ειστε ευχαριστημενοι απο το service?Γινεται απο τον ιδιο?προκειται για ενα Warwick μπασο
Όταν το είχα πάρει (πριν από αρκετά χρόνια) μου το είχε σετάρει ο ίδιος και είχε κάνει μια χαρά δουλειά από όσο μπορούσα να καταλάβω τότε - του είχα ζητήσει πολύ ψηλό action (που οκ, δεν είναι και ιδιαίτερα δύσκολο) και μου το έφτιαξε ακριβώς όπως το ήθελα. Ένας φίλος μου που εμπιστεύομαι το πηγαίνει σ'αυτόν και μου έχει πει επίσης πολύ καλά λόγια. Απλά δεν ξέρω αν τα κάνει πάντα αυτός, οπότε ρίξε ένα τηλέφωνο και ρώτα καλύτερα.

Αν δεν γινεται απο αυτον??Υπαρχει περιπτωση να γινεται απο τους πωλητες ή απο τιποτα τυπους που ουτε καν τους βλεπεις?

οποιο οργανο πας στο καταστημα του λογοθετη για σεταπ , το στελνει στα γλυκα νερα που ειναι εκει ο ιδιος και το κανει αψογο. εχει εργαστηριο με πληρη εξοπλισμο απο all parts & stew mac.

τα κανει ολα ο ιδιος η ο γιος του

Μάλιστα.... 6 σελίδες επεφημίες για τον επίσης φίλο μου Π. Κουρμπή, έμεση διαφήμιση και η ιστορία συνεχίζεται....μόνο μια απορία..

Οι φίλοι διαχειριστές του noiz αν έχουν την ευγενή καλοσύνη ασ μου απαντήσουν γιατί με προπηλάκιζαν πολλάκις στο παρελθόν όταν επιχειρούσα από καθαρό ενθουσιασμό να ΑΝΑΦΕΡΘΏ στον Κουρμπή και στις κιθάρες του, κατηγορόντας με για διαφήμηση και υπονοόντας ότι τα παίρνω κλπ... εδώ 6 σελίδες με αντίστοιχα αν όχι πιο Έκδηλα threads και ...όλα καλά?

Πάντως για να μην χαλάω και το post όντως Θεός ο Κουρμπής , αλλά μην ξανακούσω κακά λόγια για τον Τζίμη. Αυτοί οι δύο είναι πως λέμε Ο Ολυμπος Κι ο Κίσσαβος. Αυτά και για τους νεότερους.

Φιλιά - Δημήτρης.

Είναι προφανής η διαφήμιση που προέκυψε αλλά το θέμα ξεκίνησε από ερώτημα και όχι από ανακοίνωση.

Μάλιστα.... 6 σελίδες επεφημίες για τον επίσης φίλο μου Π. Κουρμπή' date=' έμεση διαφήμιση και η ιστορία συνεχίζεται....μόνο μια απορία..Οι φίλοι διαχειριστές του noiz αν έχουν την ευγενή καλοσύνη ασ μου απαντήσουν γιατί με προπηλάκιζαν πολλάκις στο παρελθόν όταν επιχειρούσα από καθαρό ενθουσιασμό να ΑΝΑΦΕΡΘΏ στον Κουρμπή και στις κιθάρες του, κατηγορόντας με για διαφήμηση και υπονοόντας ότι τα παίρνω κλπ... εδώ 6 σελίδες με αντίστοιχα αν όχι πιο Έκδηλα threads και ...όλα καλά?

Πάντως για να μην χαλάω και το post όντως Θεός ο Κουρμπής , αλλά μην ξανακούσω κακά λόγια για τον Τζίμη. Αυτοί οι δύο είναι πως λέμε Ο Ολυμπος Κι ο Κίσσαβος. Αυτά και για τους νεότερους.

Φιλιά - Δημήτρης.[/quote']

Ζητώ συγγνώμη.Απλώς ήθελα κάποιον να ρωτήσω και προτίμησα το φόρουμ , γιατί υπάρχουν γνώσεις και εμπειρίες...

Πάντως για να μην χαλάω και το post όντως Θεός ο Κουρμπής ' date=' αλλά μην ξανακούσω κακά λόγια για τον Τζίμη. Αυτοί οι δύο είναι πως λέμε Ο Ολυμπος Κι ο Κίσσαβος. Αυτά και για τους νεότερους.Φιλιά - Δημήτρης.[/quote']

Μάλιστα. Οι δυσαρεστημένοι να αυτοφιμωθούν παρακαλώ... κι αν δεν μπορούν, να αποχωρήσουν από ένα φόρουμ ελεύθερης έκφρασης απόψεων.

Και όσον αφορά στο τελευταίο, αυτό γίνεται εδώ. Διαφήμιση γίνεται όταν κάποιος αυτοπροβάλλεται ή κάποιος άλλος τον προωθεί για ίδιον όφελος (χρήματα, λοιπά ανταλλάγματα), και δυσφήμηση όταν κάποιος ηθελημένα, εσκεμμένα και συκοφαντικά σπέρνει "καινά δαιμόνια" εναντίον κάποιου άλλου. Ας μην τα συγχέουμε με τη συλλογική έκφραση καλών ή κακών εντυπώσεων, αντίστοιχα.

Sossss...!

Μήπως ξέρει κανένας το τηλέφωνο του κουρμπή τώρα που άλλαξε διεύθυνση...;;;;

Sossss...!
Μήπως ξέρει κανένας το τηλέφωνο του κουρμπή τώρα που άλλαξε διεύθυνση...;;;;
ναι αν καποιος ξερει τη νεα διευθυνση και το τηλεφωνο θα ηταν απιστευτα χρησιμο. Επισης ξερετε αν ο Κουρμπής κάνει service σε ενισχυτές transistor?

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back