Ποιό ανωτέρο παρακαλώ;bloody_sunday είπε:Έχω ένα από αυτά με το πιαστράκι, και είναι απλά τραγικό σε ανακρίβεια (εντάξει, είναι μάρκα Mekapses σαν το ανωτέρω κι όχι κάποιο καλύτερο, πχ. της Korg ή της Peterson). Aλλά μιλάμε για ακουστική ή για ηλεκτρική κιθάρα? Γιατί αν μιλάμε για ηλεκτρική, αν δεν απατώμαι (διορθώστε με) όλα τα πεταλοκουρδιστήρια έχουν δυνατότητα χρωματική, αντιλαμβανόμενα την νότα που παίζεται και δίνοντας ένδειξη πόσο σωστά ή άσχημα κουρδισμένη είναι. Το Polytune επίσης έχει mode για drop tunings, drop D και capo.
Thanks. Γλυτώσαμε το εγκεφαλικό ;D ;D ;Dbloody_sunday είπε:Όχι, όπως έγραψα εννοώ αυτό με το πιαστράκι.
Εξαρτάται από το resolution που ψάχνεις. Από το αρχικό σου post αυτό κατάλαβα τουλάχιστον.bloody_sunday είπε:Όχι ντε!! ;D
Mάλλον θα κάνω μια μίνι έρευνα αγοράς για τα clip-on, και πιθανόν να τσιμπήσω ένα απ'τα δυο της Korg για τις ακουστικές μου. Είναι κρίμα μια τόσο καλή ιδέα (αυτή του clip-on) να μην υλοποιείται καλά.
Υλοποιείται μια χαρά (τουλάχιστον από τις μεγάλες εταιρίες, Korg, Peterson, κλπ). Και δεν αφορά βέβαια μόνο κιθάρες, για την ακρίβεια αυτό είναι το κοινό είναι μειοψηφία σ'αυτά (βάλε πνευστούς, διάφορους έγχορδους, κλπ). Αυτό της Korg (ποιο είναι το δεύτερο; εγώ ένα ξέρω ότι βγάζει πλέον για κιθάρα...), το σκέφτομαι και εγώ.bloody_sunday είπε:Mάλλον θα κάνω μια μίνι έρευνα αγοράς για τα clip-on, και πιθανόν να τσιμπήσω ένα απ'τα δυο της Korg για τις ακουστικές μου. Είναι κρίμα μια τόσο καλή ιδέα (αυτή του clip-on) να μην υλοποιείται καλά.