Στο συγκεκριμενο βιντεο ενας που γνωρίζει τεχνικα τη μουσική, μπορεί να εντυπωσισστει αναγνωρίζοντας περαν απο το αισθητικο μερος του concept αλλα και την ευστοχία του στησίματος της παραστασης, την προσπαθεια αλλα και την δεξιοτητα, τον συγχρονισμο που απαιτείται σε συνδιασμό με την διατήρηση της εκφραστικότητας για να βγει αυτό το αποτέλεσμα αλλα και να εκτελεστει τοσο άρτια, οσο τουλαχιστο ικανοποίησε εμενα.
Ιδιαιτερα στο σημειο που το quartreto κορυφωνεται και σοβαρευει.
Νομιζω οτι καπως αναλόγως εντυπωσιαστηκε ο Nikolas που γνωριζει και αρκετα πραγματα παραπανω απο εμένα ετσι ωστε να τεκμηριώσει και καλύτερα (που δεν χρειαζεται) και το παρεθεσε.
Ενας που δεν κατεχει την μουσικη καθολου, ουτε νοτα και δεν εχει προσπαθήσει γι αυτη ποτε, μπορεί να το δεί καθαρα αισθητικα γιατι η μουσικη οπως και ολες οι τεχνες απευθυνονται σε άλλους, αλλα μπορεί και να σκάει και να βουλώνει το στοματάκι του και να μην πεταει ειρωνίες εμμεσες και άμμεσες για τους αλλους συνομιλητές του και για την κρίση τους.
Πραγματικα επειδη αγαπω το forum και σεβομαι τον ιδιοκτητη του παρα πολυ, δεν μπορω να σου γραψω τι computer tech εισαι και να σου απαντησω για πολλα αλλα που εχεις πει στο παρελθον, μονο αυτο σε σωνει.
Θα σου λεγα κατι για την αισθητικη σου και για την ευστοχη και τεκμηριωμένη αλλά και δοκιμη αναφορα σου στην κλασσικη μουσικη αλλα καλυτερα να μαθω στο σκυλο μου να οδηγει μοτοσυκλετα. Θα καταλαβει καλυτερα απο εσενα.
χαχαχα
αυτά που εγραψα αξίζουν φιλε για εμενα και 20 μηνες ban να μου ριξουν, τουλαχιστο το φχαριστήθηκα.
Ας μπαίνω ως επισκεπτης να διαβαζω.