Korg PA600 vs Yamaha PSR SX600

killbill

Μέλος
Πόντοι
28
Έχει κανείς προσωπική εμπειρία από αυτά τα δυο μοντέλα?
ποιό θα αγοράζατε?
yamaha sx600 (2022)
korg PA600 (2012)

Κανενα απο τα 2 το pa700 μονο, στο εχω εξηγησει 1.000.000 φορες γιατι..... ανοιγεις ανουσιες συζητησεις....

Ρωτάω κάτι συγκεκριμένο, για δυο συγκεκριμένα πλήκτρα στα 700€-800€ και μόνο για αυτά και η απάντηση που παίρνω είναι "πάρε το τάδε μοντέλο στα 1.333€" . Μήπως καλύτερα να πάρω το PA1000 στα 2000€?
Λοιπον, μάλλον ανούσιες είναι οι απαντήσεις.
Αν δεν έχεις να πεις κάτι για τα δυο αυτά μοντέλα, μην πεις τίποτα καλύτερα. Ασε άλλους πιο πρόθυμους να απαντήσουν.

ποιό θα αγοράζατε??
Γεια σου Μπιλ!
Εγω θα αγόραζα το Yamaha.
Προσεξε ομως. Και ας εννοειται θα το γραψω, πανω απο ολα, ειναι πως μας κολλάνε οι ηχοι του καθε οργανου στα αφτια μας, αν μας κανουν σε αυτα που παιζουμε / γραφουμε, παιζει μεγαλο ρολο αυτο, οπότε θα πρεπει να τα ακουσεις και τα 2! θεωρω οτι το εχεις ηδη κανει,,,, απλα το αναφερω. Βαζοντας αυτη τη παραμετρο, που εσυ ξερεις την απαντηση σε αυτο,,,,
παω στο Yamaha λοιπον, γιατι,,,, μου αρεσει ο ηχος του!
Βασικο αυτο. Ομως ισως ο πιο σημαντικος λογος που θα το επελεγα, ειναι... Οτι ειναι 8 χρονια νεότερο απο το Korg (το συγκεκριμένο μοντελο)!
Έ παιζει ρολο οτι ειναι πιο καινουριο, οπως και να το κανουμε (για'μενα) . Και στον ηχο,,,, και σε διαφορες λειτουργιες+ που, λογο τεχνολογιας, (αν και η τεχνολογια στα πληκτρα εχει μεινει λιιιγο πισω)!!! ολο και κατι θα εχει, παραπανω voices κλπ,,, οοπότε Ναι!
Απο εμενα ειναι Yamaha!!!!!

Μήπως καλύτερα να πάρω το PA1000 στα 2000€?
Εννοειται πολυ καλυτερο απο το pa700, τα οργανα αυτα υπαρχουν και μεταχειρισμενα δεν χρειαζεται να τα παρεις καινουργια βεβαια αν θες την εγγυηση και το κεφαλι σου ησυχο θα τα σκασεις,

Μιλαμε για οργανα που πρωτολανσαρηστηαν το 2017 και ειναι βασισμενα στο pa4x που κυκολφορησε το 2015 και εσυ συζητας για το pa600 που ειναι του 2012 μοντελο βασισμενο στο pa3x, ενω εδω και 3 χρονια εχει κυκλοφορησει το pa5x το οποιο εγω εχω απο περυσι τον Σεπτεμβρη σε λειτουργια live και σε 1 μηνα μπαινει το 2026 και εσυ εχεις κολησει με το pa600 και εδω και 3 χρονια συζηταμε για το pa50 που σου κολησε και μια αναβει και μια σβηνει.... που ειναι μοντελο του 2000....

Αν θες επαγγελματικο arranger για δουλεια εξω δεν ακιζει να πας σε παλιο μοντελο, το θεμα ελληνικων ρυθμων το εχουμε εξαντλησει δεν εχει νοημα οι συζητησεις που ανοιγεις δεν το καταλαβαινεις?

πανε παρε ενα psr απο τα jumbo να ησυχασουμε....

Εγω θα αγόραζα το Yamaha.
φιλε πρεπει να λαβεις υποψιν κσαι την διαθεση ελληνικων επαγγελματικων ρυθμων στην κατηγορια αυτη, πραγμα που δεν το αναφερει ευθεως ο Bill παραπανω

κυκλοφορουν Ελληνικοι ρυθμοι+ηχοι για Yamaha βεβαια ε;
απλα... Για Korg οκ κυκλοφορουν περισσοτεροι.
Το να πηγαινε σε Korg... Ενα θετικο βρισκω μονο, αναμεσα σε αυτα τα 2 μοντελα / παρεμφερη παντα!!!
Ειναι μια μαρκα με μενου που τα ξερει,,,, βασικο κι αυτο,,,, ενω με ενα οργανο μιας αλλης μαρκας, ισως χρειαστει καποιον χρονο για να συνηθησει το workflow,,,
@stavros_d80 ασ'τον να κινηθει και λιγο η κατηγορια!!!!!!!!!!!!!!!
το τελευταιο θεμα ηταν πριν 2 μηνες!!!!!!!!!!!!!!!
οι κιθαριστες μας εχουν παρει παραμαζωμα!!!!!!!!!!!!!!!
ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΑΠΕΙΛΟΥΜΑΣΤΕ ΚΙ ΑΠ ΤΟΥΣ ΝΤΡΑΜΕΡΣ!!!!!!!!!!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back