Korg MS-20 Mini

myster_maze είπε:
Δε μας λες και πόσο το πήρες για μας που το σκεφτόμαστε?! Πόσο πιο φτηνά από τον Γερμανό?!

Είναι τρομερό εργαλείο πάντως. Το έχω λιώσει σε VST τελευταία για εφφέ αλλά αν δεν έχεις αυτά τα κουμπάκια μπροστά σου δε λέει, με το ποντίκι είναι λίγο αστείο.  ;D
600€ το πήρα  και ειχα στο μυαλό μου τιμη  musicstore 611€ (Τιμη για Ελλάδα ,καθώς έχουν διαφορετική τιμολόγηση ανάλογα την χώρα αποστολής προφανώς). Εντάξει δεν είναι και καμία τρελή διαφορα ,αλλά πάντως ειναι χαμηλότερη.

Βέβαια τώρα που το βλέπω σε musicstore και thomann δίνουν τιμη 599€ και 598€ αντίστοιχα, οπότε θεωρήστε άκυρη αυτή την αποστροφή των γραφομένων μου.

Συμβαινουν αυτα, μερικες φορες οι τιμες παιζουν λιγο προς τα κατω ή προς τα πανω για καποιες μερες και στο τελος επανερχονται στην αρχικη τιμη. To MOXF6 για παραδειγμα, πριν μερικους μηνες η τιμη του ειχε πεσει στα 950€ για καμια βδομαδα και μετα το ξαναεβαλαν στα 990€, τιμη που κραταει μεχρι σημερα. Δεν νομιζω να κατεβασουν κι αλλο την τιμη του MS-20 Mini.
reading2.gif

Χμ, οπότε να μην ελπίζω!  ::)

Ωστόσο, δεν έλεγε κάποιος στο φόρουμ ότι η τιμή του mini θα μειωθεί δραματικά μέσα στην επόμενη χρονιά ή κάνω λάθος?!

Και γιατι να μειωθει δραματικα η τιμη του? Η μονη περιπτωση να γινει κατι τετοιο στα Thomann/Music Store ειναι να βγει...αντικαταστατης του, κατι που ειναι μαλλον απιθανο να συμβει για το συγκεκριμενο synth.

@ Myster Maze Μάλλον επιβεβαιώνεσαι...

Η τιμη του στο musicstore ειναι πλέον 569€.

Ευτυχώς που δεν το πήρα ακόμα!  8)

Λες να μειωθεί κι άλλο? (fingers crossed)  ;D

Μόλις μπήκα στο musicstore το έχουν 559 € ::)

http://www.musicstore.de/en_EN/EUR/Synthesizers/Analog-synthesizers/Korg-MS-20-Mini-Analog-Synthesizer/art-SYN0004248-000

Τι να πω θα μας τρελάνουν....

Η μόνη υπόθεση που μπορώ να κάνω ειναι ότι ή προσπαθουν να εξισορροπησουν την τιμη του ms20mini με το ms20kit ή προσπαθούν  να φτάσουν κοντά στην τιμη των άμεσων ανταγωνιστών pulse2 και basstation2.

Ιδωμεν...

Hysplex είπε:
Η τιμή των 559 ευρώ περιλαμβάνει VAT 19%. Οπότε δεν είναι η τιμή για αγορά από Ελλάδα.

edit: Βέβαια επιλέγοντας Ελλάδα ως χώρα την ίδια τιμή με 19% ΦΠΑ εμφανίζει. Λογικά θα έπρεπε να δείχνει την τιμή με το 23% (όπως αντίστοιχα κάνει ο Thomann).

Hysplex είπε:
Μόλις μπήκα στο musicstore το έχουν 559 € ::)
Νομιζεις. :P Προσπαθησε να το βαλεις στο καλαθι σου και θα δεις το παρακατω:
image.png

-----

111.png

Waterfall-K είπε:
Νομιζεις. :P Προσπαθησε να το βαλεις στο καλαθι σου και θα δεις το παρακατω:

image.png

-----

111.png
Αυτο ειναι απαραδεκτο >:(

Δεν αποκλειται κάποιος να δει την τιμη των 559€ και να μην προσέξει στο checkout και να φεσωθει 603 €.

Edit: η τιμη των 559€ περιλαμβάνει vat 23%

Ελπίζω απλά να τα έχει παίξει το site τους και να μην συμβαίνει κάτι άλλο.

Το site τους ειναι λιγο περιεργο και αργο, δεν "βλεπει" απο ποια χωρα ειναι ο επισκεπτης, οπως κανει το Thomann για παραδειγμα, και οι τιμες που βλεπεις ειναι απ'οτι καταλαβα ενας "μεσος ορος". Για να δεις τιμες Ελλαδας πρεπει να διαλεξεις την Ελλαδα απο τις χωρες, αλλα και παλι μπορει να μη σου δειξει με την πρωτη τις κανονικες τιμες αν πρωτα δεν σβησεις την cache του browser σου. Στο καλαθι παντως δειχνει παντα την κανονικη τιμη, αλλα πρεπει να γραφτεις μελος και να κανεις log in.

Εγώ πάντως μπήκα στην αρχική, επέλεξα Ελλάδα και μετά πήγα στο section με τα analoq synthesizers.

Και η τιμη που έδινε με 23% vat ήταν και ειναι 559€

Αυτο για το cache που λες δεν το ξέρω, οπότε μπορεί να ειναι δυσλειτουργία του site.

Safari με iPad mini.

Πάντως για μένα ειναι σαν να βλέπεις στην βιτρίνα ένα προϊόν με τιμη 559€ και όταν πηγαίνεις στο ταμείο να σου ζητούν 603€.

Αν το site τους ανάλογα με το browser δυσλειτουργεί , οφείλουν να το διορθώσουν και μάλιστα άμεσα.

Aπο Safari δεν ξερω. ;D Τωρα που ειμαι στο site τους παντως και εχω διαλεξει Ελλαδα το MS-20 Mini μου το δειχνει κανονικα στα 604.70€

Άρα πράγματι ειναι θέμα browser

Δεν ήξερα ότι παίζει κάτι τέτοιο , οπότε άκυρη η μείωση τιμής για το ms20mini.

Συγγνώμη σε όλους για την παραπληροφόρηση .

Παιδιά θα ήθελα εάν κάποιος έχει το ms20 mini να δοκιμάσει κάτι

Με τους ταλατωντες τέρμα ανοιγμένους στο mixer section , όταν κάνω detune τον δεύτερο , όταν οι κυματομορφές συναντώνται , ακούγεται ένας ήχος σαν static noise ( με το φίλτρο περίπου στη μέση και peak πάνω απο το 5).

Είναι έτσι και στο δικό σας ?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back