Behringer Pro VS Mini

Μόλις συνειδητοποίησα ότι ασφαλώς δεν τόλμησες να απαντήσεις σε όλη τη δεύτερη παράγραφο που έγραψα... ΚΑΙ αυτό γραφικό είναι.
Σε ΤΙ να απαντήσω βρε κακομοίρη? Έλεος...???

Σε ΤΙ να απαντήσω βρε κακομοίρη? Έλεος...???
Σε τρία-τέσσερα παραδείγματα που παρέθεσα, απόλυτα αντίστοιχα της οπαδικής και προ-εφηβικής συμπεριφοράς σου. Το "κακομοίρη" στις φίλες σου, γιατί δε σε βλέπω να μακροημερεύεις, τα έχεις ξανακάνει αυτά.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Δεν είναι άξια απαντήσεως, σύνελθε.
Έτσι λένε όλοι όσοι ταπώνονται.

Με το Over and Out τι έγινε;

Τελικά δεν το εννοούσες, άλλο ένα δείγμα εφηβικής συμπεριφοράς.

Δεν αντέχεις, πρέπει οπωσδήποτε να πεις τη τελευταία κουβέντα, ε;

???????

Έτσι λένε όλοι όσοι ταπώνονται.
Αν μη τι άλλο, βγάζεις γέλιο ρε μπαγάσα...

image.gif

Εγώ αν δε βγάλει η Harley Benton ακριβή κλώνο του CS-80 με max κόστος 99 ευρώ, δεν ασχολούμαι πλέον. Πόσα Behringer να πάρω...

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
αυτό φαίνεται καλύτερο απο εκείνο του 100ρικου
Δεν ξέρω, δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα. Κάνα €1500ρι να το περιμένεις. Επίσης ετοιμάζεται εδώ και καιρό ο κλώνος του CS-80, που θα ονομάζεται DS-80. Εξ αρχής υπήρχαν διάφορες δυσκολίες στην "κλωνοποίηση" του γιατί τα original chips και τα σχετικά blueprints δεν υπάρχουν πια, έτσι αναλύουν ένα original CS80 και προσπαθούν απ'την αρχή να μεταφέρουν τον ιδιαίτερο ήχο του στον κλώνο. Έπεσε και ο covid στη μέση και η δουλειά πήγε πίσω. Τα σχέδια που είχαν ανεβάσει πάντως για να δουν αντιδράσεις και να διαβάσουν προτάσεις είναι εντυπωσιακά. Όταν κυκλοφορήσει προβλέπεται πανικός.

Δύο διαφορετικά renderings παρακάτω, το τελικό design δεν έχει αποφασιστεί ακόμα.

image.png

image.png

Δεν ξέρω, δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα. Κάνα €1500ρι να το περιμένεις. Επίσης ετοιμάζεται εδώ και καιρό ο κλώνος του CS-80, που θα ονομάζεται DS-80. Εξ αρχής υπήρχαν διάφορες δυσκολίες στην "κλωνοποίηση" του γιατί τα original chips και τα σχετικά blueprints δεν υπάρχουν πια, έτσι αναλύουν ένα original CS80 και προσπαθούν απ'την αρχή να μεταφέρουν τον ιδιαίτερο ήχο του στον κλώνο. Έπεσε και ο covid στη μέση και η δουλειά πήγε πίσω. Τα σχέδια που είχαν ανεβάσει πάντως για να δουν αντιδράσεις και να διαβάσουν προτάσεις είναι εντυπωσιακά. Όταν κυκλοφορήσει προβλέπεται πανικός.

Δύο διαφορετικά renderings παρακάτω, το τελικό design δεν έχει αποφασιστεί ακόμα.

Προβολή συνημμένου 37583

Προβολή συνημμένου 37584
το έχω αυτό σε "καλό" vst της arturia. Εχω γράψει και κομμάτια μ αυτό.

Αλλά αυτό που θα βγει όπως λες μου άρεσε ηχητικά.

Αλλά αυτό που θα βγει όπως λες μου άρεσε ηχητικά.
Υπάρχει και άλλη λύση πάντως, τσούζει λίγο αλλά συνηθίζεται (όπως όλες οι κακές συνήθειες στη ζωή).

Σε περίπτωση λοιπόν που θες να πετάξεις λεφτά απ'το παράθυρο:?

image.png

Υπάρχει και άλλη λύση πάντως, τσούζει λίγο αλλά συνηθίζεται (όπως όλες οι κακές συνήθειες στη ζωή).

Σε περίπτωση λοιπόν που θες να πετάξεις λεφτά απ'το παράθυρο:?

Προβολή συνημμένου 37585
δε με λες,  νομίζεις οτι είμαι ο Onassis?

επειδή πήρα εκεί ένα obsolete sk2 κοψοχρονιά?

Trending...

Νέα θέματα

Back