Peruvian είπε:και ορίστε και ενα βιντεάκι με το Ίνδαλμα Keith Richards...
που δείχνει ποσό μεγάλη παιχτουρα είναι...
Ενταξει εσυ εισαι απο αλλο ανέκδοτο...Suede είπε:NAI ρε, είναι ΤΟΣΟ μεγάλος που παίζει με τον Chuck Berry.
Και είναι ακόμη μεγαλύτερος που ρίχνει τον τεράστιο εγωισμό του και δέχεται υποδείξεις από τον Berry αναγνωρίζοντας το μεγαλείο και τη συνεισφορά του-εκτός αν και αυτός θεωρείται γρατζουνιστής...
Ένας μαύρος που σνομπαριζόταν απο τους μαύρους γιατι έπαιζε με πολλές country αναφορές και όχι με το στυλ που έπαιζαν οι άλλοι. Επίσης σνομπαριζόταν και απο τους λευκούς γιατι ήταν απλά μαύρος...Peruvian είπε:Ξερεις τι ήταν τοτε ο Chuck Berry αγορίνα μου???
Και τι Βαρύ όνομα ειναι το Chuck Berry στη Blues Σκηνή...
Ωραίος! Άλλωστε, πώς να μην σου αρέσει αυτός ο άνθρωπος; Μια που τον ανακαλύπτεις τώρα, άκου τα άπαντά του, δες βίντεο από λάιβ του και από μαθήματα, για να καταλάβεις για τι ποιότητα μουσικού μιλάμε... Από τους σπουδαιότερους κιθαρίστες ever, και κατά την ταπεινή μου αποψη ο πιο αντιπροσωπευτικός των Telemasters... πραγματικό κτήνος...funkysoul είπε:παιδια ευχαριστω ολους.
εριξα μια ματια και μου αρεσε πααααραααα πολυ ο danny gatton.
και ειμαι ετοιμος να παλαιψω και με αλλους(οτι βρω)
Aνέκδοτο είσαι εσύ και οι απόψεις σου.Peruvian είπε:Ενταξει εσυ εισαι απο αλλο ανέκδοτο...
Ξερεις τι ήταν τοτε ο Chuck Berry αγορίνα μου???
Και τι Βαρύ όνομα ειναι το Chuck Berry στη Blues Σκηνή...
ΕΛΕΟΣ με τις Π@π@ριες...
κυκλοφουν δυο μαθηματα σε Videofusionakis είπε:Ωραίος! Άλλωστε, πώς να μην σου αρέσει αυτός ο άνθρωπος; Μια που τον ανακαλύπτεις τώρα, άκου τα άπαντά του, δες βίντεο από λάιβ του και από μαθήματα, για να καταλάβεις για τι ποιότητα μουσικού μιλάμε... Από τους σπουδαιότερους κιθαρίστες ever, και κατά την ταπεινή μου αποψη ο πιο αντιπροσωπευτικός των Telemasters... πραγματικό κτήνος...