κιθαριστες με tele...

Peruvian είπε:
Αγόρι - αγόρι..No Prob...

Αλλά μάλλον δεν έχουμε τα ίδια γούστα για τον όρο "παιχταράδες"...

http://www.youtube.com/watch?v=KonV3w4ysOA

και ας μη συνεχίσουμε γιατί ήδη το έχουμε Γ@μ***ει το thread του παιδιού...

και αφού εσύ ως Mod δεν σταματάς την κατηφόρα του θέματος το κάνω εγώ 'το μέλος"...
Η μαγκιά του keith δεν περιορίζεται στη σύνθεση οπου με ΔΥΟ συγχορδιούλες και ενα ριφάκι πιο αργό κι απ το replay γράφει αριστουργήματα εις τους αιώνας των αιώνων (τυπου you got the silver) αλλά στο οτι οπως είπε κι ο SF κανείς δεν μπορεί να παίξει σαν κι αυτον.Τώρα αν εσυ απ αυτο το concept προτιμάς νοτο-διάρροιες τυπου malmsteen .....καλά κάνεις.

Αλλά το ποιος ειναι ΚΙΘΑΡΙΣΤΑΣ και ποιός δεν είναι αστο καλύτερα

Και για να μην ξεχνιόμαστε άλλοι δυο tele....κουλοί

Elvis Costello, George Harrison

Υ.Γ. Το 1989 σε μια παράσταση τσίρκου εξω απο την Αμβέρσα που είχα πάει κάποια στιγμή βγήκε ενα τυπάκι με δυο κιθάρες ανα χείρας και αρχισε ν' ανεβοκατεβαίνει τις ταστιέρες σαν δυο malmsteen και ενας satriani μαζι.Στο πρόγραμμα κάτω απο το όνομά του δεν εγραφε guitar player έγραφε circus artist)

[off the record]Έχω παίξει και γω με tele (2 φορές μάλιστα) αλλά δεν υπάρχει οπτικό υλικό. Στην αυτοβιογραφία μου θα το συμπεριλάβω ως φήμη που δεν θα επιβεβαιώσω/διαψεύσω ποτέ για να έχουν κάτι να συζητάνε στα fora το 2110. Οι μάρτυρες και των 2 συμβάντων έχουν πάθει εργατικά ατυχήματα όπως: υπερβολική κατανάλωση nitro, σκλίθρες κάτω απ'τα νύχια από κακό relicing, ηλεκτροπληξία από σχεδόν τελειωμένες μπαταρίες που προορίζονταν για fuzz.[/off the record]

Peruvian είπε:
και ορίστε και ενα βιντεάκι με το Ίνδαλμα Keith Richards...

που δείχνει ποσό μεγάλη παιχτουρα είναι...

NAI ρε, είναι ΤΟΣΟ μεγάλος που παίζει με τον Chuck Berry.

Και είναι ακόμη μεγαλύτερος που ρίχνει τον τεράστιο εγωισμό του και δέχεται υποδείξεις από τον Berry  αναγνωρίζοντας το μεγαλείο και τη συνεισφορά του-εκτός αν και αυτός θεωρείται γρατζουνιστής...

Suede είπε:
NAI ρε, είναι ΤΟΣΟ μεγάλος που παίζει με τον Chuck Berry.

Και είναι ακόμη μεγαλύτερος που ρίχνει τον τεράστιο εγωισμό του και δέχεται υποδείξεις από τον Berry  αναγνωρίζοντας το μεγαλείο και τη συνεισφορά του-εκτός αν και αυτός θεωρείται γρατζουνιστής...
Ενταξει εσυ εισαι απο αλλο ανέκδοτο...

Ξερεις τι ήταν τοτε ο Chuck Berry αγορίνα μου???

Και τι Βαρύ όνομα ειναι το Chuck Berry στη Blues Σκηνή...

ΕΛΕΟΣ με τις Π@π@ριες...

Πάντως φίλε funkysoul η γνώμη μου είναι να μην αποκλείεις εντελώς το chicken picking γιατί είναι μεγάλο μέρος της κουλτούρας της Tele, και κατ επέκταση της country και της αμερικανικής μουσικής. Το ίδιο και για το slide. Που επι της ουσίας μιμείται το βιολί και τη φωνή (βλέπε Bessie Smith). Σκέψου ότι κάθε φορά που κάνεις ένα bend, κάνεις κάτι που προερχεται απο το slide.

P.s.1 Θα ήθελα πραγματικά να μάθω ποιός και γιατί πιστεύει ότι όποιος ακούει country είναι αγελαδάρης , και γιατί πιστεύει ότι αυτό είναι μια γενική άποψη που συναντάται σε όλα τα μηκη και τα πλάτη της γης.

P.s.2 Όποιος επιμένει ότι ο Keef είναι παράλυτος ας τον ακούσει να παίζει ακουστική και ας προσέξει τι κάνει όταν παίζει μαζί με τον Ron.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Peruvian είπε:

Ένας μαύρος που σνομπαριζόταν απο τους μαύρους γιατι έπαιζε με πολλές country αναφορές και όχι με το στυλ που έπαιζαν οι άλλοι. Επίσης σνομπαριζόταν και απο τους λευκούς γιατι ήταν απλά μαύρος...

Άσχετα με το γεγονός ότι δημιούργησε την RnR κιθάρα όπως την ξέρουμε και μετά οι bluesmen έλεγαν ότι εμείς αυτά τα παίζαμε 20 χρόνια.

Και με το γεγονός ότι οι πάντες έκαναν καρριέρα με τα τραγούδια του.

Πέρασε πολύ δύσκολα ο Chuck και δεν είχε τόσο μεγάλο βάρος στην πιάτσα όσο άλλοι.

Για να αποφορτιστεί λίγο το κλίμα, να αναφέρω ότι όλοι σας ασχολείστε με ακαμάτηδες και δεν έχετε αναφέρει το σημαντικότερο όνομα που παίζει με tele, και που έχει μάλιστα το δικό του SIGNATURE μοντέλο (Squier όμως)

ΑVRIL LAVIGNE ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ    ;D  ;D

avfender.jpg

Superfunk, περίμενα με αγονία να πεις το μαγικό όνομα, αλλά δεν το είπες: Graham Coxon...  :'( :'( :'( :'( :'(

παιδια ευχαριστω ολους.

εριξα μια ματια και μου αρεσε πααααραααα πολυ ο danny gatton.

και ειμαι ετοιμος να παλαιψω και με αλλους  :) (οτι βρω)

και μιας και ανηξα το θεμα:

για πολλα χρονια ακουγα και ακουω ροκ τζαζ μπλουζ πολυ πολυ φανκ και σουλ οταν ανακαληψα την 10ετια 69-79 των στοουνς τα ειδα και αλλιος τα πραματα,ειχαν ολο το πακετο και θα πω οτι και τουλαχιστον 10-12 χρονια μετα ακομη του ανακαληπτω (αχ εκηνο το melody)

σηγουρα υπαρχουν και πιο ταλαντουχοι απτον κιθ στο παιξιμο,ΑΛΛΑ κατ'εμε το θεμα ειναι να τα γραψεις και οχι τοσο να τα παιξεις,.διοτι πιστευω οτι με την εξασκηση και την προσπαθεια πολλα καταφερνεις.και αυτος εγραψε για 2 ζωες

και κατι ακομη:δεν ειχα ιδεα οτι αυτος ο φοβερος καλλιτεχνης jj cale δεν επαιζε με τελε και οτι ειχε και κιθαριστα για τα σολο του

funkysoul είπε:
παιδια ευχαριστω ολους.

εριξα μια ματια και μου αρεσε πααααραααα πολυ ο danny gatton.

και ειμαι ετοιμος να παλαιψω και με αλλους  :) (οτι βρω)
Ωραίος! Άλλωστε, πώς να μην σου αρέσει αυτός ο άνθρωπος; Μια που τον ανακαλύπτεις τώρα, άκου τα άπαντά του, δες βίντεο από λάιβ του και από μαθήματα, για να καταλάβεις για τι ποιότητα μουσικού μιλάμε... Από τους σπουδαιότερους κιθαρίστες ever, και κατά την ταπεινή μου αποψη ο πιο αντιπροσωπευτικός των Telemasters... πραγματικό κτήνος...

Peruvian είπε:
Ενταξει εσυ εισαι απο αλλο ανέκδοτο...

ΕΛΕΟΣ με τις Π@π@ριες...
Aνέκδοτο είσαι εσύ και οι απόψεις σου.

Έχεις εκνευριστεί τόσο επειδή κανείς δεν συμμερίζεται την αφελή και επιπόλαιη απαξίωση σου στον Richards,που όχι μόνο καταφεύγεις συνεχώς σε κομπλεξικές προσωπικές επιθέσεις, αλλά ούτε καν διαβάζεις σωστά τα ποστ στα οποία απαντάς (μπορεί και να μην έχεις την ευφυία να το κανείς..)

-Βασιζόμενος στο ''τι Βαρύ όνομα ειναι το Chuck Berry στη Blues Σκηνή'',προσπάθησα να σου δείξω πόσο μεγάλος είναι ο Richards αλλά φαίνεται άκουγες τον Koch να παίζει Led Zeppelin εκείνη την ώρα και δεν πρόσεχες.....-

Αυτές ήταν και οι τελευταίες μου..''Π@π@ριες''.Αρκετά ασχολήθηκα.

fusionakis είπε:
Ωραίος! Άλλωστε, πώς να μην σου αρέσει αυτός ο άνθρωπος; Μια που τον ανακαλύπτεις τώρα, άκου τα άπαντά του, δες βίντεο από λάιβ του και από μαθήματα, για να καταλάβεις για τι ποιότητα μουσικού μιλάμε... Από τους σπουδαιότερους κιθαρίστες ever, και κατά την ταπεινή μου αποψη ο πιο αντιπροσωπευτικός των Telemasters... πραγματικό κτήνος...
κυκλοφουν δυο μαθηματα σε Video

στο ενα παιζει τα παντα ολα κ απλος χαζευεις.....

στο αλλο ασχολητε με τα ρυθμικα μονο ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΤΕΛΕΙΟ!

Trending...

Νέα θέματα

Back