Κιθαρα σε στρατιωτικη σχολη

@IBRG σκεφτηκα να παω στη λουγχθανσα μιας και μενει ο πατερας μου φρανκφουρτη που ειναι η σχολη αλλα δεν μπορω να ζητησω 50 χιλιαρικα απο τους δικους μου μονο για τη σχολη(ιδιωτικη)

@ELIANIOS ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες!!

ibanezas470 είπε:
@IBRG σκεφτηκα να παω στη λουγχθανσα μιας και μενει ο πατερας μου φρανκφουρτη που ειναι η σχολη αλλα δεν μπορω να ζητησω 50 χιλιαρικα απο τους δικους μου μονο για τη σχολη(ιδιωτικη)

@ELIANIOS ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες!!
50.000$ εφαγε ενας φιλος μου πριν 20χρονια στο Αμερικη για 12 μηνες.

αμα τα χε βγαλει ο ιδιος με γεια του.. αν τα πηρε απο γονεις παλι με γεια του που δεν ειχε τυψεις ;D ;D

Nikolas είπε:
Αερόμπατσος εεε; Απο κάτω μου θα σ'είχα αν ήσουν σειρά 'μ! ;D
θα σε μαθω να κανεις το 3-5 και αλλαγη με τα χερια νιουφη ! Πε κα Παι !  ;D  ;D  ;D

RayDTutto είπε:
Είμαι σίγουρος ότι αυτό ακριβώς σκέφτονται όταν τραβάνε τα g στα f-16 πάνω από το Αιγαίο προσπαθώντας να μη λιποθυμήσουν από τα black- ή το red-outs, αντί να κάθονται και να κάνουν τους μάγκες πίσω από τα πληκτρολόγιά τους...
Για καθε έναν τέτοιο καθημερινό ήρωα υπάρχουν και άλλοι 1000 κάτω στα γραφεία που ολημερίς είτε ξύνουν τα @@ είτε εξυπηρετούν μία άχρηστη γραφειοκρατεία που δικαιολογεί και την καρέκλα τους...

τέσπα, αφού λύθηκε το θέμα οκ.

τώρα για αυτό που λες οτι κάποιοι δεν εχουν την οικονομική δυνατότητα να σπουδάσουν τα παιδιά τους πάω πάσσο.

pureanalog είπε:
Για καθε έναν τέτοιο καθημερινό ήρωα υπάρχουν και άλλοι 1000 κάτω στα γραφεία που ολημερίς είτε ξύνουν τα @@ είτε εξυπηρετούν μία άχρηστη γραφειοκρατεία που δικαιολογεί και την καρέκλα τους...
Δεν συμφωνώ με αυτά που λές απλά το αναφέρω δεν θα το συζητήσουμε..ήδη το παρατράβηξες με το 1000(εντυπώσεις)...αλλά έχει μια βάση το σκεπτικό σου για την άχρηστη γραφειοκρατία..Σου μιλάω εκ των έσω

Ρε βύσματα, όλοι αεροπορία ήσασταν? (κι εγώ εκεί ήμουν) ;D

blue είπε:
Ρε βύσματα, όλοι αεροπορία ήσασταν? (κι εγώ εκεί ήμουν) ;D
ΟΧΙ και ολοι αγορι μου..

symbol3.jpg

Να κανω μια αντιστροφη ερώτηση ομως που με απασχολει εμένα?

Την αλλη εβδομαδα παιζω στο Ραδιο Αρβύλα.

Να παω εκει με το F16, το F14 η μηπως να τσεκάρω τον καιρο μηπως με πεταξουν κατι φιλοι μου με το Super Puma?

Superfunk είπε:
ΟΧΙ και ολοι αγορι μου..

symbol3.jpg
Ελα ολοι οι noizers special forces να βγαίνουν σιγά σιγά (1η ΜΑΛ-ΜΑΛΕΜΕ ΧΑΝΙΩΝ)

o_tolmon_nika.jpg

jobforacowboy είπε:
Να παω εκει με το F16, το F14 η μηπως να τσεκάρω τον καιρο μηπως με πεταξουν κατι φιλοι μου με το Super Puma?
H ΠΑ δεν έχει F-14. Άσχετε. Εξάλλου τα έχει αποσσύρρει και το US Navy πριν από χρόνια.  ;D

RayDTutto είπε:
Ήταν όμως μ@μώ. Είχα ένα με μπαταρίες, μικρός...
Εγώ είχα φτιάξει το κιτ της Hasegawa στην 1:48... το απόλυτο κιτ για το Tomcat.  ;D

ibanezas470 είπε:
κατι τετοια με χαλανε στο θεμα του στρατου αλλα ειναι ικαρων ρε μαμωτο... αλλη φαση!!
Καταρχην ξέρεις τον όρο νεοσύλλεκτος???

Θα γλείφεις ακόμα και τις πέτρες...

Δεν έχει σημασία το ότι είσαι σε στρατιωτική σχολη...

Δεν ασχολείσαι καλύτερα 100% με την σχολη??

Θα καραγουσταρεις ταχυτητα μολις πάρεις το αεροπλανακι...

Βαλε ενα στοπ τουλαχιστον για ένα διαστημα στην κιθάρα...

Εξάλλου έχει πολύ διάβασμα μέσα στην σχολή...

σιγα μην εχεις ορεξη να πιασεις κιθάρα...

Για μια ακόμη φορα, λόγω της θητείας μου εκφράζω την εκτιμηση μου στους περισσότερους ιπταμενους Αξιωματικους...

Ειναι τρελιαρηδες...

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
qesh είπε:
Ελα ολοι οι noizers special forces να βγαίνουν σιγά σιγά (1η ΜΑΛ-ΜΑΛΕΜΕ ΧΑΝΙΩΝ)
ΕΕΕΕΛΑΑΑΑ 6ο ΕΤΕΑ Αμφιβιος ΠΟΥ ΣΑΙ ΡΕ QESH. Και ο SF μπλε μπερε? ΧΑΧΑΧΑ!!!!

Ψηλα ψηλα τα πρασινα μπερε

Ψηλα ψηλα  ψηλα τα μπλε μπερε

spiros69 είπε:
Δεν συμφωνώ με αυτά που λές απλά το αναφέρω δεν θα το συζητήσουμε..ήδη το παρατράβηξες με το 1000(εντυπώσεις)...αλλά έχει μια βάση το σκεπτικό σου για την άχρηστη γραφειοκρατία..Σου μιλάω εκ των έσω
Το 1000 προφανώς και είναι σχήμα λόγου. Δε ξέρω και πάρα πολλά για την Π/Α αλλά στον Σ/Ξ σίγουρα η αναλογία δουλεύω-ξύνομαι είναι τουλ. 50-50. Ειδικά οι ΕΠΟΠ που συνήθως δε δουλευουν μέσα στα γραφεία, πληρώνονται κανονικό μισθό για να δουλεψουν οι περισσότεροι το πολύ 3-4 καθαρές ωρες (αν καποιος εχει δουλεψει στον ιδιωτικο τομεα ξερει τι παει να παει δουλεια-γιατι αν τους ρωτησεις αυτοι νομιζουν οτι σκοτωνονται), η κάνουν λουφα στη ρεμίζα, και από τις 1 και μισή έχουν πάρει pole position στην κεντρική πύλη για να φύγουν μια ώρα αρχίτερα.

Κι εγω τα έζησα απο μεσα και έτσι λειτουργεί ο στρατός, αλλά και ευρύτερα το δημόσιο.

Οσο για το θέμα τις γραφεικρατείας  όλοι ξέρουμε οτι για να εκγριθεί μια δαπάνη 30 ευρώ πρέπει να υπογράψουν 30 άτομα να χαθουν 30 ώρες και η λαμογιά θα γίνει αν είναι να γίνει ουτωσηαλλως.

Συγγνώμη που χάλασα το θέμα. Εδώ σταματάω το παρακανα...

ELIANIOS είπε:
ΕΕΕΕΛΑΑΑΑ 6ο ΕΤΕΑ Αμφιβιος ΠΟΥ ΣΑΙ ΡΕ QESH. Και ο SF μπλε μπερε? ΧΑΧΑΧΑ!!!!

Ψηλα ψηλα τα πρασινα μπερε

Ψηλα ψηλα  ψηλα τα μπλε μπερε
Κάποτε παιρνούσα ΙΛΥΒ στο Νευροκόπι και ήταν κάτι φαντάροι του παιζικού εκεί και φώναζαν:

ΨΗΛΑ ΨΗΛΑ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΤΑ ΜΠΕΡΕ

ΕΜΕΙΣ ΦΟΡΑΜΕ ΤΖΟΚΕΥ ΚΑΙ ΗΜΑΣΤΕ ΛΕΛΕ!!

Δε μου άρεσε καθόλου αυτό τότε θυμάμαι :-\

Trending...

Νέα θέματα

Back