- Πόντοι
- 6
1ον εκανα απλα μια ερωτηση!! δεν ειπα οτι παω ντουγρου στη σχολη ικαρων γιατι ειμαι κανας εθισμενος αλλα ειναι κατι που με ενδιαφερει πολυ περισσοτερο απο ενα ΑΕΙ.Δεν μπορω να φανταστω ανθρωπο που να πει απλα αφηνω την μουσικη για κατι αλλο... και οσο για αυτο που ειπα οτι θα μαι αρχοντας ξερω οτι θα φαω ενα αγγουρι ισα με ενα F16 πρωτα αλλα σκευτομαι ολη την ευχαριστιση που θα χω αν καταφερω να τελειωσω και ειμαι ιπταμενος με μονιμη δουλεια στα 23 μου.The Genius Loci είπε:Όχι βρε παππού... ειδικά τα παλιά τα χρόνια (θυμάσαι έτσι? ;D).
Απλώς πολλοί πιστεύουν ότι θα πάνε στην Ικάρων και θα "πετάνε με αεροπλανάκια" και θα "είναι άρχοντες", όπως ο φιλαράκος μας παραπάνω... και μετά έρχεται ο Πόνος. ;D ;D
Δηλαδή, λογικά να το δούμε, φίλε ibaneza, με την νοοτροπία που περιγράφεις στα posts σου, πιστεύεις ότι θα βρεθεί κάποιος τόσο ανώμαλος να σου διαθέσει ένα μαχητικό κόστους 60 εκατ. ευρώ? Φίλε μου, επειδή έχω αρκετούς φίλους ιπτάμενους, και μάλιστα από το Λύκειο, αυτά τα παιδιά ήταν συνειδητοποιημένα γι'αυτό που θέλανε να κάνουνε από τα 15 τους... Και, ναι, αφήσανε και τις κιθάρες τους πίσω, όπως και τις γκόμενές τους και τα μηχανάκια τους και όλα. Επομένως, δες πρώτα τι θέλεις να κάνεις στη ζωή σου και μετά σκέψου την κιθαρούλα σου.
Πάντα φιλικά και από κάποιον που θα μπορούσε να είναι πατέρας σου (δεν είμαι τόοοσο μεγάλος όσο, για παράδειγμα ο Μαραθώνιος, αλλά έχω παιδί 1,5 χρόνο μικρότερο από σένα).
ΝΟΜΙΖΩ αν δεν κανω λαθος πως αυτο το σιτε αφορα θεματα σχετικα με την μουσικη.. αν εμπαινα σε ενα αλλο οποιοδηποτε φορουμ σχετικα με τον στρατο σιγα μην ειχαν σχεση με τη μουσικη αλλα εδω πιστευα πως ειχα ελπιδες να βρω καποιον που να ξερει.. αν κανω καποιο λαθος διορθωστε με η διαγραψτε το threadΠάρτην! Με το που θα τελειώνεις τους βομβαρδισμούς θα τους παίζεις και κάτι χαρούμενο για το ξεκάρφωμα...
Καλά είμαστε σοβαροί εδω μέσα;;;
Σε λάθος forum γράφεις. Αυτό είναι λίγο πιο κατάλληλο για να έγκυρες πάρεις απαντήσεις
EDIT: Το λινκ αφαιρέθηκε, όχι παραπομπές σε sites τέτοιου περιεχομένου παρακαλώ.