- Πόντοι
- 638
[Off topic]Ksekourdistos είπε:δεν θελουν να βγαλουν πιτ μπουλ.
Εχχχμμμ... μην αρχίσουμε με τα pitbull. Ατυχέστατη η παρομοίωσή σου, θα σου πρότεινα να μάθεις λίγο περισσότερα γι'αυτά τα σκυλιά... φιλικά!
![Wink ;) ;)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f609.png)
[/Off topic]
[Off topic]Ksekourdistos είπε:δεν θελουν να βγαλουν πιτ μπουλ.
Πιτ μπουλ φανταζομαι να λες τα ΟΥΚ? Πιστευεις πως ενας τετοιος θα αντεχε τα G ενως F-16?? Ι ain't think so..Ksekourdistos είπε:Ενταξει θα ειναι λιγο δυσκολη η περιοδος προσαρμογης τον πρωτο καιρο αλλα και αυτοι θελουν να εκπαιδευσουν αξιωματικους , δεν θελουν να βγαλουν πιτ μπουλ.
Ναι αλλα παιρνεις συνταξη στα.... 29.....(και μετα...κααααααθεσαι...η δουλευεις στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ για 15 χιλιαρικα/μηνα ;D ;D)zampination είπε:+10000000000000
Μια ζωη κοντρα ξυρισμενος, κοντοκουρεμενος κ σκυλακι που υποτασεται σε "αστερια" κ κανει οτι του πουν.. i'd rather die instead of this shit!
Σκεψου λιγο την ζωη που κανεις τωρα κωστα... Κ ΑΠΛΑ ΞΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!
Δεν ξέρω τι εννοείς για σύνταξη στα 29, αλλά έστω και στα 29 τους αυτοί οι τύποι έχουν καταπονήσει τον οργανισμό τους και έχουν φάει ρίσκα περισσότερα από όσα θα μπορούσε να φανταστεί οποιοσδήποτε εδώ μέσα...Superfunk είπε:Ναι αλλα παιρνεις συνταξη στα.... 29.....(και μετα...κααααααθεσαι...η δουλευεις στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ για 15 χιλιαρικα/μηνα ;D ;D)
Ειναι γνωστο οτι οσοι πανε σε στρατιωτικες σχολες το κανουν επλιζοντας καποια μερα να μπορουνε να καινε ζωντανα κοριτσακια οσο θελουν. Για αυτο και ολοι οι στρατιωτικοι παρακαλανε καθε μερα να γινει πολεμος και εχουν 7 κιλα ναπαλμ στο σπιτι τους και 2 στο αμαξι για να ειναι ετοιμοι.RayDTutto είπε:@ kpeyos
Δυστυχώς το να ταυτίζεις τους ιπτάμενους με τις αποφάσεις και τις διαταγές της πολιτικής τους ηγεσίας είναι απλώς θλιβερό...
Το γεγονός οτι πολλοι επιλέγουν να πανε σε στρατιωτικές σχολες το κάνουν είτε γιατι δεν μπορουν να ανταπεξέλθουν οικονομικα σε άλλες σπουδες είτε για την άμεση επαγγελματκή αποκατάσταση και τον σταθερό μισθο δεν υπάρχει δηλαδη?Pointy είπε:Ειναι γνωστο οτι οσοι πανε σε στρατιωτικες σχολες το κανουν επλιζοντας καποια μερα να μπορουνε να καινε ζωντανα κοριτσακια οσο θελουν. Για αυτο και ολοι οι στρατιωτικοι παρακαλανε καθε μερα να γινει πολεμος και εχουν 7 κιλα ναπαλμ στο σπιτι τους και 2 στο αμαξι για να ειναι ετοιμοι.
IBRG550 είπε:Το γεγονός οτι πολλοι επιλέγουν να πανε σε στρατιωτικές σχολες είτε γιατι δεν μπορουν να ανταπεξέλθουν οικονομικα σε άλλες σπουδες είτε για την άμεση επαγγελματκή αποκατάσταση και τον σταθερό μισθο δεν υπάρχει δηλαδη?
Η μεγάλη αγκαλιά του ελληνικού δημοσίου έχει χώρο για κάθε φυγόπονο, που βάζει τη βολή του πάνω από την αξιοπρέπεια, την περηφάνεια και φιλοδοξία του...IBRG550 είπε:Το γεγονός οτι πολλοι επιλέγουν να πανε σε στρατιωτικές σχολες το κάνουν είτε γιατι δεν μπορουν να ανταπεξέλθουν οικονομικα σε άλλες σπουδες είτε για την άμεση επαγγελματκή αποκατάσταση και τον σταθερό μισθο δεν υπάρχει δηλαδη?
Pointy είπε:Ειναι γνωστο οτι οσοι πανε σε στρατιωτικες σχολες το κανουν επλιζοντας καποια μερα να μπορουνε να καινε ζωντανα κοριτσακια οσο θελουν. Για αυτο και ολοι οι στρατιωτικοι παρακαλανε καθε μερα να γινει πολεμος και εχουν 7 κιλα ναπαλμ στο σπιτι τους και 2 στο αμαξι για να ειναι ετοιμοι.
Ε εφόσον έχεις τόσο εκτενή εμπειρία, πάω πάσο...Ksekourdistos είπε:φιλε μου σε πληροφορω μπορει να καταπονουν τον οργανισμο τους αλλα μια χαρα την βγαζουν.
Το καλοκαιρι ημουν αερομπατσος στα συνορα αγιου ανδρεα με αγια μαρινα στο απομακρυσμενο ζουμπερι και μια χαρα τους ειδα ολους.
Είμαι σίγουρος ότι αυτό ακριβώς σκέφτονται όταν τραβάνε τα g στα f-16 πάνω από το Αιγαίο προσπαθώντας να μη λιποθυμήσουν από τα black- ή το red-outs, αντί να κάθονται και να κάνουν τους μάγκες πίσω από τα πληκτρολόγιά τους...pureanalog είπε:Η μεγάλη αγκαλιά του ελληνικού δημοσίου έχει χώρο για κάθε φυγόπονο, που βάζει τη βολή του πάνω από την αξιοπρέπεια, την περηφάνεια και φιλοδοξία του...
Συμφωνώ κατα το ήμιση. αλλα έχε υπόψη σου (που πρόφανώς το έχεις ήδη) οτι πολλοί δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να στείλουν το παιδί τους να σπουδάσει επαρχία ή εξωτερικό.. Υπάρχει και μεγάλο ποσοστό που διαλέγει μια τέτοια σχολή επειδή θαμπώνονται απο τη στολή και την υποτιθέμενη αιγλη του επαγγέλματος.. (μεταξύ και αυτων και εγω, καλός μαλάκας ήμουν στα 18! ;D).pureanalog είπε:Η μεγάλη αγκαλιά του ελληνικού δημοσίου έχει χώρο για κάθε φυγόπονο, που βάζει τη βολή του πάνω από την αξιοπρέπεια, την περηφάνεια και φιλοδοξία του...
Αλλη φορα οταν θελω να γραψω κατι τετοιο θα βαζω μεσα το Μπατμαν και το Γκοτζιλα να εχω το κεφαλι μου ησυχο!!!!!! Θα το παρουν στα σοβαρα λιγοτεροι ;D ;DJazzjoker είπε:Για όνομα ρε παιδιά. Πλάκα έκανε ο άνθρωπος. Σας φαίνεται για σοβαρή δήλωση αυτή;![]()
Αερόμπατσος εεε; Απο κάτω μου θα σ'είχα αν ήσουν σειρά 'μ! ;DKsekourdistos είπε:Το καλοκαιρι ημουν αερομπατσος στα συνορα...
Αν εχεις σκοπό την πολιτικη αεροπορία βρε αδερφε και αν εχείς την οικονομική δυνατότητα βέβαια δεν πας σε καμια σχολη για πιλότους στο εξωτερικό? τι θες να μπλέκεις με στρατούς? δε λέω.. οι καλύτεροι πιλότοι είναι αυτοί της πολεμικής, αλλα η ψυχούλα τους το ξέρει τι έχουν υποστεί για να γίνουν ιπτάμενοι..ibanezas470 είπε:παιδες ανθρωπος με ευαισθητη πλευρα σαν και εσας ειμαι (περα απο το οτι το παιδι δεν εχει φυγει τελειως απο μεσα μου και φοβαμαι μην αλλοτριωθω εκει μεσα).. δεν θα θελα ποτε να βρεθω στη θλιβερη κατασταση του πιονιου σε εναν πολεμο που θα χρειαστει να σκοτωσω μεχρι και αθοους αν τελικα μπω. Αυτο που με τραβαει ειναι καθαρα οι πτυσεις και αποτερο σκοπο εχω την πολιτικη αεροπορια.. μην νομιζετε οτι πλεον εχουμε χαλασει και εμεις οι μουσικοι.. ;D