Έχω ράμματα και για το κόκκινο, αλλά μετά θα με πείτε υπερβολικό ;D ;D ;DSuperfunk είπε:για αφτο ραι φιλως εχο φτιακσει τιν δικι μου κοκηνη ;D
![]()
αν εξαιρέσεις τον διπλό πάνω, έτσι έχω γυρίσει και εγώ το plateschreivox είπε:![]()
close?
Αν και φοβάμαι δεν θα ισορροπεί καλά
Έμένα πάντως, μου αρέσουν...dimsonic είπε:Εδώ προσθέτω επίσης την συμμετρία των κεράτων. τα ασύμμετρα σώματα που έχουν κέρατο δηλαδή μεγαλύτερο στις μπάσες χορδές και βρίσκει στο στέρνο δεν τα πάω με τίποτα.
εκείνο είναι boobie pressΠνοή και Νύξη είπε:Το άλλο το boobie το ρώτησες?![]()
Έτοιμος.Πνοή και Νύξη είπε:Το άλλο το boobie το ρώτησες?![]()
dimsonic είπε:εκείνο είναι boobie press
ή όπως λεει ο Zappa, titty squeezing ;D
Xέστοκ.[move]Χα[/move]![]()
και δεν ξεκουρδιζει και ποτε ακομα και χορδη να σπασει.Αυτό το τρέμολο είναι λίγο οπισθοδρομικό ( μείον δέκα ergonomy points ) αλλά είναι και αυτό που δίνει το χαρακτήρα του ήχου της (πέρα από τη μόστρα).
Νομιζω πως στην πραγματικοτητα το τρεμολο ειναι αυτο ακριβως που πρεπει να ειναι για τον χαρακτηρα του οργανου. Προσωπικα δεν ειχα ποτε θεματα μαζι του, λαμβανοντας ως δεδομενο οτι ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ δεν ξεκουρδιζει - οπως ανεφερε και ο αγαπητος SF. Ουτε με την στοκ γεφυρα ειχα ποτε προβλημα μιας και εχω σχετικα ελαφρυ χερι και δεν "σκαβω" , εξαλλου ως επι το πλειστον παιζω φλωρικα πραγματα. Εν κατακλειδει, γνωμη μου ειναι πως η JM ειναι περισσοτερο all-around οργανο απ'οτι της αποδιδεται.Πνοή και Νύξη είπε:Αυτό το τρέμολο είναι λίγο οπισθοδρομικό ( μείον δέκα ergonomy points ) αλλά είναι και αυτό που δίνει το χαρακτήρα του ήχου της (πέρα από τη μόστρα).
αν παιζεις με βαρΓιες χορδες και ειδικα flatwound με wound G η γεφυρα δεν εχει προβλημα,με ελαφριες χορδες (9αρες,10αρες) υπαρχει θεμα.matawan είπε:Νομιζω πως στην πραγματικοτητα το τρεμολο ειναι αυτο ακριβως που πρεπει να ειναι για τον χαρακτηρα του οργανου. Προσωπικα δεν ειχα ποτε θεματα μαζι του, λαμβανοντας ως δεδομενο οτι ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ δεν ξεκουρδιζει - οπως ανεφερε και ο αγαπητος SF. Ουτε με την στοκ γεφυρα ειχα ποτε προβλημα μιας και εχω σχετικα ελαφρυ χερι και δεν "σκαβω" , εξαλλου ως επι το πλειστον παιζω φλωρικα πραγματα. Εν κατακλειδει, γνωμη μου ειναι πως η JM ειναι περισσοτερο all-around οργανο απ'οτι της αποδιδεται.