Kirk Hammet Esp Ltd kh-3

fleaman

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Σκέφτομαι να τσεκάρω τη συγκεκριμένη κιθάρα.Έχει γνώμη κάποιος να την αναφέρει εδώ ώστε να είμαι κάπως προετοιμασμένος;Πρόκειται για καλό value for money όργανο;Ευχαριστώ!

Αν λες αυτήν εδώ, έχω παίξει με ESP LTD πολύ φθηνότερες και έχω τις καλύτερες εντυπώσεις, αν σου αρέσει το FR τρέμολο και οι μαγνήτες της θεωρώ ότι θα μείνεις ευχαριστημένος. Αν θες να την πουλήσεις αργότερα θα πρέπει αν βρεις άτομο που του αρέσουν οι αράχνες και οι νεκροκεφαλές όμως

Μπορεί να είναι καλή κιθάρα. Ο Κώστας ο Καραμητρούδης όμως (κατά κόσμον Gus G) έχει πει σε κλειστό παρεΐστικο κύκλο στον οποίο ήταν φίλος μου "I moved from ESP to Jackson because they were major a**holes". Κάποιες φορές οι άνθρωποι κάνουν την εταιρία

Έχε υπόψη σου ότι αυτά τα όργανα που λένε LTD είναι κατασκευασμένα στην Ινδονησία ή στην Κίνα δεν θυμάμαι, πάντως δεν είναι ούτε αμερικάνικα ούτε γιαπωνέζικα, οπότε σε αυτήν την περίπτωση πας να δώσεις 1.5Κ για όργανο του τρίτου κόσμου, το οποίο κατά πάσα πιθανότητα είναι άψογο βέβαια... Για ESP LTD αν θες να είναι value for money μην δώσεις πάνω από 600-700 Ε, άποψη μου. Αμερικάνικα και γιαπωνέζικα όργανα ESP (σκέτο) σχεδόν δεν υπάρχουν, και αν υπάρχει κανένα κάνει 5Κ+, αυτή είναι η πολιτική της εταιρείας αυτής

Την βρισκω σε προσφορα στο 1k στο Νάκα και γενικως ψαχνω για μια "μεταλοκιθαρα" με emg μαγνητες στο 1k max.Ακομα καλυτερα να ειναι κ σε σχημα les paul οποτε μου φανηκε καλη περιπτωση. Ειναι Κορέα η χώρα κατασκευής.Βρίσκω αντιστοιχα την EC 1000 στα 1150 που αποφευγω ετσι κ το floyd rose.Τι λετε;

Την βρισκω σε προσφορα στο 1k στο Νάκα και γενικως ψαχνω για μια "μεταλοκιθαρα" με emg μαγνητες στο 1k max.Ακομα καλυτερα να ειναι κ σε σχημα les paul οποτε μου φανηκε καλη περιπτωση. Ειναι Κορέα η χώρα κατασκευής.Βρίσκω αντιστοιχα την EC 1000 στα 1150 που αποφευγω ετσι κ το floyd rose.Τι λετε;
Εγώ την EC 1000 θα έπαιρνα γιατί δεν έχει fr και αράχνες... Σαν όργανο είναι πολύ καλοφτιαγμένο, και μιλάω για κιθάρες που ξέρω στα 600 ευρώ, μου αρέσει η EC 1000 σε μαύρο

Last edited:
Βρίσκω αντιστοιχα την EC 1000 στα 1150 που αποφευγω ετσι κ το floyd rose.Τι λετε;
Εσύ τι λες? Περί ορέξεως βέβαια αλλά η μία είναι κακάσχημη και η άλλη πανέμορφη. Και πιστεύω ότι η EC1000 θα φύγει πιο εύκολα αν αποφασίσεις να πουλήσεις κάποια στιγμή.

esp-ltd-kh-3-30th-anniversary-kirk-hammet-signature-model-spider-ilektriki-kithara-normal.jpg

esp-ltd-ec-1000-ilektriki-kithara-vintage-black-duncan-normal.jpg

Εκ πρώτης,εμφανισιακά πρόκειται για ένα κακάσχημο όργανο οπου δίνει την αίσθηση κιθάρας των 200 ευρω,όπου κότσαραν επάνω ενα σέτ μαγνήτες και ένα Floyd Rose και το όνομα του χαμογελαστού μέχρι κράμπας και περιμένουν υποψήφια θύματα.
Σε 2 βίντεο που πάτησα να ακούσω,όλα τα παραπάνω επιβεβαιώθηκαν,ενώ ο μόνος ενδοιασμός που είχα είναι αν οι συγκεκριμένοι μαγνήτες είναι τόσο χάλια,η πάνω σε αυτό το όργανο ακούγονται τόσο χάλια.
Η και τα 2.
Θα σου πρότεινα να ρίξεις μια ματιά σε epiphone Lp custom.

Made in Korea ..

Σοβαρά τώρα σου αρέσει lp με fr???!!???

EC1000 εννοείται. Φοβερό όργανο, στιβαρή και ποιοτική κατασκευή, άψογο φινίρισμα, απίστευτο μανίκι (μοντέρνο και «γρήγορο».

Σε σχεση με την EC- 401 που αναφέρει ο φίλος πιο πάνω (μου είχε διαφύγει στην έρευνά μου) που ειναι λίγο φτηνότερη που κυμαίνεται η EC-1000;Ενοώ αξίζει να δώσω το κάτι παραπάνω για την 1000 η όχι;

Δεν έχω πιάσει στα χέρια μου την 401. Σα specs, οι διαφορές είναι στο gloss φινίρισμα της 1000, έναντι satin της 401. στα locking tuners, και στα ατσάλινα ταστα σε κάποια μοντέλα ec1000 (μετά από κάποια χρονολογία).
Η δικιά μου ec1000 νομίζω έχει νίκελ ταστα. Αλλά η ποιότητα κατασκευής είναι ανώτερη από epiphone και prs se. Τείνει προς schecter μεριά. Άψογο όργανο.

Δέν την έχω πιάσει στα χέρια μου την EC-1000.
Καλή φαίνεται,υπάρχει κάποιος πού την έχει στην κατοχή του,καθώς και κάποια από τίς καινουργιες epiphone Lp custom να μας δώσεις ένα feedback?
Ρωτάω χωρίς να υπάρχει πρόθεση για κάποια αγορά,από απλή περιέργεια.

Δέν την έχω πιάσει στα χέρια μου την EC-1000.
Καλή φαίνεται,υπάρχει κάποιος πού την έχει στην κατοχή του,καθώς και κάποια από τίς καινουργιες epiphone Lp custom να μας δώσεις ένα feedback?
Ρωτάω χωρίς να υπάρχει πρόθεση για κάποια αγορά,από απλή περιέργεια.
Ο Γιώργης την έχει όπως λέει παραπάνω μαζί με άλλες 50 κιθάρες... Και σου λέει ότι είναι καλοφτιαγμένες οι LTD σε αυτά τα λεφτά αλλά και με λιγότερα παίρνεις ωραίο όργανο. Οι μαγνήτες της είναι Active ενώ της EPI είναι κάποιοι Gibson USA τυλιγμένοι με το χέρι από έμπειρους ψαράδες που έχουν δουλέψει πολύ πετονιά... Η LTD είναι μέταλ κιθάρα τι να συγκρίνεις τώρα;

Είναι διαφορετική η όλη φιλοσοφία. Οι epiphone έχουν βιντάζ προσανατολισμό, όντας υποκατάστατα της Gibson. Η ec1000 είναι μια les Paul με πολύ πιο μοντέρνα specs. 24 ταστα, λεπτό και στενό μανίκι, hot μαγνήτες, εύκολη προσβασιμότητα στα τελευταία ταστα, πιο μοντέρνο wiring με τρία knobs, σχεδιαστικες διαφορεσ κλπ.

Πρώτη φορά που έπιασα στα χέρια μου την ec1000 είπα “τύφλα να έχει η Gibson”. Έχω epiphone lp standard plus top, και η διαφορά είναι μεγάλη.

Attachments

• IMG_7043.jpeg
    IMG_7043.jpeg
    3 MB · Εμφανίσεις: 0
  • IMG_0161.jpeg
    IMG_0161.jpeg
    2.2 MB · Εμφανίσεις: 0
Γιώργο ευχαριστώ,έχεις συγκρίνει με κάποια Gibson επίσης?
Αν ναί,με ποιό μοντέλο?
Χαλλλάρωσε, τύφλα να χουν οι Gibson είπε, όχι και τύφλα να χουν οι Telecaster ασούμε 😅

Η περιφραστική σκέψη μου ήταν “τύφλα να έχει η ακριβή Gibson που δεν έχω”….
Δεν έχει περάσει από τα χέρια μου κάποια lp standard.

Έχω μια στούντιο και μια tv yellow, αλλά θεωρώ ότι είναι εντελώς διαφορετικά όργανα για να τα συγκρίνω μεταξύ τους.

Ναι βρε,απλά μιά εμπειρία παραπάνω την έχεις.
Ρωτησα γιατί ούτε απο τις καινούργιες EPI lp custom έχω ιδέα,αν και η EC 1000 πρέπει να συγκριθεί με την prophecy.

@gkourmoul1 Πως καθεται η ec πανω σου καθιστος σε σχεση με τις lps;Θυμαμαι οτι δεν ηταν οτι πιο βολικό όσες φορές επαιξα με lp.Ως πιο "μοντέρνα" κιθάρα είναι κάπως καλύτερα τα πράγματα;

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back