Εγώ την EC 1000 θα έπαιρνα γιατί δεν έχει fr και αράχνες... Σαν όργανο είναι πολύ καλοφτιαγμένο, και μιλάω για κιθάρες που ξέρω στα 600 ευρώ, μου αρέσει η EC 1000 σε μαύροΤην βρισκω σε προσφορα στο 1k στο Νάκα και γενικως ψαχνω για μια "μεταλοκιθαρα" με emg μαγνητες στο 1k max.Ακομα καλυτερα να ειναι κ σε σχημα les paul οποτε μου φανηκε καλη περιπτωση. Ειναι Κορέα η χώρα κατασκευής.Βρίσκω αντιστοιχα την EC 1000 στα 1150 που αποφευγω ετσι κ το floyd rose.Τι λετε;
Εσύ τι λες? Περί ορέξεως βέβαια αλλά η μία είναι κακάσχημη και η άλλη πανέμορφη. Και πιστεύω ότι η EC1000 θα φύγει πιο εύκολα αν αποφασίσεις να πουλήσεις κάποια στιγμή.Βρίσκω αντιστοιχα την EC 1000 στα 1150 που αποφευγω ετσι κ το floyd rose.Τι λετε;
Ο Γιώργης την έχει όπως λέει παραπάνω μαζί με άλλες 50 κιθάρες... Και σου λέει ότι είναι καλοφτιαγμένες οι LTD σε αυτά τα λεφτά αλλά και με λιγότερα παίρνεις ωραίο όργανο. Οι μαγνήτες της είναι Active ενώ της EPI είναι κάποιοι Gibson USA τυλιγμένοι με το χέρι από έμπειρους ψαράδες που έχουν δουλέψει πολύ πετονιά... Η LTD είναι μέταλ κιθάρα τι να συγκρίνεις τώρα;Δέν την έχω πιάσει στα χέρια μου την EC-1000.
Καλή φαίνεται,υπάρχει κάποιος πού την έχει στην κατοχή του,καθώς και κάποια από τίς καινουργιες epiphone Lp custom να μας δώσεις ένα feedback?
Ρωτάω χωρίς να υπάρχει πρόθεση για κάποια αγορά,από απλή περιέργεια.