- Πόντοι
- 78
Laura...
Σωστός!!!matawan είπε:Επιπλέον, Krysztof Komeda. Συνεργάτης του Polanski. Σπουδαίος μουσικός και υπέυθνος για ισως το πιο στοιχειωτικό theme ταινίας - Rosemary's Baby...
Xεχε... για κοίτα την υπογραφή και το άβατάρ μου...matawan είπε:Το soundtrack που έχω ακούσει όσο κανένα άλλο
ειναι του παρακάτω ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΥ και πλεον ΚΛΑΣΣΙΚΟΥ animation
La planete sauvage.
Υπεύθυνος γι'αυτό είναι ο Alain Gorageur, περισσότερο γνωστός για την επί χρόνια συνεργασία του με τον Serge Gainsbourg
Psssss,matawan είπε:
ΩΩΩ τώρα το πρόσεξα! Η ταινία αυτή ειναι one of a kind... Roland Topor, Rene Laloux, κι επειδή έχω δει και άλλες συνεργασίες των δύο, το ... αλλοπρόσαλλο κατασκεύασμα αυτό, που λέγεται "Planete Sauvage" απλά βρίσκεται σε άλλη σφαίρα... όσο γι αυτό που λές σχετικά με τα περιέργα ψυχολογικά αίτια, δε μου κάνει πολύ εντύπωση...η ταινία + το soundtrack είναι as close as u can get to an acid trip, χώρις ομως να έχεις πάρει τπτ...bloody_sunday είπε:Xεχε... για κοίτα την υπογραφή και το άβατάρ μου...
(Όσο κι αν φαίνεται απίστευτο, μέχρι σήμερα δεν έχω μπορέσει να πιέσω τον εαυτό μου να δει παραπάνω από τα πρώτα 5-10 λεπτά από αυτήν την εκπληκτική ταινία, όχι γιατί την βαριέμαι αλλά λόγω πολύ μυστήριων ψυχολογικών αιτιων που ούτε κι εγώ καταλαβαίνω)
Ο Γιάννης μας να είναι καλά...same είπε:Επισης μου φαινεται περιεργο που δεν εχει αναφερθει κανεις στον Hans Zimmer ???
3. Η εκπληκτική μουσική που έχει γράψει κατά καιρούς ο Hans Zimmer (στο Pirates of the Carribean, Hannibal, Gladiator κ.λ.π.)
Αμαν!!Το soundtrack που έχω ακούσει όσο κανένα άλλο
ειναι του παρακάτω ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΥ και πλεον ΚΛΑΣΣΙΚΟΥ animation
La planete sauvage.
Υπεύθυνος γι'αυτό είναι ο Alain Gorageur, περισσότερο γνωστός για την επί χρόνια συνεργασία του με τον Serge Gainsbourg
Επιπλέον, Krysztof Komeda. Συνεργάτης του Polanski. Σπουδαίος μουσικός και υπέυθνος για ισως το πιο στοιχειωτικό theme ταινίας - Rosemary's Baby...( αυτό των Goblin για το Suspiria του Argento,βέβαια, νομίζω οτι το κοντράρει πολύ στενά... τα παραθέτω αμφότερα παρακάτω)