Νομίζω ότι πρέπει να τίθεται και κάποιο όριο στο "Να λέμε και καμιά...., να περάσει η ώρα", δε νομίζετε;Madara είπε:Ήταν ντροπή τότε να προσλάβεις επαγγελματία τραγουδιστή; Τα τελευταία δύο χρόνια ασχολούμαι με τα φωνητικά, και τώρα που τον ακούω ξανά, πραγματικά είναι λίγο απαίσιος ;D Και πριν αρχίσει το Flame, εννοώ πως χάνει νότες κάργα... και δεν είναι υποκειμενικό κριτήριο αυτό.
Ώρα είναι να μου πεις τώρα πως εσύ δεν ακούς φάλτσα στα φωνητικά...audiokostas είπε:Νομίζω ότι πρέπει να τίθεται και κάποιο όριο στο "Να λέμε και καμιά...., να περάσει η ώρα", δε νομίζετε;
Θες να πεις δηλαδη οτι αν απλα ακουγες αυτη τη φωνη χωρις να ηξερες οτι ειναι ο Rory θα ελεγες τι ωραια που τραγουδαει? ειπαμε o Rory ειναι παιχταρας αλλα μη τα ισοπεδωνουμε ολα......audiokostas είπε:Νομίζω ότι πρέπει να τίθεται και κάποιο όριο στο "Να λέμε και καμιά...., να περάσει η ώρα", δε νομίζετε;
Standarάκι.Jazzjoker είπε:Πες τα φίλε μου. Αν είχε προσλάβει τραγουδιστή ο Γκάλαχερ, ακόμα θα ήταν στα τσαρτς.
Το οτι καποιος ειναι φοβερος κιθαριστας δεν παει να πει οτι ειναι καλος σε ολα.....εδω μεχρι που ακουστηκε οτι τα κακα φωνητικα του τονιζουν παραπανω την εκπληκτικη του μουσική.....χαχα...ειπαμε καλο το idol worshiping αλλα μη τα ισοπεδωνουμε ολα....ο Rory ηταν φοβερος καλλιτεχνης...αλλα οποιος λεει οτι αυτο που ακουσε στο κλιπ δεν ηταν γκαριδες..τοτε τι να πω....audiokostas είπε:Standarάκι.
Ή έστω έναν δάσκαλο βρε παιδί μου....
Άσε που και στη κιθάρα του ξεφεύγουν που και που μερικά.
Εν ολίγοις, quoting τον μεγάλο φιλόσοφο Μακαριάν "Τι μ@λάκα είναι....."
Eλπιζω να μη με ανεφερες χωρις λογο.audiokostas είπε:Εν ολίγοις, quoting τον μεγάλο φιλόσοφο Μακαριάν "Τι μ@λάκα είναι....."
Dreamdancer είπε:Το οτι καποιος ειναι φοβερος κιθαριστας δεν παει να πει οτι ειναι καλος σε ολα.....εδω μεχρι που ακουστηκε οτι τα κακα φωνητικα του τονιζουν παραπανω την εκπληκτικη του μουσική.....χαχα...ειπαμε καλο το idol worshiping αλλα μη τα ισοπεδωνουμε ολα....ο Rory ηταν φοβερος καλλιτεχνης...αλλα οποιος λεει οτι αυτο που ακουσε στο κλιπ δεν ηταν γκαριδες..τοτε τι να πω....
Ανάλογα... Αν τη Φεράρι τη βλέπεις με κιάλια και στο Zastava έχεις περάσει τα νιάτα σου και έχεις κάνει τα πάντα στο "σαλόνι" του μάλλον είναι και καλύτερο το Zastava....Ιδιο ειναι βρε η Φεραρι και το Ζασταβα
Είναι τελείως διαφορετικό αλλά είναι ΟΜΟΡΦΟ! Δηλαδή εσένα δεν σ'αρέσει?Nikoubis είπε:Το original ειναι γκαριδες. Αυτες το λενε καλυτερα. Σωστα;
ε) εαν ο Jack White ειχε κανονικο ντραμερ, δε θα απογειωνε τους White Stripes;ignantios είπε:α) εαν ο gallagher ειχε καλυτερη φωνη τι θα γινοτανε?
β) εαν ο hendrix ζουσε σημερα θα ητανε ο καλυτερος κιθαριστας του κοσμου?
γ)εαν η ΠΑΜΕΛΑ ΑΝΤΕΡΣΟΝ δεν ειχε σιλικονη θα αυν@νιζοτανε η μιση υφηλιος για την παρτη της?
δ)εαν ημουν πιο ομορφος θα ειχα περισσοτερες γκομενες?
Μην απαντας με ερωτηση....μπερδευεις την κατασταση ;DNikoubis είπε:ε) εαν ο Jack White ειχε κανονικο ντραμερ, δε θα απογειωνε τους White Stripes;
στ) εαν ο Bob Dylan εβαζε κανονικους τραγουδιστες να λενε τα κομματια του, δε θα εκανε μεγαλες επιτυχιες;
audiokostas είπε:Νομίζω ότι πρέπει να τίθεται και κάποιο όριο στο "Να λέμε και καμιά...., να περάσει η ώρα", δε νομίζετε;
Nikoubis είπε:
Φίλε Dreamdancer, μου φαίνεται ότι επιμένεις μόνο και μόνο για την επιμονή. Όχι δεν είναι γκαρίδα η φωνή του Γκάλαχερ και ο κόσμος πήγαινε ΚΑΙ για να τον ακούσει να τραγουδάει. Δεν είπε κανείς ότι ήταν σπουδαίος τραγουδιστής αλλά ήταν η ΤΕΛΕΙΑ φωνή για τα τραγούδια του Γκάλαχερ.αυτο που ακουγεται στο κλιπ ειναι γκαριδα....και οκ για την συγκεκριμενηφαση δεν χρειαζεται κατι παραπανω..εξαλλου ο κοσμος δεν πηγαινε να
ακουσει τον Rory να τραγουδαει(και εμενα προσωπικα δεν με
χαλαει).....αλλα ειλικρινα...εχει φτασει το....fanboyism μεχρι αυτου του
σημειου ωστε να σας ακουγεται οτι τραγουδαει και οχι οτι προσπαθει να
βγει φωνη με το ζορι και δεν βγαινει?
Γκαρίδα δεν έιναι, αλλά κάποιοι πάνε να μας πουν πως γουστάρουν που φαλτσάρει, και δεν έιναι φάλτσο επειδή είναι ο Rory. Έχει διαφορά, και ναι είναι φάλτσο.Jazzjoker είπε:Φίλε Dreamdancer, μου φαίνεται ότι επιμένεις μόνο και μόνο για την επιμονή. Όχι δεν είναι γκαρίδα η φωνή του Γκάλαχερ και ο κόσμος πήγαινε ΚΑΙ για να τον ακούσει να τραγουδάει. Δεν είπε κανείς ότι ήταν σπουδαίος τραγουδιστής αλλά ήταν η ΤΕΛΕΙΑ φωνή για τα τραγούδια του Γκάλαχερ.
Αν θες, ανεβάζω δικό μου κλιπάκι εντός 10λέπτου, να καταλάβεις τι είναι πραγματικά γκαρίδα. ;D