Όταν είχε έρθει η Baja (και όχι μόνον – όλα τα προϊόντα) , το κουτί της συσκευασίας πραγματικά ήταν state of art! Επειδή το ταχυδρομείο είναι σε κεντρικότατο σημείο της πόλης απέφυγα να πάρω αυτοκίνητο. Το πακέτο όμως ήταν αρκετά ογκώδες και θα δυσκολευόμουν να την πάω σπίτι. Μου έμεινε στο μυαλό η εξής σκηνή. Δεν χωρούσε σε κανένα taxi στο port baggage. Έτσι η μόνη λύση ήταν τα πίσω καθίσματα. ΚΑΝΕΝΑΣ CAB DRIVER δεν δέχθηκε να βάλει το δέμα στα πίσω καθίσματα… «για να μην λερώσουν τα καθίσματα». Για την ιστορία, το δέμα, αν και έχει διασχίσει τη μισή Ευρώπη, ήταν καθαρότερο από τα αυτοκίνητα των εν λόγω κυρίων. Ευτυχώς βρέθηκε ένας χριστιανός και με πήγε.
Disclaimer : Παράκληση, ας μην επεκταθεί η συζήτηση στον «συμπαθή» κλάδο και ξέρω εγώ …… I know pretty damn well how to claim my rights, απλά συνηθίζω να επιλύω τις προσωπικές διαφορές μου με άλλο τρόπο και όχι με αντιδικίες και τσαμπουκάδες (ίσως από overdose σε καθημερινή βάση). Το παραπάνω περιστατικό το αναφέρω επικουρικά με όλα όσα έχουν ήδη αναφερθεί, για να τονίσω την αρτιότητα του εν λόγω on-line καταστήματος, και να επιβεβαιώσω ότι καμία ανησυχία δεν συντρέχει με τις συναλλαγές με αυτό.