Χρόνος παραδοσης παραγγελιας απο thomann

δηλαδη το πακετο μου,βρισκεται καθ'οδον η ειναι ακομα στη Γερμανία?
φιλος θα σε λυπησω αλλα την ΠΑΤΗΣΕΣ,η Ελλαδα χθες "αναδιαρθρωθηκε"  και ολα τα πακετα Ελληνων στην Γερμανια διακρατουνται επ'αοριστον ως εγγυηση  (μεχρι να ξεχρεωσουμε, δηλ.γυρω στο 5011...) μεχρι τοτε υπομονη...υπαρχουν & χειροτερα......

ρε παιδια αντι να βοηθησετε λιγο με μπερδευετε,δεν ξερω και καλα αγγλικα για αυτο ρωταω...

ξερει καποιος να μου απαντησει?

το πακετο σου εφυγε για Ελλάδα

μην ξαναρωτησεις που και ποτε και τι.........θα το παραλάβεις.

Λέει ότι έφυγε. Αλλά που ξέρουμε ότι έφυγε για Ελλάδα συγκεκριμένα;

Παιδιά, ας ελαττωθεί λίγο το δούλεμα. Από τη μια ο συνφορουμίτης είναι αδικαιολόγητα αγχωμένος με εντελώς ασήμαντες ανησυχίες μιας και πρόκειται για σούπερ αξιόπιστο μαγαζί, και για μια διαδικασία που καθημερινά γίνεται χιλιάδες φορές. Από την άλλη, από ότι καταλαβαίνω είναι άπειρος και δεν πρέπει να τον κοιτάτε αφ'υψηλού επειδή έχετε αγοράσει όλη την πραμάτεια του Ιμπέη (γόνου της γνωστής οικογένειας του Σουλεϊμάν Μπέη της Τουρκοκρατίας).

Κorman (Ρότζερ?)... χαλάρωσε. Θα σου έρθει σε μερικές μέρες. Όχι αύριο και μάλλον ούτε την Δευτέρα. Λογικά από Τρίτη. Αν όχι, το σωστό είναι να επικοινωνήσεις ΠΡΩΤΑ με το μαγαζί και ΜΕΤΑ με μας - δεν είμαστε περισσότερο αρμόδιοι από εκείνους.

Οντως ειναι η πρωτη φορα που αγοραζω απο εξωτερικο και λογω της απειριας μου αγωνιώ.δεν ενοχλω ξανα με μηνυματα μου.

Να μας ενοχλήσεις ντε, απλά δεν υπάρχει κάτι παραπάνω να σου πούμε σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα... κάνε λίγο υπομονή κι εδώ είμαστε.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
ειναι η πρωτη σου αγορα απο εξωτερικο και αγχωνεσαι  ;D και απο ευρωπη μια χαρα κιολας που δεν μπλεκεις με τελωλεια  ;D εκει να δεις.2 μηνες εκανε εμενα απο αμερικη.και απο dv24 3 εβδομαδες.

ο θωμας σε εμενα εκανε μια μιση εβδομαδα, αλλα πρωτοχρονιατικες μερες.

παντως ειναι στα πιο αξιοπιστα μαγαζια.

saviola είπε:
τελωλεια
Καλά το άρχισες,αλλά κάπου το χασες...Το σωστό είναι τε-λολα-λεία. *

(* όπου λόλα,όχι αυτή με το τόπι,αλλά η 1ή εξαδέλφη της τρέλας)

@Korman709: Αδίκως αγχώνεσαι παλικάρι μου...Sit back,relax και το δέμα σου θα έρθει.

Υπομονή.  ;)  (Κανείς δεν έχασε,κάνοντάς την...)

saviola είπε:
ειναι η πρωτη σου αγορα απο εξωτερικο και αγχωνεσαι  ;D και απο ευρωπη μια χαρα κιολας που δεν μπλεκεις με τελωλεια  ;D εκει να δεις.2 μηνες εκανε εμενα απο αμερικη.και απο dv24 3 εβδομαδες.

ο θωμας σε εμενα εκανε μια μιση εβδομαδα, αλλα πρωτοχρονιατικες μερες.

παντως ειναι στα πιο αξιοπιστα μαγαζια.
Ε εντάξει είναι 2 μηνάκια από αμέρικα..Εμένα χτες ηρθε ο bugera v22 από Γερμανία (από Musicstore)... εντάξει δεν άργησε πολύ...98 μέρες έκανε μόνο

(Μην αγχώνεσαι KORMAN709, θα έρθει η κιθάρα σου, εμένα άργησε πολύ επειδή ήταν on backorder απλά όπως βλέπεις, υπάρχουν και χειρότερα  ;D)

Βέβαια εμένα ήταν on backorder αλλά έδινε ως ημερομηνία παράδοσης τέλη γενάρη (20 μέρες απ΄όταν τον παράγγειλα δηλαδή) αφού τελικά ήρθε πάλι καλά 

Lord_Goumis είπε:
Εμένα χτες ηρθε ο bugera v22 από Γερμανία (από Musicstore)...
Γιάννη μεγειά!

(Είσαι άξιος συγχαρητηρίων για την υπομονή σου...)

S9F είπε:
Γιάννη μεγειά!

(Είσαι άξιος συγχαρητηρίων για την υπομονή σου...)
Ευχαριστώ Σάββα...  :)

H πλάκα είναι ότι η υπομονή μου ακομα δεν τελείωσε  καθώς όπως ξέρεις δεν είμαι στη ρόδο και θα αργήσω ακόμα να πάω μέχρι να τελειωσω κάποιες εκκρεμότητες....οπότε θα περιμενω ακόμα κανα μήνα  ;D (Είχα προγραμματίσει το ταξίδι αλλά που να φανταστώ ότι θα ερχόταν απρίλη)

Aπλά θέλω να πω στον korman709 ότι υπάρχουν και χειρότερα.... ;D

δεν αργησε το musicstore

το backorder αλλάζει συνεχεια αν παρατηρησεις.

εχω τσεκαρει κατι monitors πριν μια εβδομαδα backorder 2/5.... και σημερα ειναι  28/5

yannis37 είπε:
δεν αργησε το musicstore

το backorder αλλάζει συνεχεια αν παρατηρησεις.

εχω τσεκαρει κατι monitors πριν μια εβδομαδα backorder 2/5.... και σημερα ειναι  28/5
Ακριβώς, και αυτό είναι η ''αδικία''.

Αλλά, όπως και να το κάνουμε, αλλο να αλλάζει για 10-20 μέρες (πριν ένα μήνα έλεγε 1/4 και μετά έγινε 8/4) και άλλο απο 20/1 να το κάνει 1/4...

(Αν ήξερα εξαρχής ότι θα αργούσε τόσο θα τον έπαιρνα από αλλού...)

περιμενω ενα πακετο απο το συγκεκριμενο καταστημα,επικοινωνησα μαζι τους και μου ειπαν οτι για 4 μερες στο tracking θα εχει την ενδειξη πως βρισκεται στο δρομο,περασαν ομως 5 μερες και δεν εχω λαβει ακομα το πακετο μου και δεν εχει φτασει καν στην ελλαδα...με ποιον τροπο στελνουν τα πακετα ?αεροπορικως η οδικως?εχει κανεις αναλογη εμπειρια?..αρχιζω και ανησυχω.

Αρχηγε κουλαρε,ΠΑΣΧΑ εχουμε,πηζουν τα ταχυδρομεια & τα τελωνεια απο τα δεματα...η παραγγελια σου θα ερθει...ΠΟΤΕ στην ιστορια του Thomann δεν χαθηκε παραγγελια.  

Οδικως και αεροπορικως (αναλογα με το μεγεθος) τα στελνουν.

περασαν ομως 5 μερες
ε,καλα οχι και σε 5 μερες να σου ερθει πακετο απο Γερμανια, συνηθως κανει 8-10 ημερες να ερθει τωρα που ειναι Πασχα θα το κανεις 15.

Στις 6 μέρες να ακυρώσεις την παραγγελία και να τους δώσεις να καταλάβουν ότι ούτε κορόϊδα είμαστε ούτε ανεχόμαστε ημίμετρα και καθυστερήσεις.

Του Έλληνος ο τράχηλος, Ζυγό δεν τον σηκώνει.

Από την άλλη δεν έχει πρόβλημα με Κριους, Λέοντες, Παρθένους .......

οποτε οι 4 εως 6 ημερες που λενε απο το thomann στην πραγματικοτητα δεν ισχυει,τουλαχιστον για την Ελλαδα...γαιδουρινη υπομονη λοιπον πρεπει να εχει κανεις...

οι 4 εως 6 ημερες που λενε απο το thomann στην πραγματικοτητα δεν ισχυει
εχεις δικιο,ειναι απαραδεκτοι που δεν στα στελνουν με

f16.jpg

ΑΤΙΜΕ Θωμα το εσκασες το παιδι...

εμ τι τα εχουμε τα ρημαδιασμενα τα 'ροπλανα....ενα προσωπικο jet δε θα με χαλουσε...:P

τεσπα,ελλαδα ειναι το πακετο μου μολις το κοιταξα...να δω ποτε θα το παραλαβω τωρα...εν τω μεταξυ για λιγο φανηκε το GR στο track και μετα εξαφανιστηκε...λες να πηγε πουθενα αλλου?:P

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back