- Πόντοι
- 36
Στο αρχικό ποστ είχε γράψει το εξής: "δεν ξερω αν στα λιγα watt παιζει κατι τετοιο αλλα εχω εναν 65 combo στο δωμ. και δεν τον εχω βαλει ποτε πανω απο το 2"aris 17561 είπε:Oxi ρε μητσουμ... Το ειπα για να εξηγησω οτι αμα ο ανθρωπος γουσταρει να παρει ενισχυτη πολλωνε βατ ας τον παρει γιατι πατεντες υπαρχουν...
Οπότε η οποιαδήποτε πατέντα πλην του attenuator δεν θα είχε το αποτέλεσμα που θα ήθελε και το παραδέχτηκες και μόνος σου
Αυτό που έβαλα bold είναι αυτό που μπορείς να πετύχεις με το attenuator σε χαμηλές εντάσεις, με κανέναν άλλο τρόπο ή πατέντα δε μπορεί να γίνει.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΕΝΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ , ειναι μια λυση της στιγμης. Αν πετυχει πετυχε... Δεν κερδιζεις κατι φοβερο απλα μπορεις να ανοιξεις λιγο παραπανω τον ενισχυτη σου και να παιζει χαμηλοτερα... Αν περιμενεις να ακουσεις ηχητικη διαφορα απο πουσαρισμενες τελικες τοτε , αστα... Θα εχει πεσει το σπιτι...
Εγώ μιλούσα για αρκετά χαμηλές εντάσεις και τζιτζίκια...αν εσύ ακούς το ίδιο πράγμα έχοντας τον ενισχυτή σου στο 1 και το ίδιο στο 5 τότε οκ, έχεις πάρει ενισχυτάρα και respect.Παντως ο 6505+ δεν τζιτζικιζει καθολου και με 4 λαμπες...
Ώπα, κάτσε γιατί με παρεξήγησες...το "παμπόνηρος" το είπα χαριτολογώντας για να σε πειράξω, με καλή διάθεση το είπα και όχι για να σε προσβάλλω ή να σε θίξω. Eξάλλου σε συμπαθώ πάρα πολύ κι ας μη σε ξέρω από κοντά (ρώτα και το Blackie που του το είπα από κοντά χωρίς να είσαι εσύ εκεί). Το παίρνω πίσω όμως αν σε έκανε να νιώσεις άσχημα και σου ζητάω συγνώμη!!Οσο για το παμπονηρος επειδη θεωρω οτι με εθιξε προσωπικα , εξηγουμαι οτι δεν αλλαξα ποτε γνωμη ως προς το γεγονος οτι αρεσκομαι σε usa-japan-uk προιοντα και οτι δεν συμπαθω ιδιαιτερα κινα κτλ... Ως εκ τουτου ανεξαρτητα με το οποιο κινητρο της στιγμης δεν θεωρω οτι εχω αλλαξει κατι απο το βασικο χαρακτηριστιο που με διεπει στα τελευταια 2.400 μυνηματα που εχω ως χρηστης του φορουμ !!!
Και το κινητρο να μην υπηρχε το ιδιο ακριβως θα ελεγα και αν καποιος εχει αντιρηση ας ανατρεξει σε παλαιοτερα ποστ μου και ας ποσταρει , ποτε ειπα το αντιθετο...
Λες ότι πήρες τον 6505+ combo και ότι τον πούλησες αλλά δε λες γιατί τον πούλησες...τον πούλησες επειδή σώνει και καλά ήθελες τον usa, όχι επειδή σου παρουσίασε κάποιο πρόβλημα ή είχε διάφορα θέματα...Οτι μπορεις να κανεις την δουλεια σου και με εναν μπουγκερα δεν το συζηταμε... Ετοιμος ημουν να παρω... Πηρα το 6505+ κομπο , κινα...και τον πουλησα !!! Ομως δεν θα ειναι once in a life αγορα... τουλαχιστον δεν ειμαστε σε θεση επειδη ας πουμε η μπουγκερα εχει δειξει 2 χρονια καλης διαγωγης να πουμε οτι η εταιρια εγραψε ως αξιοπιστη...
Τα δειγματα της 5ετιας κινεζικων προιοντων εχουν δειξει , αναξιοπιστια , η οποια με τον καιρο εκλιπει και γυρναει σε αξιοπιστια... Δεν μπορουμε ομως να πουμε οτι τελειωσαν τα προβληματα... Σε 10 χρονια αν συνεχισουν ετσι που σιγουρα θα συνεχισουν τοτε οκ.... κι εγω θα συμφωνω... Προς το παρον ομως τωρα διανυουμε τις προσπαθειες των κινεζων να βγαλουνε ποιοτικα και αξιοπιστα προιοντα... Ας εχουμε και επιφυλαξεις...
Δε μπορείς να κρίνεις όμως έτσι αβίαστα εάν ένας ενισχυτής είναι once in a life αγορά, είτε είναι usa είτε είναι china, αν δεν τον κρατήσεις in a life...δε μπορείς να κρίνεις χωρίς καμία βάση 2 ενισχυτές, τον έναν θετικά και τον άλλον αρνητικά, είναι απλά λάθος...γιατί είναι και τα 2 μηχανήματα και τα 2 μπορεί είτε νωρίς είτε σε βάθος χρόνου να έχουν κάποιο πρόβλημα...με τη Bugera στο μόνο που μπορείς να βασιστείς είναι τα μοντέλα που ήδη κυκλοφορούν και τα οποία, πλέον, δεν έχουν κανένα πρόβλημα και έχουν μοσχοπουλήσει. Παλιότερα είχαν πολλά προβλήματα, δε μπορεί να το αρνηθεί κανείς αυτό, είναι γεγονός.
Συμφωνώ πως στις αγγελίες κυκλοφορούν διαμάντια και εξαιρετικοί ενισχυτές. Όμως, λαμπάτο high gain ενισχυτή τύπου Ironheart με όλες τις λειτουργίες και τα χαρακτηριστικά που έχει αυτός και να είναι και USA δεν βρίσκεις στις αγγελίες με 650 ευρώ, για παραπάνω λεφτά το συζητάμε...Μα το αστειο ειναι οτι δεν ειπα μην παρεις κινεζικο προιον... Ειπα το εξης απλο...
Αφου θα δωσεις ενα τοσο μεγαλο ποσο (650 ευρω ειναι μεγαλο ποσο στην εποχη μας) , γιατι δεν κοιτας στις αγγελιες οπου μπορεις να βρεις σε αυτα τα χρηματα πολυ καλυτερους ενισχυτες μτχ στην μιση τιμη , και , να μην ειναι και κινεζοι...
Δλδ αυτο που αυταποδειχτα λεμε τοσο καιρο οτι στις αγγελιες κυκλοφορουν διαμαντια στις μισες τιμες αλλαξε ξαφνικα και δεν το πηρα χαμπαρι ? Γιατι μεχρι περσι που εψαχνα εγω ενισχυτη , ετσι μου λεγατε ολοι !!!!!