- Πόντοι
- 18
ok και γω νομιζα οτι κατι πηρες εσυ στραβα.
με την γραφη γινονται αυτα.
κανενα προβλημα φιλε μ καθε κριτικη δεκτη.

με την γραφη γινονται αυτα.
κανενα προβλημα φιλε μ καθε κριτικη δεκτη.

Ποιες πεταλιέρες χρησιμοποιείς? Κοίτα να έχει ΟΚ καθαρό ή ακόμη καλύτερα ένα effects loop (fx loop) ο νέος ενισχυτής σου, θα είναι χρήσιμο για τις πεταλιέρεςlisistratos είπε:τσ=τελοςπαντων
δεν ζητησα εγριση απο το forum για αγορα ενισχυτη.
απλα επειδη δεν εχω ιδεα απο ενισχυτες επειδη παιζω με πεταλιερες ζητησα μονο οποιος ξερει και εχει ακουσει η εχει μεταλαδικη κεφαλη να μου πει αν αξιζει.αν ειχα την επιλογη να ακουσω οσους μπορω να βρω δεν 8α μπαινα στο forum
Δε χρειάζεται να τα συνδέσεις μεταξύ τους, απλά βάλε στην πρίζα και δούλεψε μόνο του το v-amp pro. Εχει έξοδο για ακουστικά μπροστά και για ενισχυτή στην πλάτη.lisistratos είπε:εχω και αυτα αλλα δεν τα εχω συνδεσει ποτε .ουτε καν ξερω τι ηχο βγαζουν:
bechringer v-amp pro και fcb 1010
δεν ειχα ποτε τα καλωδια ;D
Άφθονες εξόδους και εισόδους έχει, αλλά υστερεί σε ήχο, οπότε...Sottos είπε:Έχει κι άλλες εξόδους για fx loop και τέτοια.
Βρε ας τη συνδέσει το παιδί επάνω στον ενισχυτή του για 1η φορά και ξέρει να κρίνει και με τα δικά του αυτιά...gdevelek είπε:Άφθονες εξόδους και εισόδους έχει, αλλά υστερεί σε ήχο, οπότε...
Καταρχάς δεν ισχύει για το λαμπάτο ό,τι ισχύει και για τους solid state / τρανζίστορ ενισχυτές.lisistratos είπε:μπορω να του βαλω πανω μια καμπινα 2χ12 στα 16 ομ για να του ριξω την ενταση η 8α εχω κανα προβλημα ??? ??? ???
Sotto ο ενισχυτής έχει ειδικό knob από το οποίο μπορείς να ρυθμίσεις τα watt που βγάζει. Καλή μαγκιά...Για να πάρεις λιγότερα watt από τον ironheart, πρέπει να πάρεις attenuator! Δε γίνεται κι αλλιώς. Διαφορετικά, παίρνεις λιγότερων watt ενισχυτή εξ αρχής.
Ωραίος ρε φίλε, γιατί αν περιμένουμε να τον φέρει ο Νάκας...θα ήθελα πολύ να τον ακούσω από κοντάlisistratos είπε:sotto σωστος εισαι το διαβασα και γω αυτο που λες χθες.
ακριβοι οι ροοστατες παντως..
σε κανα μηνα 8α την εχω την κεφαλη οποτε 8α σας ενημερωσω για οσους δεν την εχουν ακουσει.επισης αν καποιος δεν μπορει να την βρει να την δοκιμασει ερχεται σπιτι μ νατην ακουσει![]()
Τελικά δε χρειάζεσαι ροοστάτη/attenuator για τον Ironheart, το έχει ενσωματωμένο!lisistratos είπε:sotto σωστος εισαι το διαβασα και γω αυτο που λες χθες.
ακριβοι οι ροοστατες παντως..
Σας το είπα εγώ...Sotto ο ενισχυτής έχει ειδικό knob από το οποίο μπορείς να ρυθμίσεις τα watt που βγάζει. Καλή μαγκιά...![]()
Κατάλαβα, θα πρέπει να σε επισκεφτώ ξανά δηλαδή ;Dblackie είπε:Παντως θα κοιταγα και σε EVH III mini μερια...
Πολυ καλυτερος κατασκευαστικα απο τον ironheart...
Πιο ακριβος ωστοσο...
Ειναι και λιγο ζορι να τον βρεις...
Εγω τον περιμενω σε 2 μηνες...
(666 μηνυμα...τη μερα που πηρε ευρωλιγκα ο γαυρος...τυχαιο?)
Δεν τον έχω ακούσει τον συγκεκριμένο, αλλά αν κρίνω από τον "μπαμπά" του θα πρέπει να είναι ενισχυτάρα. Πες μου ότι τον παρήγγειλες σε λευκό να σκάσω απ' την ζήλια μου. ;Dblackie είπε:Παντως θα κοιταγα και σε EVH III mini μερια...