- Πόντοι
- 2,368
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Με μπερδεύουν! Η Rick δεν ήταν η πρώτη εταιρία που παρήγαγε Ηλεκτρικές Κιθάρες?Most players may not know that, in 1928, Kay was the first company to start production of electric guitars in the USA.
Henry bought the company in 1928 and in the same year began producing the worlds first electric guitars and amps. Although these were introduced with much publicity, in the end as few as 200 were made. Remember this was still several years before former National executive George Beecham got together with Paul Barth and Nationals metal parts supplier Adolph Rickenbacher to create the cast aluminium 'Frying Pan' which many people have wrongly credited with being the first production electric guitar. It was released to the public in 1932 and later that year a small number of Spanish flat tops also appeared with 'Electro' pickups.
οχι απλως καλα...ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ απο τις original ειναι ...γιατί γίνεται ΠΟΛΥ καλα
Τις έχω δει! Απλά αγόρασα την H44 - reissue της Εastwood... Οπως και το reissue της Barney Kessel, δηλαδη την Airline Tuxedo...Superfunk είπε:
Δε μπορώ να καταλάβω γιατί σου φαίνεται αυτό...elavd είπε:Εμένα γιατί αυτή η κιθάρα μου φαίνεται σαν ένα μπαστάρδεμα gibsondannotele?
(έγχορδο)Superfunk είπε:Εδω τωρα γινεται το μπερδεμα της αρκουδας ο Rickenbacker σιγουρα ηταν ο εφευρετης του frying pan lap steel το οποιο ηταν το πρωτο ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ οργανο
Ακριβώς για το λόγο που σου λέει ο Matawan! Γιατί δεν έχεις αντιληφθεί καθόλου τι πραγματικό ΔΙΑΜΑΝΤΙ είναι αυτή η κιθάρα-sleeper, όσο κι αν σας τα έχουμε πρήξει για τις Eastwood γενικότερα, και για την Tuxedo ειδικότερα.Εμένα γιατί αυτή η κιθάρα μου φαίνεται σαν ένα μπαστάρδεμα gibsondannotele?
Και πολυ καλα εκανες και τις αγορασες μια και απο οτι φαινεται εισαι αντρας με...ΚΑΛΟ γουστο!matawan είπε:Τις έχω δει! Απλά αγόρασα την H44 - reissue της Εastwood... Οπως και το reissue της Barney Kessel, δηλαδη την Airline Tuxedo...
Μεγάλος μπελάς...ΠΟΛΥ μεγάλος...
Με δυσκολία θα αντισταθώ, αν τα καταφέρω τελικα...
Αυτο Headstock, απλα δεν υπάρχει...