Κατρακύλα με την Keela: ΚΑΨΙΜΟ με Emvoice (Αυστηρώς ακατάλληλο δια σοβαρούς)

Καλά δεν παίζεσαι!!! Τι έφτιαξες πάλι ρε κορυφαίε!!

• Haha
Reactions: Ali Barout
Τελικά ρε παιδιά ο Αλής είναι άνθρωπος; τον έχετε γνωρίσει προσωπικά; υπάρχουν μαρτυρίες- στοιχεία ότι υφίσταται; ή  μήπως είναι δημιούργημα της AI ?  Τι μας κρύβουν......;

Για του λόγου το αληθές, αυτό συνέβη Κυριακή μεσημέρι στο όρος Κυλλήνη, όπου ο παιχταράς ανέβηκε για να συμμετάσχει στη δισκογραφία μου (soon to be) που θα υποστείτε αναπόφευκτα καποια στιγμή.

20231001_123247.jpg

Απλός, μετριόφρων και ταλέντο με βάσεις. Όχι τυχαίο.

Το δε παραπάνω τεμάχιο που σκαρφίστηκε, σε ένα κοινό θνητό θα έπαιρνε εβδομάδες δουλειάς και στο τέλος θα το έντυνε με καλλιτεχνικά φούμαρα και θα το πλάσαρε ως μεταμοντέρνο, woke έργο αν όχι στο Τρίτο, στην Καινούργιου τουλάστιχον με την ανάλογη αναγνώριση. Θαυμάζω την ικανότητα να παίζει πανηγυριώτικα και καπάκι να το γυρίζει στο γουέστερν. Πως μπορεί...

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
ΑΑΑααα, από αυτή τη γωνία φαίνεται η μπακατσώνα μου!

Τα πέρασα υπέροχα, και έπαιξα με μεγάλη χαρά. Μακάρι να είχα περισσότερο χρόνο να το επεξεργαστώ στο μυαλό μου, και να μην είχα ανέβει με το όργανο με την κολλημένη βαλβίδα που είχα να παίξω δύο τρία χρόνια!? Ελπίζω την άλλη φορά που θα χρειαστεί να έρθω με το πιο μικρό, το τσαχπίνικο, όταν με το καλό βγει από το αναρρωτήριο.

Πολύ όμορφος χώρος Γιάννη.

Δύσκολο να πιστέψεις ότι όλη αυτή η τεχνολογία βρίσκεται σε σπίτι στο χωριό.

• Ευχαριστώ
Reactions: Yameth
Για του λόγου το αληθές, αυτό συνέβη Κυριακή μεσημέρι στο όρος Κυλλήνη, όπου ο παιχταράς ανέβηκε για να συμμετάσχει στη δισκογραφία μου (soon to be) που θα υποστείτε αναπόφευκτα καποια στιγμή.

Προβολή συνημμένου 39321

Απλός, μετριόφρων και ταλέντο με βάσεις. Όχι τυχαίο.

Το δε παραπάνω τεμάχιο που σκαρφίστηκε, σε ένα κοινό θνητό θα έπαιρνε εβδομάδες δουλειάς και στο τέλος θα το έντυνε με καλλιτεχνικά φούμαρα και θα το πλάσαρε ως μεταμοντέρνο, woke έργο αν όχι στο Τρίτο, στην Καινούργιου τουλάστιχον με την ανάλογη αναγνώριση. Θαυμάζω την ικανότητα να παίζει πανηγυριώτικα και καπάκι να το γυρίζει στο γουέστερν. Πως μπορεί...
πως μιξάρεις?

Γονατιστός στο πάτωμα σαν μοναχός Σαολίν?

Ή δεν χρειάζεται λόγω της κλίσεις των ηχείων για να έχεις το sweet spot?

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα?

Εξαιρετικό το αποτέλεσμα της Keela, μου θυμίζει το vocaloid. Κάτι τέτοιο δεν είναι? (πιο εξελιγμένο φαντάζομαι)  γιατί δεν είμαι εύκαιρος να ψάξω.

Το θέμα είναι να γράφεις και να δέχεται το input από clavie σε νότες και άλλον έλεγχο.

Γιατί το να γράφεις στο Piano roll το βαριέμαι?

• Like
Δύσκολο να πιστέψεις ότι όλη αυτή η τεχνολογία βρίσκεται σε σπίτι στο χωριό.
Το καλοριφερ εννοεις?

Εξαιρετικό το αποτέλεσμα της Keela, μου θυμίζει το vocaloid. Κάτι τέτοιο δεν είναι? (πιο εξελιγμένο φαντάζομαι)  γιατί δεν είμαι εύκαιρος να ψάξω.

Το θέμα είναι να γράφεις και να δέχεται το input από clavie σε νότες και άλλον έλεγχο.

Γιατί το να γράφεις στο Piano roll το βαριέμαι?
Ρε παιδιά μα τον θεό, δεν περίμενα ο @cos_dr να έκανε την πρώτη τεχνική ερώτηση! ΕΥΓΕ! ΕΥΓΕ! Γι' αυτό σε αγαπώ και σε ακολουθώ μεγάλε ηγέτη!

Το vocaloid 2 απ' όσο είδα έχει περισσότερο παρελθόν πίσω του, υποστήριξη περισσότερων φωνημάτων (άρα και πιθανότητες επιτυχίας σε περισσότερες γλώσσες), όμως κάνει και 250. Δεν ήθελα να μπω καν στη διαδικασία να το τσεκάρω, μήπως πάθω GAS και το ζητάω. Το Emvoice κατάλαβα ότι είναι ένα "ελαφρύ" vocaloid.

Φυσικά και δέχεται MIDI input, είτε ήδη γραμμένο σε track, είτε παιγμένο.

• Like
Reactions: cos_dr
Φυσικά και δέχεται MIDI input, είτε ήδη γραμμένο σε track, είτε παιγμένο.
I want it!

θα το ερευνήσω γιατί χρειάζομαι φωνές σλαβοβουλγάρικες γυναικείες για τις συνθέσεις μου γιατί βαριέμαι να τραβάω συγκεκριμένες φράσεις και να δουλεύω με το variphrase, θελω να λένε αυτά που θέλω εγώ σε διάφορες γλώσσες, θα δω τι υπάρχει για να ενημερωθώ και θα δω τι προοπτικές θα έχει το πρόγραμμα.

Το Vocaloid το έχω καπου θαμμένο σαν προγραμμα, παλαιότερη εκδοση αλλά δεν το δούλεψα, πολυ επιδερμικά❤️

• Like
Φαίνεται να κάνει πολύ καλά για δεύτερες φωνές, γιατι σαν πρώτη έχει κάποια ρομποτίλα αλλά όπως μας έδειξε και ο Αλης, ότι θέλεις το κάνεις με προσεκτική δουλειά. Και με 70 δολάρια καθάρισες. Πολύ καλό!

Ευχαριστώ!

Ενα λαπτοπ και ηχεία είναι με καλό μικρόφωνο και κάρτα. Μπορεί να τα έχει κάθε σπίτι παντού. Απλά είναι οι παρουσίες που το ομορφαίνουν.

Ο Σατανάς, ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ δεν αναδύθηκε τελικά από την πολιτική, ήρθε στο SOFTWARE!!!!!

κλείστε τα αυτιά σας, μην ακούτε τη φωνή του ΘΗΡΙΟΥ, METANOEITE!!!!!!!!

Ενα λαπτοπ και ηχεία είναι με καλό μικρόφωνο και κάρτα.

Τρία ζευγάρια ηχεία, μια τεράστια τηλεόραση, και ένα τάμπλετ (αν δεν κάνω λάθος), συν το μικρόφωνο, την κάρτα και το laptop.

Αλλά είναι βαλμένα πολύ ωραία.

Δίνουν στον χώρο.

αλλά όπως μας έδειξε και ο Αλης, ότι θέλεις το κάνεις με προσεκτική δουλειά. Και με 70 δολάρια καθάρισες. Πολύ καλό!
Το θέμα είναι ότι ενώ γενικά με το πρόγκραμμινγκ δεν τα πάω πολύ καλά, είναι τόσο εύληπτος ο τρόπος λειτουργίας του που δεν αργείς να λάβεις αποτέλεσμα. Δηλαδή έχω την εντύπωση ότι περισσότερο χρόνο μου παίρνει για να προγραμματίσω μια "πειστική" φράση ξεβράκωτου σόλο βιολιού παρά ένα ολόκληρο ρεφραιν στο εμβόις. Εννοείται ότι χρειάζονται πορταμέντο, διαβατικές νότες κτπ κτπ, αλλά γίνονται εύκολα. Αυτό ειναι το ατού. Πολύ εύκολο στη χρήση.

θελω να λένε αυτά που θέλω εγώ σε διάφορες γλώσσες.
Εδώ θα τα τσουγκρίσετε με την Κίλα που είναι πολύ αμερικάνα. Στο ελληνικό μέρος, του Βρασίδα ντε!, έχω γράψει στην ουσία χώρια ξεχωριστά σύμφωνα και φωνήεντα ώστε να εκμαιεύσω ήχους που δεν υπάρχουν στο λεξικό. Η εκφορά όμως δεν παύει να είναι πολύ αμερικάνικη. Αντιθέτως το βοκαλοιντ, επειδή είναι υαμάχα τζαπαν, έχει λογικά περισσότερους ήχους, περισσότερα α, ου, ε, που να μοιάζουν με τα δικά μας. Τώεα δεν ξέρω αν μπορεί να πει κι αράβικα, που έχουν 800 α και 300 ε, αλλά σίγουρα θα είναι περισσότερα του Emvoice, που είναι αυστηρά northamericano. (Η άλλη φωνή εντωμεταξύ η γυναικεία έχει αγγλική προφορά απ όσο κατάλαβα.)

• Like
Reactions: Yameth and cos_dr
Τρία ζευγάρια ηχεία, μια τεράστια τηλεόραση, και ένα τάμπλετ (αν δεν κάνω λάθος), συν το μικρόφωνο, την κάρτα και το laptop.

Αλλά είναι βαλμένα πολύ ωραία.

Δίνουν στον χώρο.
Καθε φορα που παω στο χωριο, βλεπω ο,τι gadgeτια μπορεις να φανταστεις (ειδικα απο πιτσιρικαριες). Ενταξει καρτα ηχου κ μικροφωνο δε βλεπω, αλλα οι λογοι ειναι ευνοητοι.

Μπαινεις σε κατι εξωτερικα κουζινακια κ εχουν τηλεορασεις, ταμπλετ μπλουτουθια κ δε συμμαζευεται.

Κ για θερμανση... ξυλοσομπα

Γι'αυτο ειπα πριν... το καλοριφερ εννοεις?

Και στο χωριό οθόνες και ηχεία.

Αντί να πάτε κάτω στην πλατεία

να συζητάτε για πολιτικά μέσα στα καφενεία. ?

Εγώ τα έβγαλα όλα από το χωριό,

είπα θα πηγαίνω να ηρεμώ.

Όχι synth και υπολογιστές.

θα βγαίνω μόνο στο μπαλκόνι και θα ακούω παιδικές κραυγές.

Αυτό θα κάμω εγώ και σας το λέω ΑΠΑΞ,

όταν θα βγω στη σύνταξη και πάρω το ΕΦΑΠΑΞ

χαχαχαχαχαχαχαχα?

Μα κάνε κάτι Κώστα μου

να πάρουμε τον ΑΓΙΑΞ
Να πάρουμε το πρόγραμμα για να στείλουμε τους τραγουδιστές στην ανεργία και την ανέχεια. ?

Οπως όλοι καταλάβατε,άλλη μια επίσημη κυκλοφορία του Νοιζ forum είναι πρό των πυλών.

Πές οτί είναι το single και ακολουθεί και album.

Να πάρουμε το πρόγραμμα για να στείλουμε τους τραγουδιστές στην ανεργία και την ανέχεια.
O μόνος που θα πάει στην ανεργία με αυτό το πρόγραμμα,θα είναι αυτός που το χρησιμοποιεί.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα