Τελικά ρε παιδιά ο Αλής είναι άνθρωπος; τον έχετε γνωρίσει προσωπικά; υπάρχουν μαρτυρίες- στοιχεία ότι υφίσταται; ή μήπως είναι δημιούργημα της AI ? Τι μας κρύβουν......;
πως μιξάρεις?Για του λόγου το αληθές, αυτό συνέβη Κυριακή μεσημέρι στο όρος Κυλλήνη, όπου ο παιχταράς ανέβηκε για να συμμετάσχει στη δισκογραφία μου (soon to be) που θα υποστείτε αναπόφευκτα καποια στιγμή.
Προβολή συνημμένου 39321
Απλός, μετριόφρων και ταλέντο με βάσεις. Όχι τυχαίο.
Το δε παραπάνω τεμάχιο που σκαρφίστηκε, σε ένα κοινό θνητό θα έπαιρνε εβδομάδες δουλειάς και στο τέλος θα το έντυνε με καλλιτεχνικά φούμαρα και θα το πλάσαρε ως μεταμοντέρνο, woke έργο αν όχι στο Τρίτο, στην Καινούργιου τουλάστιχον με την ανάλογη αναγνώριση. Θαυμάζω την ικανότητα να παίζει πανηγυριώτικα και καπάκι να το γυρίζει στο γουέστερν. Πως μπορεί...
Το καλοριφερ εννοεις?Δύσκολο να πιστέψεις ότι όλη αυτή η τεχνολογία βρίσκεται σε σπίτι στο χωριό.
ΑΑΑααα, από αυτή τη γωνία φαίνεται η μπακατσώνα μου!
Ρε παιδιά μα τον θεό, δεν περίμενα ο @cos_dr να έκανε την πρώτη τεχνική ερώτηση! ΕΥΓΕ! ΕΥΓΕ! Γι' αυτό σε αγαπώ και σε ακολουθώ μεγάλε ηγέτη!Εξαιρετικό το αποτέλεσμα της Keela, μου θυμίζει το vocaloid. Κάτι τέτοιο δεν είναι? (πιο εξελιγμένο φαντάζομαι) γιατί δεν είμαι εύκαιρος να ψάξω.
Το θέμα είναι να γράφεις και να δέχεται το input από clavie σε νότες και άλλον έλεγχο.
Γιατί το να γράφεις στο Piano roll το βαριέμαι?
I want it!Φυσικά και δέχεται MIDI input, είτε ήδη γραμμένο σε track, είτε παιγμένο.
Ενα λαπτοπ και ηχεία είναι με καλό μικρόφωνο και κάρτα.
Το θέμα είναι ότι ενώ γενικά με το πρόγκραμμινγκ δεν τα πάω πολύ καλά, είναι τόσο εύληπτος ο τρόπος λειτουργίας του που δεν αργείς να λάβεις αποτέλεσμα. Δηλαδή έχω την εντύπωση ότι περισσότερο χρόνο μου παίρνει για να προγραμματίσω μια "πειστική" φράση ξεβράκωτου σόλο βιολιού παρά ένα ολόκληρο ρεφραιν στο εμβόις. Εννοείται ότι χρειάζονται πορταμέντο, διαβατικές νότες κτπ κτπ, αλλά γίνονται εύκολα. Αυτό ειναι το ατού. Πολύ εύκολο στη χρήση.αλλά όπως μας έδειξε και ο Αλης, ότι θέλεις το κάνεις με προσεκτική δουλειά. Και με 70 δολάρια καθάρισες. Πολύ καλό!
Εδώ θα τα τσουγκρίσετε με την Κίλα που είναι πολύ αμερικάνα. Στο ελληνικό μέρος, του Βρασίδα ντε!, έχω γράψει στην ουσία χώρια ξεχωριστά σύμφωνα και φωνήεντα ώστε να εκμαιεύσω ήχους που δεν υπάρχουν στο λεξικό. Η εκφορά όμως δεν παύει να είναι πολύ αμερικάνικη. Αντιθέτως το βοκαλοιντ, επειδή είναι υαμάχα τζαπαν, έχει λογικά περισσότερους ήχους, περισσότερα α, ου, ε, που να μοιάζουν με τα δικά μας. Τώεα δεν ξέρω αν μπορεί να πει κι αράβικα, που έχουν 800 α και 300 ε, αλλά σίγουρα θα είναι περισσότερα του Emvoice, που είναι αυστηρά northamericano. (Η άλλη φωνή εντωμεταξύ η γυναικεία έχει αγγλική προφορά απ όσο κατάλαβα.)θελω να λένε αυτά που θέλω εγώ σε διάφορες γλώσσες.
Καθε φορα που παω στο χωριο, βλεπω ο,τι gadgeτια μπορεις να φανταστεις (ειδικα απο πιτσιρικαριες). Ενταξει καρτα ηχου κ μικροφωνο δε βλεπω, αλλα οι λογοι ειναι ευνοητοι.Τρία ζευγάρια ηχεία, μια τεράστια τηλεόραση, και ένα τάμπλετ (αν δεν κάνω λάθος), συν το μικρόφωνο, την κάρτα και το laptop.
Αλλά είναι βαλμένα πολύ ωραία.
Δίνουν στον χώρο.
Γι'αυτο ειπα πριν... το καλοριφερ εννοεις?
Αυτό θα κάμω εγώ και σας το λέω ΑΠΑΞ,
όταν θα βγω στη σύνταξη και πάρω το ΕΦΑΠΑΞ
Να πάρουμε το πρόγραμμα για να στείλουμε τους τραγουδιστές στην ανεργία και την ανέχεια. ?Μα κάνε κάτι Κώστα μου
να πάρουμε τον ΑΓΙΑΞ
O μόνος που θα πάει στην ανεργία με αυτό το πρόγραμμα,θα είναι αυτός που το χρησιμοποιεί.Να πάρουμε το πρόγραμμα για να στείλουμε τους τραγουδιστές στην ανεργία και την ανέχεια.