Κατρακύλα με την Keela: ΚΑΨΙΜΟ με Emvoice (Αυστηρώς ακατάλληλο δια σοβαρούς)

F41wELPXYAAeBs9 (1) - Copy.jpg

Κυρ Αλή μου, φτιάξε κι άλλο, με την αντρικιά φωνή, να πέσουν τα τσιμέντα.

• Haha
Reactions: Ali Barout
  • Haha
Reactions: fusiongtr
Μη του λες τετοια, θα αγορασει κ την αντρικια... Ειναι τρελος

Εδώ αγόρασε την ακριβή γυναικεία, δεν θα αγοράσει την αντρικιά που είναι πιο φτηνή?

Αλλά όπως την άκουσα την αντρικιά, λίγο φλούφλης μου φαίνεται ο τραγουδιάρης.

Χάθηκε να φτιάχνανε κανένα Βασίλη Καρρά ασούμε?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Η Κίλα τα λέει βαρβάτα.

Η Κίλα όμως είναι ακριβή ασούμε.

Γιατί δηλαδής?

Τι παραπάνω κόλπα κάνει από την άλλη που είναι φτηνότερη?

Εδώ αγόρασε την ακριβή γυναικεία,

Η Κίλα τα λέει βαρβάτα.
Εδω επιασε τη Τζενουλα την Κατσιγιαννη με θαυμαστη ακριβεια.

Μονο η γλωσσα της ξεφυγε.

Χαλαλι τα φραγκοδιφραγκα

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Τι παραπάνω κόλπα κάνει από την άλλη που είναι φτηνότερη?
Η φθηνότερη είναι άβγαλτο κοριτσάκι, τα λέει ψιθυριστά. Είναι για καμια γουανοουτσάμπα, κανα κορκοβάντο, κανα αϊγουνναμπιλαβντμπαϊγιου, τέτοια. Δεν έχει τσαγανό. Γι' αυτό και την έχουν ρίξει στα μεροκάματα.

Χαλαλι τα φραγκοδιφραγκα
Βασίλη, με πήγε επιθεώρηση η γυναίκα. Δεν έφυγε ένα 20αρικο τουλάχιστον του καθένα; Τουλάχιστον, με μεγάλη επιείκεια. Εγώ έδωσα 80 και αυτές τις μέρες που το έφτιαχνα αυτό το έκτρωμα δεν σταμάτησα να γελάω, έχω κοντέψει να μείνω τουλάχιστον τρεις τέσσερις φορές από τα γέλια. Τα έχει βγάλει ήδη τα λεφτά του!

6 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε

Εδω επιασε τη Τζενουλα την Κατσιγιαννη με θαυμαστη ακριβεια.

Μονο η γλωσσα της ξεφυγε.

Χαλαλι τα φραγκοδιφραγκα

Μολις με ακουσανε να το εχω στη διαπασων στο ρηπητ κ μου ειπανε: "PAS KALA?"

• Haha
Χάχα πέθανα.... Θα γαμαγε στα γαλλικά... 

• Like
Κυρ Αλή μου, να σε ρωτήξω κάτι.

Άμα (λέω άμα) πας σε καμιά πανήγυρη, και σου κάνει κόνξες η τραγουδιάρα, δεν μπορείς να βγάλεις όλο το live μόνος σου με ένα πλήκτρο και ένα laptop με αυτή να τα σπρεχάρει ασούμε?

Και να πετάς και καμιά ατάκα στο ενδιάμεσο "γειά σου ρε Κίλα με την κορμάρα σου, όλα έξω τα έχεις πετάξει κορίτσι μου", και να ψάχνουνε οι λιμασμένοι από κάτω που στο διάολα είναι η κορμάρα και που την έχεις κρύψει και την κοζάρεις μόνο εσύ.

"Αααα όχι" θα λες εσύ, "άμα το θέλεις το κορίτσι θα μου τα στάξεις πρώτα".

Κονσομασιόν φάντασμα λέμε.

Άσε δηλαδή, που τόσο λιάδα που θα είναι όλοι, την άλλη μέρα θα περηφανεύονται στο χωριό, ότι την γνώρισαν από πολύ κοντά την Κίλα.

Κυρ Αλή μου, να σε ρωτήξω κάτι.

Άμα (λέω άμα) πας σε καμιά πανήγυρη, και σου κάνει κόνξες η τραγουδιάρα, δεν μπορείς να βγάλεις όλο το live μόνος σου με ένα πλήκτρο και ένα laptop με αυτή να τα σπρεχάρει ασούμε?
Ορρρρισσσσστεεεεε τώρα που μπαίνουμε στα υπαρξιακά ζητήματα. Κι ο βασίλης, μου είπε "αν κάθεσαι κάθε μέρα 10 λεπτά και βάζεις ένα κομμάτι ακόμα, στο τέλος θα έχεις ολόκληρο πρόγραμμα κανονικό."?

Είναι τόσο μεγάλο το κάψιμο που θα πρέπει να γίνω εγώ τεχνητή νοημοσύνη για να το κάνω αυτό.

Πολύ φοβάμαι ότι με έναν ολογραμματικό προβολέα γίνεται εύκολα κανονική κονσομασιόν οφθαλμοφανέστατη, εδώ ήδη κάνουν με DMX και MIDI παπάδες με τα φώτα. Ίσως και μια κούκλα βιτρίνας μέσα στο ολόγραμμα;? Γι' αυτούς τους λιωματήρηδες που θέλουν να κρέμονται αγκαλιά από τον ώμο της τραγουδίστριας και τραγουδάνε οφφ άξις (το κεφάλι κρεμασμένο πίσω λόγω στουπίασης) στο μικρόφωνό της;

Χμμμμ. Γίνεται, γίνεται, αρκεί να βρεθεί κάποιος πιο καμμένος και φιλόδοξος απο΄εμένα.

Πολύ φοβάμαι ότι με έναν ολογραμματικό προβολέα γίνεται εύκολα κανονική κονσομασιόν οφθαλμοφανέστατη, εδώ ήδη κάνουν με DMX και MIDI παπάδες με τα φώτα. Ίσως και μια κούκλα βιτρίνας μέσα στο ολόγραμμα;?

Για πανηγύρι μιλάμε βρε Αλή μου, όχι για live των U2.

Και να πετάς και καμιά ατάκα στο ενδιάμεσο "γειά σου ρε Κίλα με την κορμάρα σου, όλα έξω τα έχεις πετάξει κορίτσι μου", και να ψάχνουνε οι λιμασμένοι από κάτω που στο διάολα είναι η κορμάρα και που την έχεις κρύψει και την κοζάρεις μόνο εσύ.

"Αααα όχι" θα λες εσύ, "άμα το θέλεις το κορίτσι θα μου τα στάξεις πρώτα".

Άσε δηλαδή, που τόσο λιάδα που θα είναι όλοι, την άλλη μέρα θα περηφανεύονται στο χωριό, ότι την γνώρισαν από πολύ κοντά την Κίλα.

Και δηλαδη τι, νομιζεις οτι ειπες κατι καινουργιο;

Αυτα ολα ειναι στο εγχειριδιο των πανηγυριων αποεξαπανεκαθεν (τομος 3 σελις 277)

Και επειδη εχουν γνωση οι φυλακες, το εγχειριδιο προτεινει να υπαρχει μια κουκλα, sex doll ξερεις, αυτες τις φουσκωτες,  για να μην υπαρχει περιπτωση να γινεις αντιληπτος.

Αυτο συζηταγα τις προαλλες και με ενα φιλο μου.

"Μανο", μου ελεγε, " πηγα το προηγουμενο Σαββατο στο πανηγυρι της Αγιας Πουλχεριας στην Ανω Τραχανοπλαγια, εκει ξερεις στου Μητσου του Μπουρδουμπαση το χωριο, μεγαλη χαρη της"

-"ΟΚ", του απανταω, "και;"

-"Φιλε, εκει γαμησα μια μαγισσα" μου κανει.

- "Τι μαγισσα ρε;" τον ρωταω απορημενος;

-"Μαγισσα σου λεω, αφου εκει που της το καρφωνα κανει εναν ηχο ΦΙΟΥΙΤ και φευγει πετωντας απο το παραθυρο."

Δεν εχω λογια. Προσπαθησα για ωρα, αλλα δεν εχω λογια. Αλλα επιπεδα προσφυσης κυρ Αλη μου, αλλα. 

Δεν εχω λογια. Προσπαθησα για ωρα, αλλα δεν εχω λογια. Αλλα επιπεδα προσφυσης κυρ Αλη μου, αλλα. 
Εμμμ... κ νομιζες πως μπερδευτηκες απο το στατους μου.. Τα'λεγα εγω..

Τι να πρωτοθαυμάσω;

Το programming;

Το πανηγυριώτικο στήσιμο;

Θεϊκό!

Εκεί που διακόπτει και το τραγούδι και λέει παραγγελιά, ίσα που γύρισα να δω ποιος συγχωριανός έσκασε το μαρούλι για την παραγγελιά.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα