Κατρακύλα με την Keela: ΚΑΨΙΜΟ με Emvoice (Αυστηρώς ακατάλληλο δια σοβαρούς)

Ali Barout

Noiz addict
Πόντοι
483
Ιδιότητα
  1. Κιθάρα
Λοιπόοοοον...

Το ξέρετε αυτό το πλαγκιν το Emvoice? Όσοι δεν το ξέρετε, η λογική είναι η εξής: Έχουμε ένα πλαγκιν, που ανοίγει ένα πιάνο ρολλ στο δικό του UI. Γράφουμε τις νοτίτσες μας, γράφουμε και τους στίχους μας σε κάθε νοτίτσα, κι αυτός ο δαίμονας λέει το τραγουδάει. Πολύ ενδιαφέρον σκέφτηκα, ας το δούμε. Δίνουν ντεμο, που μπορούν να δοκιμαστούν οι 4 φωνές που έχει το πλαγκ (2 γυναικείες, μια αντρική κι ένα αντρικό βοκόντερ) αλλά σε έκταση μιας πέμπτης μόνο.

Μετά από κάποιες πρώτες δοκιμές αγόρασα την Keela. Η Κίλα λοιπόν, καλό κορίτσι, αλλά μιλάει μόνο αμερικάνικα, δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε. Και σκεφτόμουν πώς θα μπορούσα να δοκιμάσω, πέραν των ευκόλως εννοούμενων, απλών εφαρμογών, να ψάξω τα όριά της. Να τη δυσκολέψω. Να δω τι πουλιά πιάνει, πόση ευελιξία έχει στη φωνή. Και προσπαθούσα να σκεφτώ, ποιο είναι το Ανώτατο Μέτρο της τραγουδιστικής τεχνικής; ο μαγεμένος αυλός; αγγούρια. Κάποιο στανταρ της μπιλυ χολιντει; π@π@ρια. 

Ποια να είναι η Λυδία Λίθος της τραγουδιστικής τεχνικής σκεφτόμουν ξύνοντας το αραιό μου μούσι, κι εκείνη την ώρα από κάπου έπαιξε Φιλιώ Πυργάκη. Κι αμέσως μειδίασα και σκέφτηκα: "Μα φυσικά, το ελληνικό πανηγύρι."

Ευθύς αμέσως έπιασα να μεταφράσω πρόχειρα δύο τρία τραγουδάκια στην Κίλα - πρόθυμο κορίτσι είπαμε - και την αμόλησα απάνω στο πάλκο, που ήταν πάνω σε καφάσια μπύρες, που ήταν πάνω στο λασπωμένο χώμα.

Το αποτέλεσμα είναι αυτό:

project x 96kbps.mp3

Προσοχή: Η Albaroud ΕΟΕ δεν φέρει καμία ευθύνη για αισθήματα ενδεχόμενου θυμού του ακροατή, για ενδεχόμενη ζάλη, δυσφορία και γενική κατάπτωση που θα επιφέρει η ακρόαση του ανωτέρω προϊόντος. Ο ακροατής αναλαμβάνει την ευθύνη της ακρόασης, κι ουδεμία επανόρθωση μπορεί να απαιτηθεί από την Albaroud Εταιρία Ουδεμίας Ευθύνης.

Καλό κουράγιο.

Attachments

Τανταααααααννννν

Να'το...

Εγινε....

Η βομβα εσκασε κ το τοπιο του νοιζ δε θα ειναι ποτε ξανα το ιδιο...

Τι να πω εγω τωρα?

Οτι ειναι ο,τι καλυτερο εχει ανεβει ποτε? Σελφεξπλανατορη....

Ευχαριστουμε Γιωργη

Εισαι ΤΙΤΑΝΑΣ

Νομιζα πως ηξερα πως θα αντιδρασω..

Αλλα αλλο να το ακους απο κινητο κ αλλο απο καλα ηχεια..

ΤΕ-ΛΕΙ-Ο-ΤΗ-ΤΑ!!!!

• Haha
Reactions: Ali Barout
Καλα ρε πληρωσες και λεφτα?

Για μια 5η εκταση?

Μονο μην το ψωνισει κι ο κος.

Την ψωνισαμε!

• Συμφωνώ
Reactions: cos_dr
Πώς μου την φτιάχνεις την μέρα κυρ Αλή μου ....

Πάω να φέρω σφούγγαρο να μαζέψω τα δάκρυα απ' τα πατώματα πριν έρθει η μάνα μου απ' την θάλασσα, και νομίζει ότι τρύπησε ο θερμοσίφωνας.

Είναι Ε Π Ο Σ.

Θέλω τους στίχους, γιατί εκτός τα του Βρασίδα, τα άλλα δεν τα 'πιασα.

Δώσε ρε φίλε, να πάνε κάτου τα φαρμάκια.

Για μια 5η εκταση?
Όχι, η 5η έκταση είναι τζάμπα. Οι 2,5 (περίπου) οκτάβες είναι "σαμπλαρισμένες" κανονικά, και πέραν αυτής της έκτασης απλά "ανασυνθέτει" ήχους. Δηλαδή και 4 οκτάβες αν θες χρησιμοποιείς.

Πάντως μετά από αυτό, αν/όταν γίνει η επανάσταση των μηχανωνε, θα είσαι ή ο πρώτος που θα σώσουν ή ο πρώτος που θα εξοντώσουν....

• Συμφωνώ
Δεύτερη φορά σε λίγες μέρες που δίνεις εικόνα με την τέχνη.

Η προηγούμενη ήταν με τς υποψήφιοι...

Καφενείο σε χωρίο στο Kentucky, Κυριακή, 10 το πρωί μετά την εκκλησία που δεν έχει και ανθρακωρυχείο και οι σούβλες γυρνάν με 4000rpm.

Δώσεεεεεε....

Φοβερο!

Συγχαρητηρια προσλαμβάνεσαι...εεεε, προσλαμβάνεται...εεεε...anyway, κατάλαβες...

• Haha
Τελικά ρε παιδιά ο Αλής είναι άνθρωπος; τον έχετε γνωρίσει προσωπικά; υπάρχουν μαρτυρίες- στοιχεία ότι υφίσταται; ή  μήπως είναι δημιούργημα της AI ?  Τι μας κρύβουν......;

Θέλω τους στίχους, γιατί εκτός τα του Βρασίδα, τα άλλα δεν τα 'πιασα.
Ωχ. Πάμε τρανσκριπτ:

Shortie, farmgirl on the ridge

she srpeads the musk onto her switch* (βλέπε hair switch)

she spreads the musk onto her switch

Hey shortie, farmgirl on the ridge.

**Κονσομασιόν**

Heeeey !Long live Nebraska!

Johnny! Tina! There's a table right here, love

Check out her do, check out her do

All dyed in a pitch black hue

All dyed in a pitch black hue

Check out her do, check out her do

-

Rain caught me on the road

Found your gate open wide

Saw you standing at your window

Pushed the door and got inside

**Κονσομασιόν**

Hey! Mayor!

Outside's raining, 's cold as hell

Let me stay for a spell.

Let me stay for a spell

outside's raining, cold as hell.

**Wait. A request.**

There's forty boats in the bayou

but Johnny insists there's forty two δις

He calculates them, sitting tight

Comes up with forty two alright δις

...nevertheless...

There's forty boats in the bayou

but Johnny insists there's forty two.

**And now, I'm gonna sing a greek song, for my beloved ΒΡΑΣΙΔΑΣ. This one's for you pretty boy. A one, a two, a one two three hey**

Λάθος έκανες Βρασίδα

που για με δε νοιάστηκες

Είμαι πρώτη τραγουδιάρα

μόνος δρεπανιάστηκες

Α Βρασίδα, α Βρασίδα

μ' έκαψες όταν σε είδα

Α Βρασίδα, α Βρασίδα

τώρα και στην Κωπαΐδα

Αααααα, Βρααααα

Σίιιδα μου καλέ

Αααααα, Βρααααα

Σίιιιδα πες το ναι. Ρεφραίν

**Σάπιο σάζι συνθ**

Ρεφραίν βαμπ τιλ φέιντ άουτ

Πάντως μετά από αυτό, αν/όταν γίνει η επανάσταση των μηχανωνε, θα είσαι ή ο πρώτος που θα σώσουν ή ο πρώτος που θα εξοντώσουν....
Βασίλη, εγώ θα το πουλήσω ακριβά το τομάρι μου. Αν θέλει η ΑΙ να με αντικαταστήσει, πρώτα θα περάσει στα χέρια μου τα πάνδεινα. Και μετά ας με αντικαταστήσει.

Καφενείο σε χωρίο στο Kentucky, Κυριακή, 10 το πρωί μετά την εκκλησία που δεν έχει και ανθρακωρυχείο και οι σούβλες γυρνάν με 4000rpm.

Γουρνοπούλα στο Κεντάκυ

Στην σκηνή η Φιλιώ Πυργάκη

Ρίμα λέμε.

Τελικά ρε παιδιά ο Αλής είναι άνθρωπος; τον έχετε γνωρίσει προσωπικά; υπάρχουν μαρτυρίες- στοιχεία ότι υφίσταται; ή  μήπως είναι δημιούργημα της AI ?  Τι μας κρύβουν......;
Τα τελευταία 20 χρόνια που τον ξέρω, ναι.

Πιο πριν τι να σου πω;

Μου κόπηκε ο ίντερνετς όταν το έγραφα, και όταν ήρθε το "ξαναπήρε" και βγήκε δύο φορές.

Να σβηστεί παρακαλώ.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα