- Μηνύματα
- 3,563
- Πόντοι
- 338
Το αμυγδαλέλαιο είναι περισσότερο για καρυδιές και ταστιέρες με πιο μεγάλους και ανοιχτυούς πόρους, καθότι είναι πιο παχύ.
Για τον καθαρισμό θα σου προτείνω να καθαρίσεις την ταστιέρα με ένα σφουγγαράκι-γυαλλόχαρτο πολύ ψιλό (το πιο ψιλό) και μετά απλά να του βάλεις lemon-oil.
Το ζιπέλαιο που αναφέρθηκε, μάλλον θα κάνει δουλειά εξίσου καλά, αλλά δεν το εμπιστεύομαι στα οργανάκια μου. (ευλεκτα χημικά.... ??? )
Για τον καθαρισμό θα σου προτείνω να καθαρίσεις την ταστιέρα με ένα σφουγγαράκι-γυαλλόχαρτο πολύ ψιλό (το πιο ψιλό) και μετά απλά να του βάλεις lemon-oil.
Το ζιπέλαιο που αναφέρθηκε, μάλλον θα κάνει δουλειά εξίσου καλά, αλλά δεν το εμπιστεύομαι στα οργανάκια μου. (ευλεκτα χημικά.... ??? )