Κατασκευη "SF" superstrat

Μιλάμε για το πιο "ζημιάρικο" εργαλείο που εχω δει....

Χίλια μπράβο στον μάστορα, χαραμίζεται τέτοιο ταλέντο, γούστο και μεράκι στο Ελλάντα.

Jackson/Ibanez Custom Shop my ass ... ;)

P.S Με τέτοια εμφάνιση, ούτε που με ενδιαφέρει το πως ακούγεται  ;D

Το Quilt βγήκε φανταστικότατο. Τα συγχαρητήρια μου για την εκπληκτική κατασκευή. Μπορούμε να έχουμε κάποια ζουμ στο natural binding;

Σαν τυχερός κάτοχος αυτής της κούκλας, να πω και από εδώ ένα τεράστιο ευχαριστώ στον Γιάννη, ο οποίος εκτός από τρομερός μάστορας (καλλιτέχνη τον αποκαλώ εγώ) είναι και απίστευτος χαρακτήρας! Το Σάββατο έχω κανονίσει να πεταχτώ μέχρι τη Νάουσα και να την αγκαλιάσω για πρώτη φορά.. Η συγκίνηση είναι μεγάλη πραγματικά! Chris gti συμφωνώ μαζί σου για ένα ακόμη λόγο. Ήταν τέτοια η αγάπη και το μεράκι του Γιάννη πάνω σε αυτό το όργανο, που για μένα δεν υπάρχει περίπτωση να παίζει άσχημα! Η μισή ενέργεια του κατασκευαστή να πέρασε στο όργανο φτάνει! Το Σάββατο θα την έχω, μέσα στην εβδομάδα θα μαθαίνουμε ο ένας τον άλλο, το επόμενο ΣΚ, μαζί με τον Γιάννη θα βρισκόμαστε στην έκθεση οργανοποιίας στην Αθήνα, οπότε από τα τέλη του μήνα αυτού, με τις αρχές του επόμενου επιφυλάσσομαι για ακουστικά και οπτικά ντοκουμέντα!

Γιάννη και πάλι ευχαριστώ φίλε!

Ζαλιστηκα  :D :D :D

Γιαννη.......no comment...... Ανετα θα μπορουσες να ησουν luthier σε μεγαλες εταιριες και να σου περναν και τσιμπουκια για ενα τετοιο οργανο  :D

ΜΠΡΑΒΟ...

@Stavros_F . Θα με αφησεις να την περιεργαστω στην εκθεση ε ?  :D :D :D ;)

messalion είπε:
Ζαλιστηκα  :D :D :D

Γιαννη.......no comment...... Ανετα θα μπορουσες να ησουν luthier σε μεγαλες εταιριες και να σου περναν και τσιμπουκια για ενα τετοιο οργανο  :D

ΜΠΡΑΒΟ...

@Stavros_F . Θα με αφησεις να την περιεργαστω στην εκθεση ε ?  :D :D :D ;)
Αχααα! Φυσικά! Μακάρι να έχει τπτ ενισχυτές ή κανα AxeFx (χεχεχεχε!) για τη δοκιμή. ;)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Παιδια ευχαριστω παρα πολυ για τα ενθαρρυντικα σχολια, δεν εχω λογια! Οι ατελειες φυσικα ειναι απειρες και οι φωτογραφιες παντοτε ωραιοποιουν τα πραγματα.

@GabrielM προτιμησα laminate neck γιατι τα quartersawn κομματια απο τα οποια γινεται συνηθως ενα one-piece ειναι δυσευρετα, ενω μπορει κανεις να εχει ευκολα προσβαση σε plain sawn.

@RayDTutto Αυτη ειναι μια που ειναι ολοφανερο οτι δεν βγηκε καθαρο, οπως ειχα πει σε προηγουμενο post

SAM_2052.jpg

@Stavros_F, Σταυρο κατσε πρωτα να τη δοκιμασεις, μην εχεις μεγαλες προσδοκιες για να μην ειναι μεγαλη και η απογοητευση  ;D

Χαλια μαυρα. Πεταξε την στα σκουπιδια μου. Οταν θες πες μου να σου στειλω με pm τα στοιχεια μου.

Pro, pro, pro .....

Δεν βλέπω πρόβλημα εδώ. Πώς εννοείς ότι δεν βγήκε καθαρό; Στο μπλε;

Ναι στο μπλε ειναι το προβλημα! Απο τους πολλους πειραματισμους με τη βαφη, οπως ειπε καποιος φιλος μερικες σελιδες πριν, μαλλον το maple "ρουφηξε" σε αρκετο βαθος χρωμα.

Kαι οταν χρειαστηκε να τριψω περιμετρικα για να δημιουργηθει το faux binding, δεν αφηνε με τιποτε "καθαρη" γραμμη!

Αααα οκ... Βάλε καμιά photo να φαίνεται καλύτερα όταν μπορέσεις.

Απέραντο Γαλάζιο :D

Μπράβο ρε Γιάννη μάστορα, τύφλα νάχουν οι customo κιθάρες των εταιρειών :D

Καί κουκλάρα είναι και τέλεια θα παίζει γιατί μέσα της έχει μεράκι και πολύ δουλειά!

Κι αν δεν πέτυχε το binding θα πετύχει στην επόμενη όταν θα βρούμε καλύτερα μονωτικά να μη περνάει το χρώμα απο κάτω ;D

Καλοπαιχτη, ενισχυτή θάχουμε στην έκθεση fender.

βλεπω σε μια φωτο το μπρατσο υπερτουμπανο ή απλα φαινεται ετσι?

κατα τ'αλλα....απλα σαλια.....!

noe13 είπε:
βλεπω σε μια φωτο το μπρατσο υπερτουμπανο ή απλα φαινεται ετσι?

κατα τ'αλλα....απλα σαλια.....!
Φίλε Noe13 τα specs του μπράτσου είναι ίδια με τα specs της Eric Johnson Stratocaster :P

Παχύ.. πολύ παχύ πράγμα!

Καλά τι να πει κανείς τα είπαν όλα τα παιδιά!

Υψηλό επίπεδο!! Το σωστό φινίρισμα δίνει τελικά άλλη αίγλη στο όργανο!!

Θα σου στείλω πμ με απορίες...

ΞΑΝΑ Μπράβο και να την χαίρεται ο SF!!

ΥΓ (Κρίμα που δεν θα μπορέσω για Αθήνα) ... ευελπιστώ του χρόνου ή σε καμιά συνάντηση Β.Ελλάδα...

Stavros_F είπε:
Φίλε Noe13 τα specs του μπράτσου είναι ίδια με τα specs της Eric Johnson Stratocaster :P

Παχύ.. πολύ παχύ πράγμα!
εμενα ειναι το αγαπημενο μου,απλα μου φανηκε περιεργο για αυτη τη κιθαρα...μπραβο ομως εχεις γουστο!!!!
να ξερεις oτι σε ζηλευουμε σχεδον οσο τον Brad Pitt!

Νασο καλα που εισαι και εσυ γιατι δεν βλεπω να φερνει αλλος ενισχυτη!

Να συμπληρωσω οτι το προφιλ του μπρατσου ειναι οπως ειπε ο Σταυρος απο Eric Johnson, ελα ομως που δεν εχω πιασει ποτε μου τετοιο μπρατσο και το εκανα απο περιγραφες που διαβαζω στο net.  ;D Πιθανοτερο ειναι να εχει specs Johnson & Johnson  ;D

immortalx είπε:
Νασο καλα που εισαι και εσυ γιατι δεν βλεπω να φερνει αλλος ενισχυτη!
Τι ενισχυτη θελετε να φερω και εγω τιποτα  :) :) :)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back