Όντως, είναι αρκετά δύσκολη αποστολή να επιτύχεις ικανοποιητική απομόνωνση ανάμεσα σε 2 δωμάτια προβών που βρίσκοντε το ένα δίπλα στο άλλο.....Baphomet είπε:Τα αρκετά παράθυρα που υπάρχουν αυτή την στιγμή πρέπει προφανως να αντικασταθούν με ηχομονωτικά και πρέπει να γίνουν αρκετά εσωτερικά χωρίσματα, πάτωμα και ψευδοροφές. 2 στούντιο (προβάδικα) αναγκαστικά θα επικοινωνούν με μεσοτοιχία και φαντάζομαι πως το πιο δυσκολο πράγμα θα είναι να καταφέρουμε να μην ενοχλεί το ένα το άλλο όταν υπάρχουν ταυτόχρονες πρόβες. Σε τι λύσεις εσωτερικής τοιχοποιιας πρεπει να κινηθώ και σε τι εξωτερικά (ποδιές κάτω από τα τζάμια και εξωτερικοί τοίχοι)?
Κατ'αρχάς θα πρέπει να διαπιστώσεις αν ΜΠΟΡΕΙΣ να φτιάξεις ένα σωστό πλωτό πάτωμα στην συγκεκριμένη οικοδομή....αν δηλαδή αυτές οι παρεμβάσεις δεν επηρεάζουν την στατικότητα της κατασκευής και αυτό μπορεί να στο πει μόνο κάποιος πολιτικός μηχανικός.Είναι η δημιουργία πλωτού πατώματος απαραίτητη στην περίπτωση μου? Με το να φτιάξουμε decks για μπάσο και τύμπανα θα γλιτώσουμε το πλωτό πάτωμα?
Σε αυτα τα τετραγωνικα που ανεφερες λογικα θελεις να φτιαξεις ενα μικρο θαλαμο με κοστος υλικων 5000 ευρωrigas25 είπε:Ο χωρος απο την στιγμή που θα μπαινει καποιος να ηχογραφεί θελω να κλείνει.
Δηλαδή πρέπει να μονόσω την συρόμενη πόρτα για αρχή κάπως ώστε όταν μπαίνει ο άλλος μέσα να κλείνει και τα πάνελ... Έτσι το εχω σκεφτεί.Βέβαια αφού έχω βρει την λύση να με βλέπει να με ακούει και εγώ το ίδιο με αυτόν,μέσω κάμερας ασύρματης με μικρόφωνο ενσωματομένο δυστυχώς διοτι δεν θα μπορω να γκρεμισω τον τοίχο για να εχω παράθυρο αναμεσα.
ρε Ρίγα αν ψαξεις λίγο στο φορουμ θα δεις οτι η ηχομωνοση και η ακουστικη περα απο το οτι δεν ειναι ευκολη δουλεια και επισης δεν ειναι και φτηνη δουλεια...rigas25 είπε:Εγω 5000 ευρώ και λεφτά να εβγαζα απο αυτό δεν θα τα έδινα.Γιατί το θέμα είναι να έχεις οσο το δυνατον καλό αποτέλεσμα με αυτά που έχεις και με αυτά που μπορείς να διαθέσεις.
Ευχαριστώ πολύ πάντως