το ΚΥΡΙΟΣ με ΚΕΦΑΛΑΙΑ το χρησιμοποιησα για να τονισω οτι ο ιδιοκτητης της εταιρίας ειναι όντως κύριος όχι Ο ΚΥΡΙΟΣ για τους θρησκευόμενους.mr_davidoff είπε:μπυρο ο Θεος θα σου φτιαξει το στουντιο ?
Καλημέρα παιδιά,beeros05 είπε:ναι Βαγγελη μου 15 χηνες μου ζητησε μια απο τις καλυτερες εταιριες λες και ειμαι επιχειρηματιας!
και του λεω ρε φιλε εγω ενας ιδιωτης ειμαι τι μου ζητας τοσα λεφτα...?
Τέσπα...θα επενδυσω σε εξαερισμο κλιματισμο εννοειται!
Ενα ονειρο θα το κανω πραγματικότητα!!! Δε μπορειτε να φανταστειτε πως ειμαι τωρα...! τρεμω απο τη χαρα μου...νιωθω σα 5χρονο και γουσταρω!
Ενα απλο πλωτο δωματιο θα κανω χωρις παραθυρα...δε χρειαζονται ουτως η αλλιως υπογειο ειναι!
Ακουσεκει 15.000! ΟΥΣΤ!!!
Περικλη μου εχεις ''ξεχασει'' ενα σημαντικότατο θέμαpericles είπε:Ρε Σπυρο προς θεου μην χαλας χρονο και φαια ουσια ΑΠΛΑ ελα να δεις το δικο μου και θα αποφασισεις σε 5 λεπτα .Ακομα και αυτα τα λαμινατε ,ισοματ κλπ δεν χρειαζονται γιατι εισαι σε ΥΠΟΓΕΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΑΒΑΝΤΑΖ.Οπως λεει και ο Βαγγελης με 1000 ευρω εχεις και εξαερισμο (οχι κλιματισμο να εξηγουμεθα) .Ολα μαζι τα εξοδα δεν θα πανε παραπανω ,τι τους κουβαλας τους ανθρωπους των εταιρειων αυτοι ειναι επαγγελματιες και θελουν να παρουν δουλεια (και λογω κρισης κοπανανε λιγο παραπανω για να βγαλουν τα σπασμενα ) .Ας μην τους κατηγορουμε παιδια η κατασταση ειναι :'' Ο σωζων εαυτω σωθητω '' οποτε μαζεψου και ''follow me '' χωρις εξοδα ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΕΛΑΛΗΣΑ ΑΠΑΞ.
μπορείς να μου πεις με pm σε ποια εταιρία αναφέρεσαι?Πριν από 2 χρόνια βρέθηκα σε 2 διαφορετικά "δωμάτια" που έχει κάνει αυτή η "καλύτερη εταιρεία" ...
Λογω ΚΡΙΣΗΣ αναλαμβανω εργολαβιες με χαμηλο κοστος Σπυρο μου .Αντε αστειευομαι καλη αρχηbeeros05 είπε:Στα Jumbo εχει 10€ το κομμάτι... ;D και με σχεδια με αρκουδάκια κιόλας!
Λοιπόν, η διαφορά στο επαγγελματικό τατάμι με του jumbo είναι ότι το επαγγελματικό είναι αντιμικροβιακό κάτι το οποίο δεν σε απασχολεί αν είναι να βάλεις τύμπανα επάνω
Το στουντιο μάλλον θα το ξεκινησω τέλη Αυγούστου
thnx...βρηκα ενα μαστορα που εχει φτιάξει πολλά στουντιο και το mms στα εξαρχειαpericles είπε:Λογω ΚΡΙΣΗΣ αναλαμβανω εργολαβιες με χαμηλο κοστος Σπυρο μου .Αντε αστειευομαι καλη αρχη
και αν χρειαστης βοηθεια εδω ειμαστε .
σε παρακαλω...αφου εχω το 14x12 rack tom, μήπως μπερδευτηκες με το floor tom?chembeast είπε:Όλα καλά αλλά ανέβασε το βαθύ στο σωστό σημείο..... ;D ;D ;D
Κοιτα...καταρχην δεν εχω βρει ακόμα το στησιμο μου, αλλά η κουζινα που κολλάει? :Nordic είπε:Mπυρε πως και μπορεις και παιζεις με τα τομ στημενα σαν κουζινα?
Επισης συφωνω με chem δεν ζουμε στα 80's με 14χ12 τομ πανω στην κασσα... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D