ειναι οριακα, ακριβως κατω απο το Ζ θα ξεκινησουν οι τρυπες.Μήπως όμως το Ζ στο headstock είναι πολύ κοντά στις τρύπες που θα γίνουν για τα κλειδιά Huh? 3x3 δεν θα είναι?
ευχαριστω για τα καλα σου λογια. σου ευχομαι σε λιγο καιρο να σχολιαζουμε τις δικες σου κατασκευες.παντος πολυ ωραια πραγματα ετοιμαζει ο e.g
την παραθεση εννοειςstelios nomikos είπε:φιλε messalion εχεις δικιο για το οτι δεν πρεπει να βαζω το μαιλ ανοιχτα αλλα δεν ηξερα οτι μπορεις να στειλεις και προσωπικο μηνυμα στο φορουμ(οπως και το πως βαζεις απο πανω σε κουτακι αυτο που θελεις να σχολιασεις και απο κατω το δικο σου μηνυμα)
εχεις δικιο οπως και να εχει.
***παντος πολυ ωραια πραγματα ετοιμαζει ο e.g
Το ανάποδο πάντως το έκανε η ίδια η Gibsonmessalion είπε:1η φορα gibsonε headstock σε strat κιθαρα (τουλαχιστον εγω δεν εχω ξαναδει)
την κιθαρα του hendrix μου βγαζει..... ??? ??? δεν σε καταλαβαινωfunky_bassman είπε:
εχεις κατι υποψη σου? ξυλα κτλ.?Θες να γίνουμε φίλοι και να μου κάνεις ένα τέτοιο δώρο σε Jazz Bass διαστάσεις για τα χριστούγεννα που έχω και γιορτή?
Κάτι σε rosewood ταστιέρα με maple ή ash μπράτσο! Κάπου εκεί θα ήμουνα... Ή adler αλλά δεν ξέρω αν θα αντέχει την τάση!E.G. είπε:εχεις κατι υποψη σου? ξυλα κτλ.?
θα κουμπωσει, εχω την ιδια κιθαρα στο εργαστηριο και εχει κεντραριστει απολυτα.μπράβο στον EG. Φαίνεται πολύ ωραίο το μπράτσο, εύχομαι να κουμπώσει και σωστά!
Μπορείς να πεις τίποτα για τη μέθοδο που έκοψες τα dot inlays?καποιο λινκ έστω?
και εσυ τυχερος, απλως θελω να βαψω την 335 να τελειωσει και πριν τα χτιστουγεννα θα στο φτιαξωEDIT:ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ!
funky_bassman είπε:Κάτι σε rosewood ταστιέρα με maple ή ash μπράτσο! Κάπου εκεί θα ήμουνα... Ή adler αλλά δεν ξέρω αν θα αντέχει την τάση!
EDIT:
ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ!
ακομα την παλευεις την 335 ?και εσυ τυχερος, απλως θελω να βαψω την 335 να τελειωσει και πριν τα χτιστουγεννα θα στο φτιαξω
;DE.G. είπε:και εσυ τυχερος, απλως θελω να βαψω την 335 να τελειωσει και πριν τα χτιστουγεννα θα στο φτιαξω
Σκεφτόμουνα να φτιάξω ένα 6χορδο μπάσο με 2 Hum μαγνήτες τύπου ΜΜ αλλά όχι σε ευθεία... Πλαγιαστούς!σε τι μπασο θες να βαλεις το μπρατσο funky ? και τι ηχο θες να επιτυχεις ? εχω καποιες ιδεες στο μυαλο μου
τι να σου πω ? εσυ ξερεις καλυτερα ;D εδω μιλας ομως για ολοκληρο οργανο που πρεπει να ξαναμετρηθει και να βγει template.......δεν ειναι ευκολοfunky_bassman είπε:Μην κοιτάς την ταστιέρα! Την διάταξη των μαγνητών κοίτα και σκέψου την με MM τύπου μαγνήτες! Αν γίνει όπως το σκέφτομαι θα βγει κουκλί το μπασάκι! Full passive και σκέφτομαι και για άταστο! Μπορεί να βάλω και 3 Jazz μαγνήτες... Θα δω!
εγω στο μυαλο μου ειχα ενα στυλ σαν τις dbz guitars και συγκεκριμενα την barcheta αλλα.......επειδη το αγαπημενο μου ξυλο για ταστιερα ειναι το pau ferro δεν μπορω να βρω πουθενα μπρατσο προς αγορα και ετσι οπως το θελω γι'αυτο ανελαβε δραση ο E.G. ;DΕσύ τι είχες στο μυαλό σου?