περαστικα σου - μην το βιάσεις - την αλλη εβδομαδα εχω live ουτως ή αλλωςE.G. είπε:αυριο ξεκιναει η βαφη. αρωστησα ρε γ***το και ειμαι χαλια. πιστευω να μπορεσω να το τελειωσω μεσα στο σαββατοκυριακο.
ετσι πρεπει.messalion είπε:μολις το παρω στα χερια μου να δεις γυαλαδα ;D ;D - θα του φυγει η ουγια..![]()
![]()
![]()
οπως εχει πει και ο τρισμεγιστος SuperFunk - ΔΕΝ υπαρχει κιθαρα που οσο φτηνη και να ειναι με ενα "ΚΑΛΟ" setup δεν ειναι "αξιοπρεπεστατηE.G. είπε:σημερα δεν θα σας πω για την συνεχεια του μπρατσου, γιατι ηρθε η ωρα να δεσω την fender squier του φιλου που την χρησιμοποιησα σαν template για την κατασκευη του μπρατσου. αρχικα το μπρατσο ηταν θεοστραβο. ηθελε αρκετα για να ερθει με το truss rod. Αφου λοιπων βιδωσα το μπρατσο στο σωμα, αρχισα να περναω χορδες και ηθελα να δω το action σε μια τετοια φθηνη κιθαρα (αν θυμαμαι καλα γυρω στα 140 ευρω). το action στην μι μπασσα, ηταν πανω απο 2χιλιοστα! χωρις καποιο frett dressing χαμηλωσα το action σε κατι λιγοτερο απο 1 χιλιοστο. και εκει ειδα οτι παρολη την φθηνια με ενα καλο setup το οργανο αλλαξε τελειως. και εχει μηδενικο frett buzz!
λιγη σημασια εχει μιας και δεν εχω θεμα με τα dots απλως στο ματι ειναι το feel - αμα δεν ειχε και καθολου δεν θα με χαλαγε δηλαδις....αλλα η δυναμη της συνηθειας βλεπεις....WilliamSats είπε:Καλή Χρονιά Ηλία!
Μπράβο, πολύ ωραία δουλειά!
Μία ερώτηση μόνο, στο 12ο τάστο έχεις μόνο ένα side dot, έτσι το ήθελε ο Χρήστος?
Πάντως από γυαλάδα σκίζει!!!!!
Καλησπερα και Χρονια Πολλα! Φανταστικη δουλεια εκανες φιλε E.G. και σαν καταστευαστης και σαν εισιγιτης ενος θεματος! Σε πολλους εχεις λυσει αποριες και ακομα περισσοτερους εχεις εμπνευσει! Εγω θελω να σε ρωτισω για το βερνικι νιτροκυτταρινης, που το βρισκω και αν μπορω να περασω με το πινελω ενα σωμα που το εχω ξισει? Εχω ενα σωμα basswood απο Ibanez RG 7 ( βασικα εχω ολη την κιθαρα) μισοξιζμενω ερασιτεχνικα απο προιγουμενω κατοχο της, δλδ. καπου εχει μεινει το χρωμα , εγω θελω να το ξαναξισω ολο απο την αρχη και να το περασω βερνικι.Σευχαριστω εκ των προτερων.E.G. είπε:επιτελους το μπρατσο ειναι ετοιμο. το βερνικι ειναι νιτροκυτταρινης. Χρηστο μεγεια και καλοπαιχτο!
συγνωμη που επεμβαινω οταν εχεις κανει ευθεως ερωτηση στον E.G. αλλα το βερνικι νιτροκυτταρινης δεν μπορεις να το περασεις με το πινελο.Fast Jimmy είπε:Καλησπερα και Χρονια Πολλα! Φανταστικη δουλεια εκανες φιλε E.G. και σαν καταστευαστης και σαν εισιγιτης ενος θεματος! Σε πολλους εχεις λυσει αποριες και ακομα περισσοτερους εχεις εμπνευσει! Εγω θελω να σε ρωτισω για το βερνικι νιτροκυτταρινης, που το βρισκω και αν μπορω να περασω με το πινελω ενα σωμα που το εχω ξισει? Εχω ενα σωμα basswood απο Ibanez RG 7 ( βασικα εχω ολη την κιθαρα) μισοξιζμενω ερασιτεχνικα απο προιγουμενω κατοχο της, δλδ. καπου εχει μεινει το χρωμα , εγω θελω να το ξαναξισω ολο απο την αρχη και να το περασω βερνικι.Σευχαριστω εκ των προτερων.
Σευχαριστω!messalion είπε:συγνωμη που επεμβαινω οταν εχεις κανει ευθεως ερωτηση στον E.G. αλλα το βερνικι νιτροκυτταρινης δεν μπορεις να το περασεις με το πινελο.
2ον..λιιιιιγο την ορθογραφια σου προσεξε ;D
φυσικα και πρεπει να ξυσεις/βγαλεις οποιδηποτε βερνικι εχει πανω η κιθαρα πριν περασεις αλλο
Το βερνικι νιτροκυτταρινης μπορεις να το βρεις σε σπρευ (αλλα δεν ξερω που στην Ελλαδα)
Δεν το εχω αποφασησει ακομα , αλλα σιγουρα δεν γινετε να το περασω με το χρωμα που περναμε τα απλα ξυλα, ετσι δεν ειναι? Αλλα εδω που τα λεμε θα'θελα να το σκουρινω λιγακι, κατι σαν το παλισανδρο η το μαονι. Τι θα μου προτεινες ? Το βερνικι νιτρου μπαλας ετσι θα το ζητησω στο χρωματοπωλειο? Ποσα χερια πρεπει να το περασω? Και ζητω συγνωμη αν σε κουρασα με τις "χαζες" μου ερωτισεις ??? Σευχαριστω!E.G. είπε:συμφωνω με τον Χρηστο οτι το βερνικι χρειαζεται πιστολι. βεβαια αν θελεις υπαρχει βερνικι νιτρου μπαλας. βασικο ειναι να μην υπαρχει παλιο χρωμα γιατι μολις βαλεις το νιτρο θα σου τα σηκωσει ολα, θα λιωσει το παλιο χρωμα και θα κανει φουσκαλες. το σωμα αυτο που δουλευεις θελεις να εχει καποιο χρωμα επανω η να φαινεται φυσικο το ξυλο?
συγνωμη που παλι επεμβαινω αλλα πριν απαντησει ο E.G. στις ερωτησεις σου....Fast Jimmy είπε:Δεν το εχω αποφασησει ακομα , αλλα σιγουρα δεν γινετε να το περασω με το χρωμα που περναμε τα απλα ξυλα, ετσι δεν ειναι? Αλλα εδω που τα λεμε θα'θελα να το σκουρινω λιγακι, κατι σαν το παλισανδρο η το μαονι. Τι θα μου προτεινες ? Το βερνικι νιτρου μπαλας ετσι θα το ζητησω στο χρωματοπωλειο? Ποσα χερια πρεπει να το περασω? Και ζητω συγνωμη αν σε κουρασα με τις "χαζες" μου ερωτισεις ??? Σευχαριστω!
..Αλλα εχω ομως πολυ τριψιμο μπροστα μου ... :'( :'( :'(
χαλαρααααα ;D ;D ;Dmessalion είπε:συγνωμη που παλι επεμβαινω αλλα πριν απαντησει ο E.G. στις ερωτησεις σου....
καλο θα ηταν εφοσον θελεις να μαθεις και να ασχοληθεις να φτιαξεις ενα καινουργιο θρεντ "δικο σου" και να ανεβασεις και μερικες φωτο με το περιεχομενο (κιθαρα) και σε τι σταδιο βρισκεται και εκει να ρωτησεις και θα σου απαντησουν και αλλοι
γνωμη μου ετσι ? για να μην παρεξηγηθουμε