εγω προσωπικα και δημοσια θελω να ευχαριστησω τον Ηλια για την ευγενικη αυτη του προσφορα και να προσθεσω ΚΥΡΙΟΙ οτι αν καποιος το ψαξει λιιιγο το θεμα θα καταλαβει οτι στην ελλαδα εχουμε ΠΟΛΥ καλους οργανοποιους που κοντραρουν στα ισα μεγαλες εταιριες του εξωτερικου που παρεχουν μερη οργανων.......Terry RoscoeBeck5 είπε:Το headstock όμως είναι... Gibsonε![]()
![]()
;D ;D Τι ετοιμάζει ο Messalion; :
![]()
χεχε μες το μυαλο μου εισαι........και εμενα το cardinal μου εκανε κλικ με την μια.....E.G. είπε:μου αρεσε το cardinal. ας περιμενουμε να μας πει και ο messalion
E.G. είπε:μου αρεσε το cardinal. ας περιμενουμε να μας πει και ο messalion
Όπου καταλήξετε πείτε μου να σας στείλω το font με mail.χεχε μες το μυαλο μου εισαι........και εμενα το cardinal μου εκανε κλικ με την μια.....![]()
να'σαι καλα williamsats
χρήστο σε λενε και εσενα ? ;Dfunky_bassman είπε:χριστούγεννα που έχω και γιορτή?
βασικα σε λιγο καιρο θα φτιαχτει στο νοιζ το καινουργιο τμημα για DIY αρα θα μπει και σε περιοπτη θεση ;DΠροτείνω να γίνει sticky το thread!! Nice going!![]()
εννωοντας ? προτυνεις κατι ?Terry RoscoeBeck5 είπε:Messalion για κάνε και μια... διερευνητική από τον Marathon που είναι μανούλα στα decals![]()
κανενα προβλημα, απλως ειμαι επαρχια.θα ηθελα να σε παρω ''ματί'' οταν τα φτιαχνειςγιατι ειναι κατι που λατρευω
φιλε στελιο αυτο το ποστ καλυτερα θα ηταν σε ενα προσωπικο μηνυμα και οχι δημοσιαstelios nomikos είπε:το mail μου ειναι [email protected] αν θες στειλε μου ενα μεηλ σου για να συνενοηθουμε (να σου δωσω τηλ. η' το δικο σου για να σε παρω)
και παλι ευχαριστω.