- Πόντοι
- 16
Η Les Paul ειναι 4.7 κιλα και η 7χορδη 4.2chris gti είπε:Καθαρά και μόνο απο περιέργεια, πόσα κιλά βγήκε?
Σε 6χορδη εκδοση πιστευω θα επεφτε στα 4 κιλα
Η Les Paul ειναι 4.7 κιλα και η 7χορδη 4.2chris gti είπε:Καθαρά και μόνο απο περιέργεια, πόσα κιλά βγήκε?
Σαφεστατα και υπαρχουν προβληματα, αλλιως δεν μαθαινει κανεις. Ειναι αδυνατον να περασεις για πρωτη φορα ταστα ή να κανεις fret dress και με την πρωτη φορα να ειναι αψεγαδιαστα! Βελτιωνεσαι σιγα-σιγα με καθε νεα κατασκευη και χρειαζεται να "γυρισεις" πολλες φορες πισω στις προηγουμενες για να διορθωσεις λαθη τα οποια πλεον σου φαινονται αστεια ;Doselifer είπε:Καλά η les paul είναι ακόμη καλύτερη!!Θα την αγόραζα άνετα. Συγχαρητήρια!
Και μια χαζή ερώτηση.Απ'ότι καταλαβαίνω το κάνεις ερασιτεχνικά γι'αυτό και αναρωτιέμαι πόσο καλή μπορεί να είναι λειτουργικά.
Πως παίζει μια τέτοια χειροποίητη κιθάρα;Είναι το ίδιο ευκολόπαιχτη με μία καλή του εμπορίου ή πρέπει να κάνεις κάποιες παραχωρήσεις στο παιξιμο;
Έχει κανενα λειτουργικό πρόβλημα;(πχ στο intonation,στα bends,στο κούρδισμα ή κάτι άλλο κτλ)
εγώ πάντως φίλος παθαίνω ζημιά κάθε φορά π σχολιάζεις !!!!!θέλω μετά μπίρααααααααααααααααααααααα!!!!!!! ;D ;D ;Dfusiongtr είπε:Κι εγώ Les Paul-(sg κλπ)-άκιας είμαι και έπαθα ζημιά νυχτιάτικα!![]()
Βαριά κιθάρα όλα τα λεφτά και η δικιά μου η κόκκινη του avatar γύρω στα 4,5 βγήκε με κυριολεκτικά απειρο sustain,βέβαια καλό να υπάρχει και κανα σκαμπουδάκι εκει γύρω ;Dimmortalx είπε:Η Les Paul ειναι 4.7 κιλα και η 7χορδη 4.2
Σε 6χορδη εκδοση πιστευω θα επεφτε στα 4 κιλα
Μια χαρά βάρος έχει. Έτσι πρέπει να είναι μια Les Paul (γνώμη μου).immortalx είπε:Η Les Paul ειναι 4.7 κιλα
Μιλάμε για θεά τώρα!Βαριά κιθάρα όλα τα λεφτά και η δικιά μου η κόκκινη του avatar γύρω στα 4,5 βγήκε με κυριολεκτικά απειρο sustain,βέβαια καλό να υπάρχει και κανα σκαμπουδάκι εκει γύρω
Εσύ έχεις μέλλον. Θα πας μπροστά. ;D ;D ;Dεγώ πάντως φίλος παθαίνω ζημιά κάθε φορά π σχολιάζεις !!!!!θέλω μετά μπίρααααααααααααααααααααααα!!!!!!!
Αυτη ειναι Ηλια! Και ο γιος μου που την επαιξε (την κιθαρα ;D) σε live μου ειπε οτι δεν τον κουρασε καθολου αλλα εγω με το που την πιανω μου βγαινει η μεση >E.G. είπε:νασο και η δικια μου 335 θεοβαρη βγηκε, βεβαια ειναι και γκουμουτσα. γιαννη η les paul δεν ειναι αυτη που ειδα στην εκθεση? μια χαρα βαρος ειχε.