κατασκευη 7χορδης Super Strat

chris gti είπε:
Καθαρά και μόνο απο περιέργεια, πόσα κιλά βγήκε?
Η Les Paul ειναι 4.7 κιλα και η 7χορδη 4.2

Σε 6χορδη εκδοση πιστευω θα επεφτε στα 4 κιλα

Αουτς....θρεφτάρι ρε συ.

Απο αύριο διάδρομο, ψάρια/κοτόπουλα και πολλές ωμες πράσινες σαλάτες  :)

Πω!!! τι μου εχεις κανει ξερεις?? ερωτευτικα τη LP σου! τι τρελο χρωμα ειναι αυτο....ονειρο!!!!

την είχα δει στο άλλο φόρουμ π την είχες βάλει κ είχα πάθει πλάκα ειδικά τ μανίκι είναι όλα τ λεφτά !!!!  μ έτρεχαν τ σάλια αλλά δεν είμαι γραμμένος να σχολιάσω....

Καλά η les paul είναι ακόμη καλύτερη!!  :o Θα την αγόραζα άνετα. Συγχαρητήρια!

Και μια χαζή ερώτηση.Απ'ότι καταλαβαίνω το κάνεις ερασιτεχνικά γι'αυτό και αναρωτιέμαι πόσο καλή μπορεί να είναι λειτουργικά.

Πως παίζει μια τέτοια χειροποίητη κιθάρα;Είναι το ίδιο ευκολόπαιχτη με μία καλή του εμπορίου ή πρέπει να κάνεις κάποιες παραχωρήσεις στο παιξιμο;

Έχει κανενα λειτουργικό πρόβλημα;(πχ στο intonation,στα bends,στο κούρδισμα ή κάτι άλλο κτλ)

oselifer είπε:
Καλά η les paul είναι ακόμη καλύτερη!!  :o Θα την αγόραζα άνετα. Συγχαρητήρια!

Και μια χαζή ερώτηση.Απ'ότι καταλαβαίνω το κάνεις ερασιτεχνικά γι'αυτό και αναρωτιέμαι πόσο καλή μπορεί να είναι λειτουργικά.

Πως παίζει μια τέτοια χειροποίητη κιθάρα;Είναι το ίδιο ευκολόπαιχτη με μία καλή του εμπορίου ή πρέπει να κάνεις κάποιες παραχωρήσεις στο παιξιμο;

Έχει κανενα λειτουργικό πρόβλημα;(πχ στο intonation,στα bends,στο κούρδισμα ή κάτι άλλο κτλ)
Σαφεστατα και υπαρχουν προβληματα, αλλιως δεν μαθαινει κανεις. Ειναι αδυνατον να περασεις για πρωτη φορα ταστα ή να κανεις fret dress και με την πρωτη φορα να ειναι αψεγαδιαστα! Βελτιωνεσαι σιγα-σιγα με καθε νεα κατασκευη και χρειαζεται να "γυρισεις" πολλες φορες πισω στις προηγουμενες για να διορθωσεις λαθη τα οποια πλεον σου φαινονται αστεια  ;D

fusiongtr είπε:
Κι εγώ Les Paul-(sg κλπ)-άκιας είμαι και έπαθα ζημιά νυχτιάτικα! :D
εγώ πάντως φίλος παθαίνω ζημιά κάθε φορά π σχολιάζεις !!!!!θέλω μετά μπίρααααααααααααααααααααααα!!!!!!!  ;D  ;D  ;D

συγνώμη παιδιά για τo off

immortalx είπε:
Η Les Paul ειναι 4.7 κιλα και η 7χορδη 4.2

Σε 6χορδη εκδοση πιστευω θα επεφτε στα 4 κιλα
Βαριά κιθάρα όλα τα λεφτά και η δικιά μου η κόκκινη του avatar  γύρω στα 4,5 βγήκε με κυριολεκτικά απειρο sustain,βέβαια καλό να υπάρχει και κανα σκαμπουδάκι εκει γύρω ;D

Χαχα, Νασο παιζεις μια ωριτσα και γινεσαι τουμπανο! Τι γυμναστηρια και ιστοριες  ;D

Μπα τώρα παίζω μόνο καθιστός το όρθιο δεν είναι για την ηλικία μου...κύριε Γιάννη ;D

immortalx είπε:
Η Les Paul ειναι 4.7 κιλα
Μια χαρά βάρος έχει. Έτσι πρέπει να είναι μια Les Paul (γνώμη μου). ;)

Βαριά κιθάρα όλα τα λεφτά και η δικιά μου η κόκκινη του avatar  γύρω στα 4,5 βγήκε με κυριολεκτικά απειρο sustain,βέβαια καλό να υπάρχει και κανα σκαμπουδάκι εκει γύρω
Μιλάμε για θεά τώρα! :)

εγώ πάντως φίλος παθαίνω ζημιά κάθε φορά π σχολιάζεις !!!!!θέλω μετά μπίρααααααααααααααααααααααα!!!!!!!
Εσύ έχεις μέλλον. Θα πας μπροστά. ;D ;D ;D

νασο και η δικια μου 335 θεοβαρη βγηκε, βεβαια ειναι και γκουμουτσα. γιαννη η les paul δεν ειναι αυτη που ειδα στην εκθεση? μια χαρα βαρος ειχε.

E.G. είπε:
νασο και η δικια μου 335 θεοβαρη βγηκε, βεβαια ειναι και γκουμουτσα. γιαννη η les paul δεν ειναι αυτη που ειδα στην εκθεση? μια χαρα βαρος ειχε.
Αυτη ειναι Ηλια! Και ο γιος μου που την επαιξε (την κιθαρα  ;D) σε live μου ειπε οτι δεν τον κουρασε καθολου αλλα εγω με το που την πιανω μου βγαινει η μεση  >:(

Η αλλη που ειχα φερει στην εκθεση να φανταστεις ειναι κατι παραπανω απο 3.5 κιλα. Πολυ πιο ανετη!

Και ενα κλιπ με τον μικρο:

Με την πρωτη ευκαιρια θα περασω νεες χορδες και θα ανεβασω κατι σε καθαρο

Βλεπω το downstroke ο "μικρος" σου το εχει για πλακα  ;D

Μπραβο στον μικρο σου μιας και δεν διαλεξε και το πιο ευκολο κομματι να ντεμαρει

Η κιθαρα ακουγεται οπως θα περιμενα και αυτο ειναι καλο  ;)

μεταλοκιθαρο με τα ουλα του :D :D

μπραβο ρε γιαννη για την δημιουργια σου και μπραβο στον υιο σου για την εκτελεση.

Το μπραβο δεν ειναι αρκετο αλλα μου πσαν τα σαγνια κ δν μπρω ναρθρωσω!!!!

Υπεροχη και ο μικρος στον σωστο δρομο.

Μπραβο και στους δυο σας.

(Παρε ανασα και ξεκινα την 8χορδη) ;D

Ευχαριστω πολυ ρε guys!

@messalion χαχα το downstroke ειναι καταλοιπο απο πολυ Metallica  ;D

@E.G. Ηλια να σαι καλα ρε φιλε να χαιρεσαι και εσυ τον δικο σου!

@digisilence Τωρα με την κριση αντι να αυξανουμε χορδες, θα τις μειωνουμε  :D Να χτυπησω μια 5χορδη;  ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back