Νεα κατασκευη super-strat

ετοιμο :)

ΕΙΚΟΝΑ_abc425.JPG

η τρυπες ειναι λιγο παρακεντρα μεταξυ τους αλλα εχοντας πλεον σαν οδηγο τις τρυπες στο αλουμινιο ανοιξα τις αλλες στο ξυλο και ηρθαν εκει που επρεπε

ΕΙΚΟΝΑ_abc429.JPG

φυσικα εκει μπηκαν μεταλλικα ferulles για να καθεται το κεφαλι της χορδης,αλλα επειδη αυτες οι φωλιτσες που πηρα ηταν μικρες σε διαμετρο φοβηθηκα μηπως η πιεση απο τις χορδες τις πιεσει περισσοτερο προς τα μεσα και εχω τιποτα τρεχαματα με ραγισματα στα βερνικια.ετσι εκανα αυτη την πατεντα η οποια λειτουργησε αψογα αλλα εδωσε και το κατι παραπανω  (κατα την ταπεινη μου αποψη) στο "αδειο" πισω μερος της κιθαρας

στο μεταξυ ηρθαν και οι emg (που τους αγορασα μεταχειρισμενους απο τον συμφορουμιτη Νικο απο Θεσσαλονικη σε αριστη κατασταση-σ'ευχαριστω φιλε μου) και αρχισε το μονταρισμα του pickguard.ευτυχως ηρθαν εγκαιρα pickguard,3 way switch kai emg solderless pots απο ebay

ΕΙΚΟΝΑ_abc430.JPG

επιτελος ρελειωσαν τα τριψιματα και ηρθε η ωρα για βαψιμο :D :D

πρωτα περαστηκε το σωμα με sealer πουουρεθανης δυο συστατικων

στο μεταξυ το μανικι εχει στεγνωσει καλα.αν και δεν χρειαζοταν ιδιαιτερα δεν αντισταθηκα στον πειρασμο να τριψω και να γυαλισω το βερνικι.αλλα αυτο εγινε αργοτερα.οι φωτο πριν το τριψιμο

ΕΙΚΟΝΑ_abc450.JPG

ΕΙΚΟΝΑ_abc451.JPG

την επομενη πεσαν και τα βερνικα.ακρυλικο βερνικι αυτοκινητου τριων συστατικων.η ακριβεια της αναλογιας των συστατικων ηταν τοσο σημαντικη που "εκλεψα" τη ζυγαρια ακριβειας της γυναικας μου απο την κουζινα.ευτυχως δε με ειδε  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

ΕΙΚΟΝΑ_abc477.JPG

ΕΙΚΟΝΑ_abc481.JPG

παντως υπηρχε μπολικο orange peel (τα μπιμπικακια στο βερνικι) γιατι αν δειτε την ημ/νια στις φωτο εχει ηδη παει Νοεμβρης οποτε η θερμοκρασια εκεινη τη μερα ηταν αρκετα χαμηλη-οχι και οι καλυτερες συνθηκες για το λουστρο.μετα τριφτηκε  και ξαναπεραστηκε και εστρωσε καλυτερα.και γιαυτο το λογω μετα δεν ετριψα με υγρο γυαλοχαρτο και αλοιφες.το αφησα οπως ειναι λογω βαρεμαρας.το αποτελεσμα ομως με αφησε πολυ ευχαριστημενο

Μια χαρά το project. Εγώ θα έβαζα 24 τάστα και κάτι διαφορετικό από emg. ίσως κανέναν di marzio. Το αποτέλεσμα σιγουρα θα είναι πολυ ωραίο.Εύγε.

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Νέα θέματα

Back